free web stats

De rijkste Nederlanders op een rij – 5 portretten van de rijkste Nederlanders

Onlangs heb ik een artikel geschreven over de rijkste mensen ter wereld. Deze mensen staan echter wat ver van onze nuchtere Nederlanders af.

Daarom nu een artikel over de rijkste Nederlanders waarin de 5 rijkste Nederlanders van 2013 aan bod komen. Achtereenvolgens zullen de volgende Nederlanders aan bod komen:

  • #5 Wijnand Pon – Importeur van auto’s
  • #4 John de Mol jr. – Innovatieve mediamagnaat
  • #3 Dik Wessels – Rijk door woningbouw
  • #2 Frits Goldschmeding – Visionair op het gebied van arbeid
  • #1 Charlene de Carvalho-Heineken – Erfgenaam van het Heineken-imperium

Daarna wordt afgesloten met een tip hoe je zelf veel geld kunt verdienen. Volg de tip op en wie weet zien we jou ooit in een lijst als deze!

#5 Wijnand Pon – Importeur van auto’s

Op nummer 5 in de lijst van rijkste Nederlanders vinden we Wijnand Pon. Hij heeft zijn vermogen voornamelijk vergaart door het importeren van auto’s en het doen van investeringen.

Dit klinkt niet heel spectaculair maar Pon heeft er wel mooi een vermogen van €2 miljard aan over gehouden. Het bedrijf Pon Holdings verzorgt onder andere de import van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche en meer.

#4 John de Mol jr. – Innovatieve mediamagnaat

John de Mol jr. is wellicht bekender dan de heer Pon. Dit komt met name omdat hij vaker in de media verschijnt, misschien ook omdat zijn bedrijf gericht is op media en met name televisie.

Nadat zijn bedrijf in 1994 was gefuseerd met het bedrijf van Joop van den Ende tot Endemol, heeft hij talloze bekende programma’s bedacht. Wat te denken bijvoorbeeld van Big Brother en The Voice. Deze zijn aan landen over de hele wereld voor veel geld verkocht.

Minder succes had het eigen tv-station Talpa van John de Mol. Na minder dan 2 jaar en  matige kijkcijfers hield deze geflopte zender op met bestaan. Desondanks hoeven we geen medelijden te hebben met John want ook hij heeft een vermogen van €2 miljard.

#3 Dik Wessels – Rijk door woningbouw

Op de 3e plaats vinden we Dik Wessels. Deze ondernemer uit Rijssen zit al sinds zijn 16e in de bouw, dit is hem met de paplepel ingegoten want zijn vader had ook een bouwbedrijf.

Met zijn eigen bedrijf heeft hij met vele klussen in de projectontwikkeling genoeg geld kunnen verdienen om tot een vermogen van €2,1 miljard euro te komen en een derde plaats in deze lijst.

#2 Frits Goldschmeding – Visionair op het gebied van arbeid

De nummer 2 op onze lijst is degene met wie jij mogelijk het meest (indirect) mee te maken hebt gehad. Hij is namelijk degene die een van de eerste uitzendbureaus heeft opgericht: Randstad uitzendbureau.

Toen het uitzendbureau werd opgericht waren de meeste mensen nog direct in dienst bij het bedrijf waar ze werkten. Frits Goldschmeding introduceerde het concept van uitzendwerk in Nederland.

Jij weet ook dat als je voor een uitzendbureau werkt, er veel geld door het uitzendbureau aan jou wordt verdiend. Goldschmeding is er rijk mee geworden: zijn vermogen wordt nu op €3 miljard geschat en daarmee haalt hij de tweede plaats op de lijst van rijkste Nederlanders.

#1 Charlene de Carvalho-Heineken – Erfgenaam van het Heineken-imperium

Op de eerste plaats van deze lijst vinden we Charlene de Carvalho-Heineken. Zij heeft de bierbrouwerij en het familiebedrijf Heineken geërfd van haar vader Freddy Heineken. Met een vermogen van €7,2 miljard staat ze ruim bovenaan in deze lijst.

En hoe kan dat ook anders? Waar je ter wereld ook komt: je kunt er je favoriete Heineken-biertje drinken. Sommige mensen noemen het slootwater, maar een beetje trots zijn mag best want dit is een van de sterkste Nederlandse merken die er zijn. En van elk biertje dat gedronken wordt, ziet Charlene uiteindelijk een beetje; daarmee is ze de rijkste Nederlander.

Begin nu ook zelf met het verdienen van je fortuin!!

Zo rijk worden als deze Nederlanders is uitzonderlijk. Maar ook al kom je maar een beetje in de buurt dan zou dat al hartstikke mooi zijn toch? Ik heb een tip voor je waarmee je goed geld kunt verdienen: het videoprogramma Geldgorilla geheimen.

Met dit programma wordt in duidelijke video’s uitgelegd hoe je geld kunt verdienen. Met behulp van de tips kun je zonder kennis en kosten al snel minimaal €2950,- per maand verdienen. Dus twijfel niet en schaf het programma aan, velen zijn er al rijk door geworden!

 

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *