free web stats

De rijkste mensen ter wereld – 3 inspirerende portretten

Rijk zijn, dat willen we allemaal wel. De mensen die beschreven worden in dit artikel weten hoe het voelt: zij zijn het namelijk al. Dit artikel geeft 3 inspirerende portretten van een paar van de rijkste mensen ter wereld. Interessant en misschien steek jij er wat van op.

De volgende mensen zullen in dit artikel beschreven worden:

  • Bill Gates – de allerrijkste van de rijkste mensen ter wereld
  • Carlos Slim Helú – telefoonboer uit Mexico City
  • Warren Buffet – gehaaide zakenman uit Nebraska

Daarbovenop sluit het artikel nog af met een gouden tip. Misschien kun jij met deze tip met de rijkste mensen concurreren.

Bill Gates – de allerrijkste van de rijkste mensen ter wereld

Je hebt rijk, je hebt rijker en je hebt Bill Gates. Hoewel de andere namen in deze lijst er ook wat van kunnen, komt Bill op nummer 1 in de lijst met rijkste mensen ter wereld. Hij vertegenwoordigd een waarde van maar liefst 76 miljard dollar.

Gates is rijk geworden door het ontwikkelen van computersoftware en vooral bekend van het merk Microsoft. Soms kun je Windows wel vervloeken, maar Bill heeft er wel mooi miljarden dollars mee verdiend.

Tegenwoordig geeft hij veel geld weg aan goede doelen. Daardoor was hij enige tijd niet meer de rijkste mens ter wereld en heeft hij niet zo’n groot vermogen als hij zou kunnen hebben.

Carlos Slim Helú – telefoonboer uit Mexico City

Carlos Slim is de voormalig rijkste man ter wereld met een vermogen van 72 miljard dollar. Deze Mexicaan heeft zijn fortuin voornamelijk te danken aan de telecom-industrie. Met zijn bedrijf Telmex heeft hij veel concurrenten opgekocht en zo werd het verreweg de grootste in Mexico.

Wellicht mede dankzij de kritiek dat hij de rijkste was in een land waar armoede niet ongewoon is, geeft hij tegenwoordig meer geld aan liefdadigheid dan ooit. Al is dat ook niet zo moelijk als je maar liefst 28 miljoen dollar per dag verdient.

Ook in Nederland is Carlos Slim niet geheel onbekend. Zo probeerde hij in 2013 nog KPN op te kopen, dit ging na politieke weerstand uiteindelijk niet door. Hij blijft echter een van de rijkste mensen ter wereld.

Warren Buffet – slimme investeerder

Warren Buffet was de rijkste man ter wereld voordat de alom bekende kredietcrisis aan de wereld voorbij ging. Buffet is een echte zakenman die zijn geld niet heeft verdiend met zijn eigen ideeën, maar voornamelijk door te investeren in al bestaande bedrijven.

Hij investeert vooral in opkomende bedrijven, al heeft hij ook een aandeel in sommige grotere bedrijven. Zo is hij met 400 miljoen aandelen de grootste aandeelhouder van de Coca-Cola Company. Je weet wel, van die frisdranken.

Interessant is ook de politieke invloed van Buffet. Zo wou hij in 2012 het belastingtarief van miljonairs verhoogt hebben. Met zijn invloed kreeg hij het op de agenda bij Obama, maar de zogeheten ‘Buffet-rule’ werd door de senaat verworpen.

Word ook rijk, waarom wachten?

Ok, zo rijk worden als de bovenstaande personen is wel erg lastig. Maar het is zeker mogelijk om bakken met geld te verdienen. Een goed hulpmiddel om dit doel te bereiken is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen. Hierin wordt met duidelijke video’s uitgelegd hoe jij je kunt verzekeren van een goed inkomen.

Met dit programma kan iedereen geld verdienen, wel minimaal €2950,- per maand. En dat zonder technische kennis, kosten of website. Aarzel daarom niet en schaf het programma aan en wie weet word jij de volgende in de rij met rijke mensen.

 

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *