Het is mogelijk, om geld te verdienen met een webwinkel. In het vorige artikel over een webwinkel beginnen, kon je lezen dat er verschillende mogelijkheden zijn. Zoals het beginnen op basis van een eigen voorraad, dropshipping, of als uitbreiding van je fysieke winkel. In dit artikel vertel ik je iets over het startersbedrag van een webwinkel op basis van voorraad.

Wat houd een webwinkel op basis van voorraad in?

Een webwinkel op basis van een eigen voorraad, betekend dat je de producten die je aanbied op voorraad hebt. Dit betekend een aantal dingen waar je van te voren rekening mee moet houden:

–          Je hebt een opslagruimte nodig (Misschien kan het thuis opgeslagen worden)

–          Je hebt een voorraad aan producten nodig

–          Je hebt verpakkingsmateriaal nodig om de artikelen te verzenden

Dit zijn dus zaken waar je in zult moeten investeren.

Waar moet je rekening mee houden met het startersbedrag?

Wanneer je vanuit het niets een webwinkel begint (dus niet bijvoorbeeld vanuit een bedrijf), zal je dus moeten zorgen voor een startbedrag. Probeer deze van te voren zo goed mogelijk in te schatten, zodat je voor zo min mogelijk extra uitgaven komt te staan. (En hoe goed je dit ook voorbereid, er komen altijd onverwachte kosten bij!) Verzamel hiervoor zoveel mogelijk informatie van te voren, over de dingen die je nodig hebt, en welke contributies je bijvoorbeeld moet betalen. Maak een opsomming van alle materialen die je nodig hebt, de voorraad die je op zijn minst wilt hebben en alles wat erbij komt kijken.

Een bedrag lenen of toch uit eigen portemonnee?
Webwinkel beginnen en investeren

Voor het beginnen van een webwinkel, kun je beter zelf voor het startersbedrag zorgen. Zeker wanneer je nog weinig ervaring hebt, en niet zeker weet of het gaat lopen zoals jij wilt. Ik raad je sterk af om hiervoor te gaan lenen. Toen ik mijn eerste webwinkel begon, ben ik een webwinkel gestart, zonder de nodige ervaring en te weten of er wel vraag was naar de aangeboden producten. En ik ben zelf niet slim geweest, door wel te lenen van de bank. Achteraf gezien heb ik hier veel van geleerd, vandaar dat ik deze ervaring met je deel. Zo hoef jij niet dezelfde fout te maken. Het punt is dat als je eenmaal een lening hebt afgesloten, je hier heel lang mee bezig bent om deze af te betalen. Ook duurt het over het algemeen even voordat je webwinkel zover klaar is, en dat deze gevonden wordt. Hierna kost het meestal ook nog tijd voordat klanten het vertrouwen hebben en bij je gaan bestellen. Als het tegenzit moet je al beginnen met het afbetalen van de lening, terwijl je nog geen inkomsten hebt uit je webwinkel.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website