free web stats

Verdienen met overstappen

Snel geld verdienen klinkt leuk, in de praktijk is dat vaak echter moeilijk. Er zijn ook gemakkelijkere manieren om geld te verdienen, bijvoorbeeld besparen. Hoewel je met een besparing niet daadwerkelijk geld binnenkrijgt, hoef je toch een bepaald bedrag niet te betalen. Hierdoor verdien je per saldo toch aan een besparing. Besparen is overigens helemaal niet moeilijk meer met de komst van verschillende vergelijkingswebsites als Totaalbesparen.com.

Besparen op energie

Voor consumenten is energie een van de grootste kostenposten. Het overstappen van energieleverancier wordt daarom jaarlijks telkens weer populairder. In 2015 zijn maar liefst 2,3 miljoen huishoudens in Nederland overgestapt van energieleverancier. De reden hiervoor is simpel. Energieleveranciers zijn verwikkeld in een strijd om bij verschillende energievergelijkers in de top te komen zodat zij meer nieuwe klanten mogen verwelkomen. Om dit te bereiken bieden zij exclusieve kortingen, actietarieven en cadeaus. Door over te stappen naar een energieleverancier die een dergelijke actie aanbiedt, bespaart een huishouden op jaarbasis meer dan €400. Dat blijkt uit onderzoek van de ACM naar overstappers in 2015.

Besparen op verzekeringen

Ook op verzekeringen kan aardig bespaard worden. De prijzen van de verschillende verzekeringen worden jaarlijks aangepast. Het is daarom slim om jaarlijks ook weer na te gaan of je ergens anders niet voordeliger afbent. De grootste verschillen in verzekeringpremie zijn overigens te vinden bij de auto- en zorgverzekeringen. Maar ook op overige verzekeringen kan een besparing al snel oplopen tot meer dan €100 per jaar. Een verzekering waarop ook veel te besparen is, is de arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp. En zelfs op een autorijschool verzekering.

Besparen op internet, telefonie en televisie

Ook op het gebied van internet, telefonie en televisie is een prijzenoorlog aan de gang waarvan je als consument kunt profiteren. Veel providers bieden namelijk gratis producten of diensten aan nieuwe klanten en halveren daarnaast vaak hat tarief voor een aantal maanden. Wanneer je ook jaarlijks overstapt van provider geniet je telkens weer van de gratis diensten en gereduceerde tarieven. Ook met deze overstap behaal je al snel een voordeel oplopend tot €200 op jaarbasis.

Het mag duidelijk zijn dat er een aardige winst te behalen valt door jaarlijks over te stappen van diensten. In sommige gevallen (wanneer je al een langere tijd niet bent overgestapt) kan dit op jaarbasis een besparing van meer dan €700 opleveren. Dat is toch zeker de moeite waard.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *