free web stats

Spaarprogramma 2: Crazymails.nl

Crazymails.nl is ook een bekend spaarprogramma voor het gratis online geld verdienen. Je kunt je hier inschrijven, en direct beginnen met de opdrachten en zo leuk bijverdienen. Wanneer je je inschrijft, ontvang je direct €1,- voor de moeite. Ook maak je op dit moment (dit kan natuurlijk ieder moment veranderen) kans om een iPad te winnen.

Welke dingen kun je doen om geld te verdienen?

Ook bij dit programma is het zo, dat je zelf kunt kiezen welke opdrachten je wilt uitvoeren. Natuurlijk verdien je meer, wanneer je actiever meedoet!  Onderstaand zie je een aantal voorbeelden van de opdrachten die je krijgt aangeboden:

–          Meedoen aan acties op het internet

–          Websites bezoeken

–          Invullen van enquêtes

–          Het lezen van e-mails

–          Het aanbrengen van nieuwe leden

–          Online winkelen

Wat kun je verdienen met dit spaarprogramma?

Als eerste verdien je dus al een €1,- als beloning voor het inschrijven. Daarnaast, krijg je voor elk nieuw lid dat jij aanbrengt, nog eens €1,-. Verder verschillen de bedragen per opdracht. Wat ook leuk is meegenomen; je kunt veel meedoen met prijsvragen om leuke prijzen te winnen. En je kunt op veel verschillende dingen, zoals aankopen en abonnementen, mooie kortingen krijgen. Het minimale bedrag dat je moet verdienen, om het uit te kunnen laten betalen, lager dan bij de meeste andere spaarprogramma’s. Hier kun je al een uitbetaling aanvragen zodra je €7,50 bij elkaar hebt gespaard.

Conlusie:

Dit is een spaarprogramma waar je leuk gratis, mee bij kunt verdienen. Het is ook makkelijker om aan dit programma deel te nemen, dan bij de andere programma’s. Je moet hiervoor minimaal 13 jaar oud zijn, i.p.v. 18 jaar. Ook is het fijn dat er eerder, bij een kleiner bedrag, wordt uitbetaald.

Een paar tips:

1: Hoe meer opdrachten je doet, hoe meer je verdient.

2: Maak, als je mee wilt doen, een apart e-mailaccount hiervoor aan. Anders staat het account dat je dagelijks gebruikt, steeds helemaal vol met mailtjes van het spaarprogramma.

3: Lees altijd eerst de voorwaarden, voordat je je inschrijft.

Wil jij je inschrijven en direct beginnen met het bijverdienen bij Crazymails.nl?
Spaarprogramma CraizyMails

 

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

1 Reactie op Spaarprogramma 2: Crazymails.nl