free web stats

Hoe word ik rijk? – 5 methodes om rijk te worden

Hoe word ik rijk? Dat is iets wat veel mensen wel willen weten. Dit artikel zal je daarbij een beetje op weg helpen. Aan de hand van een aantal mogelijkheden wordt beschreven hoe jij je lot kunt bepalen en rijk kunt worden.

Hoewel sommige mensen, bankdirecteuren met dikke bonussen bijvoorbeeld, rijk kunnen worden in loondienst, zal dat hier niet uitvoerig besproken worden. Het is een manier die een grote investering van tijd en kennis vraagt en is slechts voor weinigen weggelegd.

Daarvoor worden de volgende methodes besproken:

  • Rijk worden door te investeren – de moeilijkste én makkelijkste manier!
  • Rijk worden met een idee – de andere kant van investeren!
  • Benut je talent – gebruik wat je al kunt!
  • Rijk worden met handel – niet moeilijk en gelijk resultaat!
  • Thuis rijk worden – gegarandeerde inkomsten!

Rijk worden door te investeren – de moeilijkste én makkelijkste manier!

Rijk worden door te investeren is een goede manier. Als je kijkt naar de rijkste Nederlanders en rijkste mensen ter wereld dan zie je dat daar veel investeerders bij zitten. Het is dus zeker een manier waarop je erg rijk kunt worden.

Hoe wordt ik rijk door te investeren vraag je je dan af. Dat is een beetje de lastige kant van investeren. Je moet a) geld hebben om te kunnen investeren en b) een investering weten waarvan je denkt dat het later geld op gaat leveren (renderen).

Wie weet heb je nog kennissen die een investeerder zoeken. Als jij geld hebt kun je elkaar op deze manier mooi helpen door te investeren.

Rijk worden met een idee – de andere kant van investeren!

Het is al even aangegeven in de vorige paragraaf, maar er kan ook geld worden verdiend als er in je geïnvesteerd wordt. Als je een goed idee hebt maar je hebt geen geld om het te realiseren, dan kan een investeerder ook voor jouw een optie zijn.

Wil jij een pannenkoeken-bezorgservice beginnen maar heb je geen geld om een pand te huren. Wellicht dat een investeerder dan voor jou een uitkomst is. De meest ideale situatie is echter natuurlijk wanneer je zelf de investering kunt betalen.

Zowel de investeerder als de bedenker van het idee wil er namelijk geld aan verdienen. Dit concept van investeren brengt me ook bij de volgende tip. Als er in je wordt geïnvesteerd, heb je eigenlijk een soort schuld.

Verwacht wordt dat je het uiteindelijk gaat terugbetalen net als een deel van de opbrengsten. Daarom is het als je echt een goed idee hebt ook niet verkeerd om geld te lenen. Uiteindelijk zul je het met de opbrengsten dan wel terug kunnen betalen. Het moet wel echt een goed plan zijn, maar dit kunnen ze bij de bank voor je beoordelen.

Benut je talent – gebruik wat je al kunt!

Rijk worden met een talent? Hoe word ik rijk hiermee zul je wel denken. Meestal zal de richting waarin je een opleiding volgt ook wel een richting zijn waar je talent voor hebt. Je kunt natuurlijk talent hebben voor bedrijfseconomie.

Maar bij rijk worden met je talent denk ik meer aan iets uniekere talenten. Want: des te unieker het talent, des te meer je er vaak mee kunt verdienen. Het moet natuurlijk wel een talent zijn waar een beetje vraag naar is. Enkele voorbeelden zijn:

  • Sport: Mensen die uitzonderlijk goed kunnen sporten, kunnen hier vaak geld mee verdienen. Hoe populairder de sport, hoe groter de verdiensten. In voetbal bijvoorbeeld is heel veel geld te verdienen.
  • Wiskunde: Heb jij een wiskundeknobbel? Dan ben je dus heel goed met cijfertjes. Misschien is het dan wat voor jou om als effectenmakelaar te werken. Op de beurs kun je je talent gebruiken om veel geld te verdienen.
  • Koken: Loopt bij iedereen het water al in de mond als je zegt dat jij gaat koken? Tijd om een restaurant te starten. De Nederlander is de afgelopen jaren zuiniger gaan leven, maar op restaurantbezoek is niet bezuinigd. Hier valt geld te verdienen!
  • Schrijven: Ook als je een talent voor schrijven hebt valt er geld te verdienen. Lang niet al het schrijfwerk wordt tegenwoordig nog gepubliceerd op papier. Maar er zijn ook andere opties zoals een blog starten op internet. Met de advertentie-inkomsten is geld te verdienen.
  • Etc.

Enkele van deze opties zijn ook te combineren met het eerder genoemde idee van investeren. Zo kun je bijvoorbeeld een investeerder zoeken om jou te helpen je eigen tekstschrijfbureau op te starten.

Rijk worden met handel – niet moeilijk en gelijk resultaat!

Dit is een leuke manier om rijk te worden, al is het natuurlijk altijd leuk om geld te verdienen. Met handel koop je iets om het daarna, al dan niet na bewerking van het product, weer voor meer geld te verkopen.

Ik heb het zelf nog niet zo veel toegepast maar heel moeilijk is het niet. Ik heb ooit een magnetron gekocht voor 30 euro op internet die ik achteraf toch niet wou hebben. Nog dezelfde dag heb ik de magnetron verkocht voor 50 euro!

Dit bewijst dat het niet heel moeilijk is. 20 euro lijkt misschien niet heel veel maar de winst was toch ongeveer 67% van de aanschafprijs. Ter vergelijking: als je bijvoorbeeld een tafel van €500,- met deze marge gaat verkopen, verdien je ruim 300 euro.

Grotere producten verkopen zal wellicht iets moeilijker gaan maar er is zeker geld mee te verdienen. Een aparte vorm van handel is ruilhandel. Hierbij ruil je het ene product tegen het andere. Dat handel succesvol kan zijn blijkt wel uit het verhaal van de paperclip die uiteindelijk na een aantal keer ruilen voor een huis werd geruild!

Thuis rijk worden – gegarandeerde inkomsten!

Ik hoop dat dit artikel je wat ideeën heeft gegeven over hoe je rijk kunt worden. Maar tot slot wil ik je nog een manier vertellen: Geldgorilla geheimen. Met het videoprogramma van Geldgorilla geheimen leer je hoe je rijk kunt worden vanuit je eigen huis.

En dat zonder technische kennis, kosten of website. Schaf het programma ook aan en verdien al snel structureel minimaal €2950,- euro per maand!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *