free web stats

Veel Geld Verdienen – 4 Tips Om Extra Geld Te Verdienen

Het is natuurlijk lekker als je veel geld verdient. ‘Moet ik daar dan niet veel voor werken?’ hoor ik je denken. Natuurlijk is het zo dat je met meer werk over het algemeen meer geld verdient. Maar de ene manier is ook lucratiever dan de andere manier.

Dit artikel geeft een viertal tips om veel geld te verdienen. En voor niet eens al deze tips hoeft heel erg hard gewerkt te worden. Achtereenvolgens zullen we de volgende onderwerpen bespreken:

  • Het nuttige met het aangename verenigen – verdien geld met je hobby/talent!
  • Beleggen op de beurs – veel geld verdienen met weinig moeite!
  • Kopen en verkopen – veel geld verdienen met handel!
  • Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Het nuttige met het aangename verenigen – verdien geld met je hobby/talent!

‘Geef mij de baan die bij mij past en ik hoef nooit meer te werken’. Confucius, een filosoof uit China, deed deze uitspraak zo’n 2500 jaar geleden. Toch is deze uitspraak ook nu nog van toepassing. Als je ergens mee bezig bent dat je leuk vindt, zal je het als minder zwaar ervaren.

Dat is sowieso al een reden om te proberen met je hobby geld te verdienen. Daarnaast zijn de meeste mensen ook nog wel redelijk goed in hun hobby’s. Je hoeft dus niet extra dingen te leren om er echt geld mee te verdienen.

Als je uitzonderlijk goed in je hobby bent, kun je er heel veel geld mee verdienen. Denk bijvoorbeeld aan Maria Sharapova of Kanye West. Maar ook als niet een uitzonderlijk talent bent, valt er nog geld mee te verdienen. Je zou bijvoorbeeld in de volgende richtingen kunnen denken:

  • Vertalen: Heb jij een talenknobbel of spreek je gewoon meerdere talen? Als je naast het Nederlands nog een taal spreekt, kun je misschien geld verdienen als vertaler. Er zijn talloze websites op het internet zoals Odesk en Gengo waar je je als freelancer kunt aanbieden. Het mooie is dus ook dat je het vanuit huis kunt doen en je eigen tijd in kunt delen!
  • ICT-er: Als jij al vanaf jongs af aan met computers bezig bent dan is deze optie misschien iets voor jou! Probeer geld te verdienen door mensen te helpen met hun computerproblemen. Je kunt dit zelf proberen met een eigen bedrijfje maar je kunt ook ergens in dienst proberen te komen. Zo zijn er bedrijfjes die studenten inzetten als computerhulp.
  • DJ: Ze lijken steeds jonger te worden: de dj’s. En Nederland is daarbij een vruchtbare bodem gebleken. Dus als je een beetje muziekgevoel  hebt, is dit misschien voor jou. Als je goed bent kun je er veel geld mee verdienen.
  • Etc.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden en je kunt er vast nog talloze verzinnen. Waar het om gaat is dat je er goed in bent, het leuk vindt en er de potentie is om er geld mee te verdienen. Dus benut je talent en zie waar het je brengt!

Beleggen op de beurs – veel geld verdienen met weinig moeite!

Voor de volgende manier van geld verdienen is misschien iets minder moeite nodig, maar dat hoeft niet. Het ligt er namelijk een beetje aan wat je stijl van beleggen is. Ik heb zelf niet heel erg veel ervaring met beleggen, maar ik weet dat je in dingen kunt beleggen met weinig risico en rendement en dingen met veel risico en rendement.

Op beide manieren is veel geld te verdienen. Bij de eerste heb je natuurlijk meer zekerheid dat het goed gaat maar gaat het geld verdienen ook minder snel. Als je met meer risico belegt, zul je sneller geld verdienen óf geld verliezen. Het is namelijk helaas ook mogelijk om geld te verliezen bij beleggen.

Het is daarom een pluspunt als je enig verstand hebt van de financiële markten zodat je weet waar je goed in kunt beleggen. Daarnaast gaat het proces ook met vallen en opstaan. Naarmate je meer ervaring hebt, zul je waarschijnlijk ook minder geld verliezen.

Je betaalt dus een klein beetje leergeld. Het is daarom ook goed om van tevoren een bepaald bedrag te bepalen dat je kunt missen, en dan niet meer te investeren dan dat. Maar als het goed gaat is er veel geld mee te verdienen. Bovendien is het allemaal vanuit huis te regelen!

Kopen en verkopen – veel geld verdienen met handel!

Er worden heel veel tweedehands spullen aangeboden: op rommelmarkten, bij kringloopwinkels of online. Heel vaak willen de mensen die deze spullen aanbieden vooral van hun spullen af. Het geld dat ze ervoor krijgen is niet het grootste belang.

Dit is natuurlijk een mooie kans voor jou! Als jij de spullen koopt voor een laag bedrag (soms zijn ze zelfs gratis!), dan kun je ze daarna weer verkopen voor meer geld. Belangrijk hiervoor is dat je tijd en ruimte hebt om de goederen enige tijd te bewaren.

Je hoeft dan alleen te wachten tot de juiste koper langskomt. Op deze manier heb ik een keer een magnetron gekocht voor €20 en weer verkocht voor €40! Dat is een winstmarge van 100%!

Belangrijk hierbij is ook dat je aandacht besteed aan de presentatie van de spullen. Zorg dat ze schoon zijn en zorg er bij online advertenties voor dat je een duidelijke tekst hebt met de belangrijkste gegevens, zonder spelfouten en met een foto erbij. Dan is succes al bijna verzekerd!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

De tips die in dit artikel zijn gegeven, zijn natuurlijk maar enkele manieren om veel geld te verdienen. Als je nog meer manieren wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *