free web stats

Ik heb geld nodig – Tips en trucs om aan geld te komen

Geld: we hebben het allemaal nodig om de dingen die we nodig hebben te betalen. Zowel leuke dingen zoals vakanties, televisies en etentjes als minder leuke dingen zoals verzekeringen en huur.

Soms heb je er (te) weinig en denk je ‘ ik heb geld nodig maar hoe kom ik er aan?’. De meest gebruikelijke manieren om aan geld te komen zijn:

  • Werken
  • Spullen verkopen
  • Sparen: geld verdienen aan rente
  • Lenen
  • Gokken

In dit artikel zal elke methode kort aan bod komen om te laten zien hoe je op die manier aan geld kunt komen.

Werken voor geld – de meest betrouwbare methode

Werken voor geld, dat is hoe de meeste mensen aan hun geld komen. Mogelijk doe je dit al of had je het anders al bedacht dus ik zal deze methode niet al te uitgebreid toelichten.

Ik wil wel zeggen dat het over het algemeen een betrouwbare methode is omdat je als je een (vaste) baan hebt steeds weer voorzien wordt van nieuw geld. Plaats je CV op vacaturesites, meld je aan bij uitzendbureaus, stuur sollicitatiebrieven en ga ook aan het werk.

Spullen verkopen – jouw spullen zijn geld waard!

Spullen verkopen, de naam zegt het al: verkoop je spullen voor geld! Doe dit bij voorkeur met de spullen die je toch al niet meer gebruikt, andere mensen willen er nog best geld voor geven.

Zo sla je 2 vliegen in een klap: jij ruimt je spullen op én je krijgt er geld voor. Al die rommel die op je zolder staat is geld waard!

Sparen: geld verdienen aan rente

Dit is misschien niet de beste methode als je denkt ‘ik heb geld nodig’, maar zeker eentje om in gedachten te houden. Door je geld op een spaarrekening te zetten kun je geld verdienen aan de rente die je hier voor krijgt.

Het nadeel hiervan is dat je dus om geld te krijgen ook al startkapitaal moet hebben. Maar als je  in de toekomst het geld een keer minder hard nodig hebt en dus wat over hebt, is het zeker aan te raden om dit op een spaarrekening te zetten.

Geld lenen: snel maar duur

Geld lenen is bijna het tegenovergestelde van sparen. Het verschil is dat je nu geld krijgt maar het wel weer met de rente erbij terug moet betalen. Denk hier dus goed over na als je geld gaat lenen want geld lenen kost uiteindelijk altijd iets.

Maar mocht je het geld per se nu willen hebben omdat je toch die 3d-televisie voor het WK wilt hebben, dan is het wel een snelle methode. Wat je leent krijg je direct, alleen de kosten krijg je later dubbel en dwars. Lees meer over geld lenen in het daarover geschreven artikel.

Gokken: onzekere kansen op geld

Tot slot wil ik de mogelijkheid om geld verkrijgen door gokken nog even toelichten. Je kunt weliswaar veel geld winnen, maar de risico’s zijn groot. Dus tenzij jij Guus Geluk bent is het beter om niet te gokken als je geld nodig hebt.

Daarbij heeft gokken net als sparen het nadeel dat je moet beginnen met een startkapitaal. Gelukkig heb ik nog een manier voor je om geld te verdienen en dat zonder startkapitaal! Hoe? Lees het in de volgende paragraaf!

Structureel geld verdienen zonder startkapitaal – nooit meer geldzorgen hebben!

Zoals ik al zei is er nog een manier om aan geld te komen. Met het videoprogramma Geldgorilla geheimen kun je structureel geld verdienen. En dat zonder startkapitaal!

Velen zijn je al voorgegaan en verdienen minimaal €2950,- per maand. Dus twijfel niet en schaf het programma ook aan en je zult nooit meer denken ‘ ik heb geld nodig ’!

 

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *