free web stats

Zwart werken – 4 redenen om het WEL of om het NIET te doen

Meer dan 10.000 euro! Dat is wat iemand met een modaal inkomen in Nederland al snel aan belasting betaalt. Er zijn manieren om geld te verdienen zonder hier inkomstenbelasting over te betalen. Dit heet zwart werken.

In dit artikel geef ik je een aantal manieren waarop je zwart werken mogelijk is. Verder zal ik een aantal reden geven om wel, of niet (mijn oordeel nijgt naar niet!) zwart te werken. De volgende onderwerpen komen in dit artikel aan bod:

  • Manieren van zwart werken: geld verdienen zonder belasting te betalen
  • 2 redenen om zwart te werken
  • 2 manieren om niet zwart te werken
  • Een andere methode van geld verdienen: inkomsten zonder zwart werken

Manieren van zwart werken: geld verdienen zonder belasting te betalen

Goed, zwart werken dus. Een van de belangrijkste voorwaarden voor zwart werken om te slagen is dat de betalingen niet geregistreerd worden. Er moet dan niet vaak geld overgemaakt worden op een bankrekening, hier komen uiteindelijk vragen over.

Je kunt beter betaald worden in contant geld, waardebonnen of goederen. Dit zal namelijk nergens geregistreerd worden. En met bijvoorbeeld de Iris cheque kun je veel dingen kopen die je anders zou kopen met je verdiende geld.

Veel werk dat zwart wordt gedaan wordt niet voor een bedrijf gedaan en valt onder de noemer ‘klusjes’. Dingen als het gras maaien, oppassen en in huis schoonmaken zijn klussen die vaak zwart gedaan kunnen worden.

2 redenen om WEL zwart te werken

Dus waarom zou je nu zwart werken? De belangrijkste reden is natuurlijk om geen belasting te betalen. In Nederland wordt het inkomen verkregen uit werk progressief belast met een percentage van 37% tot 52%.

Als je veel geld verdient moet je van elke euro die je meer gaat verdienen dus 52 cent inleveren! Het scheelt dus een hele hoop om geen belasting te betalen. Dit is dan ook de belangrijkste reden om zwart te werken.

Verder is een andere reden dat zwart werken minder administratie en dus minder ‘gedoe’ oplevert voor zowel werkgever als werknemer.

2 manieren om NIET zwart te werken

Waarom dan niet zwart werken zul je nu denken? Allereerst is het illegaal. Iedereen in Nederland is bij wet verplicht om belasting af te dragen over zijn vergaarde inkomen. Als je dus zwart gaat werken ben je dus strafbaar bezig.

Bij grote bedragen kan dit daadwerkelijk problemen opleveren. Als je echter alleen je kroeggeld op deze manier verdiend, zal zwart werken niet veel problemen opleveren. Een misschien nog wel belangrijkere reden om niet zwart te werken is dat het gewoon niet eerlijk is.

Jij betaalt geen belasting terwijl alle andere mensen dit wel moeten doen. Bovendien worden de belastingopbrengsten vaak ook weer in dingen gestoken die jij ook nodig hebt zoals wegen, scholen en sportvelden. Als veel mensen zwart zouden werken gaat dit ten koste van deze voorzieningen. Om deze redenen zou ik aanraden om niet zwart te gaan werken.

Een andere methode van geld verdienen: inkomsten zonder zwart werken

Maar wees niet getreurd! Er zijn natuurlijk nog meer manieren om extra geld te verdienen zonder zwart werken. Bijvoorbeeld via het videoprogramma Geldgorilla geheimen. Hiermee verdien je al snel €2950,- euro per maand vanuit huis zonder zwart te hoeven werken.

Hiervoor heb je geen geld, geen technische kennis of een website aan. Schaf ook het programma aan en begin vandaag al met geld verdienen!

Klik hier voor meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

1 Reactie op Zwart werken – 4 redenen om het WEL of om het NIET te doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *