free web stats

Geld Verdienen met Facebook: 4 Manieren Om Er Je Geld Te Verdienen

Geld verdienen met Facebook, ‘dat is toch niet mogelijk’ zul je denken. Ja, het is zeker mogelijk! Naast dat het een leuk medium is om te zien wat je vrienden en kennissen uitvoeren, kun je zeker geld verdienen met Facebook.

Er zitten namelijk miljoenen mensen op Facebook. Oftewel: Facebook is een interessant medium om op te adverteren want er is een enorme doelgroep. De meeste van de manieren van geld verdienen met Facebook hebben dan ook te maken met adverteren. In dit artikel zullen de volgende onderwerpen behandeld worden:

  • Geld verdienen met Facebook door pagina’s te liken: vind ik leuk!
  • Geld verdienen met Facebook door leuk gevonden te worden: elke like is geld waard!
  • Geld verdienen als affiliate! – Elke verkoop levert jou geld op!
  • Geld verdienen zonder likes – ga toch adverteren, dan verdien je nog eens wat!
  • Verdien ook structureel geld: met het videoprogramma van Geldgorilla Geheimen!

Geld verdienen met Facebook door pagina’s te liken: vind ik leuk!

Het zal je vast opgevallen zijn: naast grappige pagina’s, zijn er ook erg veel commerciële bedrijven met een Facebook-pagina. Deze bedrijven plaatsen advertenties op hun pagina’s, die gezien worden door gebruikers die de pagina geliket hebben.

Maar soms zie je ook advertenties die voor jou aanbevolen zijn. Dit is dan vaak van pagina’s die door vrienden van jou geliket zijn. Daarom willen sommige bedrijven graag veel likes hebben, ook al interesseren de pagina’s jou niet echt. Sommige bedrijven willen zo graag likes dat ze bereid zijn om er voor te betalen!

Er zijn diverse sites op het internet te vinden waar je je aan kunt melden om pagina’s voor geld te liken. Ik zou het zelf niet zo heel snel doen omdat mijn vrienden op Facebook ook mijn likes kunnen zien.

Maar als dit je niet uit maakt of je het uit hebt staan, kun je met sommige likes wel 15 cent verdienen. Letterlijk geld verdienen met Facebook in een paar klikken!

Geld verdienen met Facebook door leuk gevonden te worden: elke like is geld waard!

Niet alleen door zelf likes te plaatsen kun je geld verdienen, ook als jij geliket wordt kun je geld verdienen. Deze methode begint met het maken van een pagina waarop je informatie zet die mensen willen lezen.

Dit kan van alles zijn: plaats de bieraanbiedingen van de supermarkten, speel elke week een liedje op je gitaar of schrijf elke week een hoofdstuk van een verhaal. Het maakt niet uit wat, als je er maar voor kunt zorgen dat mensen jouw pagina willen liken.

Als je eenmaal een hoop likes hebt verzameld, is het tijd om te gaan cashen. Nu kun je bedrijven je laten betalen om links te plaatsen, statusupdates te plaatsen of advertenties te plaatsen. Als je veel likes hebt, kun je hier echt beste bedragen voor krijgen.

Het nadeel aan deze methode is dat het best wat creativiteit en moeite kost om een schare volgers te krijgen. Daarom is dit niet de manier voor als je even snel wat geld er bij wilt verdienen. Maar als het eenmaal loopt, kun je hier wel een hele hoop mee binnenhalen.

Geld verdienen als affiliate! – Elke verkoop levert jou geld op!

Zoals gezegd is de bovenstaande optie redelijk lastig uit te voeren. Als affiliate maak je ook een pagina op Facebook, maar is het iets makkelijker om geld te verdienen. Je maakt bijvoorbeeld een pagina over mode, zo trek je mensen naar je pagina die dit interessant vinden.

Op deze pagina plaats je dan links naar bepaalde producten bij bepaalde winkels, bijvoorbeeld jassen bij een kledingwinkel. Als mensen het product bestellen via deze link dan krijg jij een bepaald percentage van het aankoopbedrag. Dit varieert van 5 tot soms wel 95%!

De handigste manier om dit uit te voeren, is om eerst een pagina te maken en dan een verkoper te vinden. Nadat je afspraken hebt gemaakt over het percentage, kun je de links gaan plaatsen. Het is mogelijk om met een pagina verbanden te hebben met meerdere verkopers (anders gaat het ook te veel opvallen!).

Geld verdienen zonder likes – ga toch adverteren, dan verdien je nog eens wat!

Vind je likes verzamelen wat te veel werk? Geen nood: je kunt ook geld verdienen met Facebook zonder likes. Dit gaat ook via de affiliate manier zoals hierboven beschreven. Alleen nu heb je geen eigen pagina, maar plaats je advertenties op Facebook.

Facebook heeft namelijk de optie om jouw ontworpen advertenties tegen betaling te plaatsen. Het handige hieraan is dat je ook bepaalde kenmerken voor je doelgroep kunt bepalen. Bijvoorbeeld mensen in Nederland tussen de 18 en 25 jaar. Alleen zij krijgen die advertentie dan te zien.

Het kost je dus wel geld om op Facebook een advertentie te plaatsen, maar voor elk verkocht product levert het dus ook wat op. Nadat je de advertentie hebt geplaatst, hoef je in principe niets meer te doen. Dit is dus letterlijk slapend geld verdienen!

Verdien ook structureel geld: met het videoprogramma van Geldgorilla Geheimen!

Als het goed is weet je nu het een en ander over het geld verdienen met Facebook. Naar naast Facebook zijn er natuurlijk nog vele andere manieren waarop je geld kunt verdienen vanuit huis.

Alle tips om geld te verdienen met Facebook vind je samen met andere manieren hoe je geld moet verdienen in het videoprogramma Geldgorilla Geheimen. In dit programma wordt aan de hand van duidelijke video’s uitgelegd hoe je structureel geld kunt verdienen vanuit huis.

Schaf het programma ook aan en verdien minimaal €2950,- euro per maand. En dat zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet en schaf het programma ook hier aan!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *