free web stats

Geld verdienen met internet? Iedereen kan het, jij ook!

Wil jij de nieuwe Mark Zuckerberg worden? Ja? Geld verdienen met internet is iets wat iedereen wel wil, je kunt op deze manier namelijk veel geld verdienen vanuit je huis. Het enige wat je nodig hebt, is een computer met een internetverbinding en een klein beetje verstand van zaken.

Dit artikel presenteert enkele manieren waarop mensen hun geld verdienen op internet en vertelt ook hoe jij dat straks ook kunt doen. Ook zal het artikel kort ingaan op de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om geld te verdienen op het internet. De volgende onderwerpen komen achtereenvolgens aan bod:

  • Zelf een website maken – geld verdienen met internet door programmeren
  • Advertenties op internet – geld verdienen door reclame te maken voor anderen
  • Geld verdienen door te werken, ook op internet!
  • Geld verdienen met internet op de beurs – beleggen vanuit huis
  • Geld verdienen met internet met een vernieuwend videoprogramma… Geldgorilla Geheimen!

Zelf een website maken – geld verdienen met internet door programmeren

Het internet is erg groot, er is van alles: informatiepagina’s, zoekmachines, online spelletjes, video’s, forums en nog veel meer. Het is dus niet gek als je je afvraagt op welke manier je geld zou moeten verdienen op het internet, er zijn talloze manieren!

Een manier om geld te verdienen met internet is het bouwen van websites. Er zijn bedrijven die externe mensen inhuren om een website voor hun te maken. Je kunt dit doen als freelancer of door te werken voor bijvoorbeeld een webdesigner.

Om op deze manier geld te verdienen moet je wel enig verstand hebben van programmeertalen zoals bijvoorbeeld Javascript, PHP en HTML. Voor veel van deze talen zijn gratis leerprogramma’s te vinden. Kijk hier bijvoorbeeld eens!

Maar, er zijn ook mogelijkheden voor de beginner om een website te maken. Er zijn websites die jou ruimte bieden om gemakkelijk een eigen site te maken zoals bijvoorbeeld WordPress of Blogger. Dit soort sites kun je alleen niet voor bedrijven maken.

Als je een site met deze programma’s maakt, kun je bijvoorbeeld geld verdienen door een eigen product of dienst te promoten. Het is als het ware reclame die je voor jezelf maakt.

Advertenties op internet – geld verdienen door reclame te maken voor anderen

Veel geld op het internet gaat om in de advertentiemarkt. Samsung, Hyundai, ING of Nike; je ziet het allemaal voorbijkomen als je op het internet surft. De maker van de advertentie geeft geld aan de website waar die op wordt getoond, zoals bijvoorbeeld Facebook of YouTube.

Als jij filmpjes plaatst op YouTube waar veel mensen naar kijken kun je aardig wat geld verdienen, lees hier hoe. Ook met Facebook of je eigen site kun je veel geld verdienen als er veel mensen op jouw pagina komen. Hoe meer ‘hits’, hoe meer inkomsten.

Je moet je site, YouTube-filmpjes, Facebook-pagina of wat het ook is dat je doet op internet, dus aantrekkelijk maken voor bezoekers.  Als er veel bezoekers zijn, zul je dit ook merken in je advertentie-inkomsten.

Geld verdienen door te werken, ook op internet!

Bij werk denken de meeste mensen aan kantoren, 9-tot-5, aanwezig zijn, etc. Maar er kan ook gewerkt worden op het internet, en dit gebeurd steeds meer.  Er zijn verschillende manieren om te werken op internet, denk bijvoorbeeld aan:

  • Artikelen schrijven: alle websites hebben inhoud nodig en dat moet geschreven worden. Sommige bedrijven huren hier mensen extern voor in, op Odesk bijvoorbeeld worden freelancers ingehuurd om teksten te schrijven of te vertalen.
  • Helpdesk: de klassieke helpdesk is via de telefoon maar er moeten ook steeds meer vragen online worden beantwoord. Hiervoor wordt je ingehuurd, maar het werk mag je bij sommige helpdesks thuis doen!
  • Enquêtes invullen: ook met enquêtes invullen valt geld te verdienen. Al is het niet aan te raden omdat het relatief veel tijd voor weinig geld kost.
  • Erotische sector: mocht je er goed uit zien en het niet erg vinden om in de erotische sector te werken, dan is het internet natuurlijk de perfecte plek. Denk aan bijvoorbeeld het acteren voor de webcam, voor wie het wil is hier goed geld mee te verdienen.
  • Etc.

Zoals je ziet zijn er dus ook vele manieren van werken op internet. Dit zijn slechts enkele manieren, dus mocht je in een andere sector willen werken maar wel op internet. Wees creatief! Er zijn ongetwijfeld mogelijkheden!

Geld verdienen met internet op de beurs – beleggen vanuit huis

Een andere methode om geld te verdienen met internet is op de beurs. Fysiek naar de effectenbeurs op het damrak gaan om te beleggen hoeft allang niet meer.  Omdat de aandelenmarkt eigenlijk alleen maar digitaal bestaat, kan het gemakkelijk vanuit je luie bureaustoel.

Maar het is wel echt werk waar je je aandacht voor nodig hebt en ook enig inzicht in de markt is wel handig.  Hoewel iedereen, kennis of geen kennis, zijn geluk kan beproeven. Het enige wat je echt nodig hebt is geld om aandelen te kopen.

Ikzelf heb er weinig ervaring mee, maar ik ken mensen die er letterlijk BAK-KEN met geld mee hebben verdiend! Wie weet kun jij dit ook wel! Maar onthoud wel: er is ook een mogelijkheid dat je het geld dat je  investeert verliest.

Daarom is het sowieso aan te raden om niet direct met al te grote sommen geld te gaan beleggen. Bedenk goed hoeveel geld jij eventueel bereid bent om te verliezen. Dan kan het uiteindelijke resultaat alleen maar meevallen.

Geld verdienen met internet met een vernieuwend videoprogramma… Geldgorilla geheimen!

Als het goed is weet je nu, na het lezen van dit artikel, het een en ander over geld verdienen met internet. Maar er is nog een methode om geld te verdienen op internet, en dat zonder technische kennis, geld en kosten.

Hoe? Dit leer je in het videoprogramma Geldgorilla geheimen. Dit programma legt met behulp van duidelijke video’s uit hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Schaf het programma ook aan en verdien al snel minimaal €2950,- per maand!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *