free web stats

Thuis geld verdienen – voor- en nadelen op een rijtje

Thuis geld verdienen is een droom van velen: geen zeikende collega’s, je eigen tijden bepalen en niet meer in de file staan om op het werk te komen. Het zijn enkele van de voordelen die het thuiswerken heeft.

Maar er zijn natuurlijk ook nadelen, zo heb je minder sociale interactie. Sommige  mensen vinden dit heel belangrijk. Daarom schrijf ik dit keer niet alleen een artikel over hoe je de droom van thuiswerken kunt realiseren, maar zet ik alle voor- en nadelen van thuis geld verdienen op een rij.

Dit zal ik doen in de volgende paragrafen:

  • De voordelen van thuis geld verdienen – een droom voor velen
  • De nadelen van thuis geld verdienen – is de droom een luchtkasteel?
  • Een afweging maken – wat weegt zwaarder?
  • Ervaar het zelf – een manier waarmee jij ook thuis kunt werken!

De voordelen van thuis geld verdienen – een droom voor velen

Zoals eerder gesteld lijkt het veel mensen wel wat om thuis te werken. Waardoor komt dat? Een van de meest gehoorde argumenten is het idee van vrijheid. Iedereen kent het wel: klagende collega’s, op een bepaald tijdstip aanwezig zijn, representatieve kleding dragen, etc.

Als je thuis werkt heb je veel meer vrijheid in deze dingen: je kunt gewoon in je pyjama werken terwijl je pizza eet op de tijden die jij wilt, dit geeft veel meer comfort.

Nog een voordeel is dat je geen reistijd meer hebt. Dit kan je echt een hoop tijd schelen als je wat verder van je werk woont. Dit is ook voordelig voor je werkgever! Hij hoeft dan geen reiskostenvergoeding meer te betalen. Als je het op deze manier verkoopt zal hij het ook aantrekkelijker vinden als je thuis gaat werken.

De nadelen van thuis geld verdienen – is de droom een luchtkasteel?

Elk plan heeft voordelen en nadelen, zo ook thuiswerken. Een van de mogelijke nadelen is, al verschilt dat per persoon, is dat je productie lager wordt. Ikzelf bijvoorbeeld kan thuis een stuk moeilijker lang en geconcentreerd werken dan op het werk.

Een ander nadeel is dat je minder sociaal contact met je collega’s hebt. Op het werk maak je nog even een praatje bij de koffiemachine, lunch je met elkaar, ga je naar de vrijmibo en verjaardagen.

Als dit wegvalt is de communicatie waarschijnlijk alleen via de computer. In sommige gevallen is het moeilijker met iemand samenwerken als je er geen sociaal contact mee hebt.

Natuurlijk werkt dit ook tot op zekere hoogte de andere kant op. Met mensen waar je liever geen praatje mee maakt is het wellicht makkelijker communiceren via de computer.

Een afweging maken – wat weegt zwaarder?

Belangrijk is dat je kijkt wat voor jou het meest telt. Ik heb nu enkele voor- en nadelen van thuis geld verdienen genoemd, maar wellicht heb jij nog hele andere ideeën. Ik vind het persoonlijk fijn om de vrijheid te ervaren maar ik vind het sociaal contact ook belangrijk.

Daarom werk ik op dit moment gedeeltelijk thuis maar werk ik ook zo’n 24 uur op kantoor. Zo heb ik het beste van beide werelden en dit bevalt me heel goed. Probeer ook voor je zelf een situatie te creëren die jou ideaal lijkt, je zult er geen spijt van krijgen!

Ervaar het zelf – een manier waarmee ook jij thuis kunt werken!

Heb je al een beslissing genomen? Als je besloten hebt om thuis geld te verdienen dan heb ik nog een hele mooie tip voor je. Het videoprogramma Geldgorilla geheimen legt namelijk in duidelijke video’s uit hoe dit moet.

Het mooie is: iedereen kan het, je hoeft geen kosten te maken en je verdient al snel minimaal €2950,-. Schaf het programma aan en ervaar hoe het is om thuis te werken!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *