free web stats

4 Tips Om Geld Te Verdienen die Iedereen Kan gebruiken!

Deze site heeft als onderwerp geld verdienen en als naam snelgeldverdienentips. De laatste tijd ben ik steeds op verschillende mogelijkheden ingegaan om geld te verdienen. Dit was vaak gericht op een specifiek onderwerp zoals ‘geld verdienen met sms’ of ‘zwart geld verdienen’.

Vandaag heb ik weer eens een artikel geschreven waarin allerlei tips om geld te verdienen worden gegeven. Deze tips zijn snel te gebruiken door iedereen en kunnen je helpen om direct geld te verdienen. De volgende tips zullen vandaag besproken worden:

  • Tip #1: Verkoop je oude spullen – de troep die op zolder staat, is geld waard!
  • Tip #2: Verdien je geld op sociale media – likes/views brengen poen binnen!
  • Tip #3: Gebruik je auto als advertentieruimte – geld verdienen zonder dat je het merkt!
  • Tip #4: Ontdek meer mogelijkheden om geld te verdienen met Geldgorilla Geheimen – Verdien structureel €2950,- per maand!

Tip #1: Verkoop je oude spullen – de troep die op zolder staat, is geld waard!

Met deze tip valt snel geld te verdienen. Iedereen heeft namelijk wel oude zooi die men liever kwijt dan rijk is. Toch valt met deze ‘zooi’ ook rijk te worden. Het is namelijk zo dat wat jij nuttig vind, voor een ander best van waarde kan zijn.

Ik hoef mijn tv-meubel niet meer te hebben, maar misschien vind jij het een prachtig ding. Dan kunnen we zaken doen!

Er zijn een aantal plaatsen waar deze oude spullen verhandeld worden. Allereerst is in de huis-aan-huisbladen speciale advertentieruimte daarvoor. Ook is er in de supermarkt vaak ruimte om briefjes op te hangen.

Maar wat ik toch het meest zou aanraden om hiervoor te gebruiken, is het internet. Op bijvoorbeeld Marktplaats wordt veel verhandeld. Zaken die snel in waarde dalen maar waar andere mensen wel voor willen betalen, zijn bijvoorbeeld:

  • Elektronica: tv’s, telefoons, spelcomputers, etc. Elk jaar zijn er weer nieuwe modellen. Dat jij altijd het nieuwste wilt hebben, betekent niet dat je spullen niet voor een ander niet meer van waarde zijn.
  • Kleren: wat jij niet meer past of mooi vind, past een ander misschien nog wel. Of wie weet heb je kinderen. Die groeien snel uit hun kleren terwijl de kleren nog best langer gebruikt kunnen worden. Die kleren zijn dus geld waard!
  • Media: onder andere boeken en films. Jij hebt het al gelezen of gezien, maar een ander wil er nog best wat voor betalen.
  • Etc.

Zo kun je én je huis opruimen én snel geld verdienen! Wil je je spullen toch niet definitief kwijt? Ook dan zijn er mogelijkeden! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitlenen of verhuren van je spullen.

Anderen hebben er dan profijt van, jij houdt je spullen en je verdient er ook nog geld mee. De ideale oplossing voor als je de spullen uiteindelijk toch niet kwijt wilt. Huren van buren is bijvoorbeeld een goed platform voor het uitlenen van spullen.

Tip #2: Verdien je geld op sociale media – likes/views brengen poen binnen!

Iedereen heeft tegenwoordig wel een account op sociale media. Deze sociale media zijn erg leuk om te gebruiken en om te zien hoe het met iedereen gaat. Maar met deze sociale media is ook geld te verdienen.

Naamsbekendheid is hierbij erg belangrijk. Hoe meer volgers, views of likes je namelijk hebt, des te meer je kunt verdienen. Dit is ook wel logisch: als veel mensen jouw filmpjes bekijken zullen ook veel mensen de advertenties rond jouw filmpjes zien.

Dat is namelijk hoe het werkt: als je veel likes/views/volgers hebt, kun je adverteerders laten betalen om hun advertenties te plaatsen. En des te meer mensen jou pagina bezoeken, des te meer geld willen de adverteerders betalen.

Deze manier van geld verdienen vergt wel wat creativiteit. Je moet namelijk wel de mensen weten te trekken en hun aandacht vast weten te houden. Daarnaast zijn er ook nog andere manieren om geld te verdienen met sociale media.

Deze staan beschreven in de artikelen over Facebook en Youtube (‘geld verdienen met Twitter’ zal ik nog beschrijven in de toekomst).

Tip #3: Gebruik je auto als advertentieruimte – geld verdienen zonder dat je het merkt!

De volgende tip is een van de tips om geld te verdienen die snel en gemakkelijk uit te voeren is. Je kunt namelijk je auto laten bestickeren voor geld! Je auto is dan als het ware een rijdende advertentie.

Het enige wat je hier natuurlijk voor nodig hebt, is een auto. De auto kan dan ingeschreven worden in een database op Stickcar. Potentiële adverteerders kunnen dan het type auto zien en bieden op je auto als advertentieruimte.

Wanneer je het toch niet wilt accepteren, bijvoorbeeld als je het bedrijf dat wil adverteren immoreel vind, kun je natuurlijk alsnog weigeren. Als je het wel accepteert, zal de sticker over het algemeen een paar maanden blijven zitten.

Je krijgt een vast bedrag tot maximaal €120 per maand. Een gedeelte krijg je als de sticker erop wordt geplakt en een gedeelte krijg je na afloop. Dit is zodat gezien kan worden dat de sticker er de hele tijd op heeft gezeten. Maar als je al een auto hebt, kun je zonder veel moeite dus extra geld krijgen. Makkelijk verdiend toch?

Tip #4: Ontdek meer mogelijkheden om geld te verdienen met Geldgorilla Geheimen – Verdien structureel €2950,- per maand!

In dit artikel heb je een aantal manieren kunnen zien waarmee je snel geld kunt verdienen. Het zou natuurlijk lekker zijn wanneer je structureel wat meer geld zou verdienen. Als je daar benieuwd naar bent, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *