De meeste mensen hebben we eens van seo gehoord. Maar omdat het toch voor veel mensen nog een nieuwe wereld is, begin ik op mijn blog met het begin. De basis informatie, zodat iedereen met de artikelen van deze blog op weg wordt geholpen.

Er zijn verschillende manieren om verkeer naar je webwinkel of website te genereren. Het krijgen van bezoekers is dan ook het belangrijkste wanneer je geld wilt verdienen op internet! Want zonder deze bezoekers, verdien je niets. De meest bekende manier, en misschien ook wel de meest gebruikte, is seo. Seo is de afkorting voor zoekmachine optimalisatie. Hiermee optimaliseer je je website dus, om gevonden te worden in de zoekmachines. De optimalisatie zorgt ervoor dat wanneer iemand de zoekwoorden invult, waar jij op target, dat jouw website naar voren komt. (Als je dit goed onder de knie hebt)

Waarom wordt seo vaak gebruikt?

Seo is eigenlijk de goedkoopste, en een vrij solide wijze van het verkrijgen van bezoekers. De zoekmachines geven de zoekresultaten gratis weer. We spreken hier dan wel over de organische resultaten. Dit zijn de resultaten die je ziet wanneer je ergens op zoekt in bijvoorbeeld Google, onder de advertentie weergaves (worden in Google in het lichtgeel getoond). Voor de advertenties wordt betaald. Bovendien kun je de seo zelf doen, waardoor het niets hoeft te kosten, of bijvoorbeeld alleen een hulpmiddel zoals een cursus of gids. Ook is het, wanneer je een plek op de eerste pagina weet te bemachtigen, een wijze waarop je veel bezoekers standaard kunt verwachten. Wel moet je het dan goed bijhouden, want je kunt hierin ook weer naar achter zakken.

Seo, moeilijk of makkelijk?

Zoekmachine optimalisatie is niet eenvoudig. Er komt veel bij kijken en er is veel over te weten te komen. Daarnaast heb je geduld nodig, want het kan lang duren voordat je op een redelijke plek in de zoekresultaten tevoorschijn komt. Zeker wanneer je je richt op Google, welke tot nog toe de meest gebruikte zoekmachine is (c.a. 90% over de gehele wereld gebruikt Google), wordt het steeds ingewikkelder. Het afgelopen jaar zijn er 2 updates geweest; de Panda update en de Pinguïn update. Hierdoor is het hele seo proces een stuk ingewikkelder geworden.  En, dit hing al even in de lucht, binnenkort komt er nog eens een update van Google. Het schijnt dat deze nog veel strenger onze websites en webwinkels gaat beoordelen op waarde.

Wordt vervolgt….. Wat is seo?

Door de bovenstaande updates zijn er veel vragen ontstaan voor website en webwinkel beheerders. Moeten we ons nu wel of niet op de seo richten? Is het nog mogelijk om vooraan te komen? Wordt met de nieuwe update mijn site naar achter geplaatst? Is het slim om ons op andere zoekmachines, of zelfs andere methodes te richten?

De komende tijd zal ik hier regelmatig nieuwe informatie over plaatsen, om je ook hier zo goed mogelijk mee op weg te helpen. Te beginnen bij morgen, dan zal ik je vertellen hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de nieuwe update van Google. 

Voor meer basis informatie zou je kunnen lezen wat Wikipedia zegt over seo: Wikipedia seo

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website