free web stats

Een nieuwe auto kopen? Je kan flink wat geld besparen met importeren!

Importeer je nieuwe auto en bespaar flink wat geld!

Ben je momenteel bezig met een oriëntatie op het gebied van nieuwe auto’s? Wat is er toch veel keus op dat gebied! Een nieuwe auto kopen kost je behoorlijk wat geld, dat is één ding wat zeker is. Toch kun je op vrij eenvoudige wijze flinke wat geld besparen. Als je er namelijk voor kiest om de auto te importeren bespaar je al snel honderden tot duizenden euro’s!

Hoge prijzen

Nederlandse dealers willen natuurlijk zoveel mogelijk verdienen, de prijzen van nieuwe auto’s worden dan ook hoog gehouden. Voor de autodealers betekent dit een goed gevulde portemonnee, maar voor de consument is het een groot nadeel. Naast het feit dat de autodealer veel wil verdienen is er ook nog de BPM heffing. Deze heffing is in Nederland extreem hoog. Al met al betaal je dus fors voor een nieuwe auto.

Auto importeren uit Duitsland

Duitsland is dichterbij dan je denkt, je rijdt er zo naar toe! Het ritje naar Duitsland kan behoorlijk wat opleveren als je een auto importeren gaat. Als je op zoek gaat naar een goede importauto.

Uiteraard moet je nog wel de BPM betalen als je de importauto naar Nederland toe haalt. De hoogte van de BPM wordt echter bepaald door de marktwaarde en is dus fors lager in vergelijking tot een nieuwe auto.

Besparen op de BTW

Een auto importeren uit Duitsland doe je niet alleen maar vanwege de BPM. Ook de BTW ligt in Duitsland lager. In Nederland wordt er 21% BTW in rekening gebracht, in Duitsland 19%. Het verschil van 2% lijkt heel weinig, maar op een auto van 25.000 euro bespaar je al 500 euro.

Exact dezelfde garantie

Veel mensen denken dat een importauto uit Duitsland een nadeel kent m.b.t. de garantie. Niets is minder waar, je krijgt namelijk exact dezelfde garantie in vergelijking tot een auto die je in Nederland koopt. Deze garantie is geldig in heel Europa, je hoeft dus nergens bang voor te zijn. Een auto kopen in Duitsland is dan ook een heel goed idee! Weet je niet hoe je dit zelf moet aanpakken, bedrijven zoals XRAY helpen je hierbij.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *