Voor veel methodes van geld verdienen online, heb je een eigen website nodig. Dit hoeft maar een kleine investering te zijn, maar het is zeker waardevol als je meer wilt bereiken. Hiervoor is een goede host van belang. Bij een host huur je simpel gezegd ruimte voor je website(s) op het internet. Daarnaast worden er bij verschillende hostingbedrijven extra services en mogelijkheden aangeboden.

Maar welke host is nu het beste?

Toen ik begon, begon ik bij HostGator.  Nu, een hele poos later, ben ik 200% fan van ze! De mogelijkheden verschillen per abonnement, maar met een klein bedrag heb je al ontelbare mogelijkheden. Wanneer je een WordPress website wilt maken, is deze host uitstekend. Je kunt je website er op zetten, en WordPress direct installeren met een paar klikken van de muis. Maar ook kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Joomla, Drupal, OsCommerce en nog veel meer systemen. Dit zit allemaal binnen je pakket.

Wat kun je nog meer met HostGator?

HostGator heeft ontzettend veel mogelijkheden, dus ik zal om het kort te houden, en de belangrijkste noemen; je kunt alle details van het verkeer op je website bekijken en e-mailadressen aanmaken. Daarnaast is er een klantenservice, die je 24/7 met live chatsupport te woord staat. Mocht je een probleem hebben, en dit blijkt niets met hun te maken hebben? Als ze het weten helpen ze je toch! Ook is er in het support gedeelte veel informatie te vinden over alle mogelijkheden, en kun je video’s bekijken over hoe alles werkt.

Wat kost het?

Voor de hosting zijn er 3 verschillende pakketten die je kunt kiezen. Je kunt er ook voor kiezen om deze in verschillende termijnen te betalen. Hoe langer de periode is waarvoor je het abonnement aangaat, hoe goedkoper het wordt. Ik kies zelf altijd voor een jaar. Dit vind ik makkelijker dan iedere maand betalen (en zo groot is de rekening niet). Ik ga er dus even vanuit dat je ook voor een jaar gaat, maar anders kun je zelf de prijzen zien wanneer je gaat kijken voor een andere periode.

Hieronder in het kort even de pakketten. De prijzen zijn omgerekend, maar dit kan altijd iets verschillen. Dit ligt aan de wisselkoers van dat moment:

(Let op: kortingen kunnen altijd gewijzigd worden)

1: Hatchling Plan; Deze is voor 1 domein, met onbeperkte ruimte. Kosten per jaar, per maand gerekend: $5,56 omgerekend c.a. €5,30

2: Baby Plan; Onbeperkt aantal domeinen en onbeperkte ruimte. Kosten per jaar, per maand gerekend: $7,96 omgerekend c.a. €6,13

3: Business Plan; Onbeperkt aantal domeinen en ruimte, met een aantal gratis extra’s. Kosten per jaar, per maand gerekend: $11,96 omgerekend c.a. €9,21

Conclusie

Ik heb al vaker rondgekeken bij verschillende hosting bedrijven. De conclusie is eenvoudig; nog nergens anders ben ik het zo goedkoop tegen gekomen. Mocht een andere host ook vrij goedkoop zijn (zelfs dan komen ze vaak niet eens in de buurt van dit bedrag), dan hebben ze minder mogelijkheden, en een beperkte klantenservice.

Ik raad je zelf aan om het Baby Plan pakket te nemen, zeker als je net begint. Hier heb je voorlopig genoeg ruimte. Daarnaast is het verstandig om niet meer dan 50 domeinnamen binnen hetzelfde abonnement te hosten. Wanneer je meer dan 50 domeinen op hetzelfde abonnement host, is het mogelijk dat Google het verband hierin gaat zien. Hierdoor kan het moeilijker worden om je site op een goede plek in de zoekmachine te krijgen.

Wil je je website goedkoop laten hosten bij de beste? Kijk dan bij HostGator:
De beste host

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website