free web stats

Snel Geld Verdienen Illegaal? Tips om Legaal Bezit te Blijven

Snel geld verdienen is natuurlijk een mooie bezigheid. Vooral het vooruitzicht van het hebben van het geld en ideeën maken over wat je met dit geld kunt doen, maken het een aangenaam tijdverdrijf. Maar helaas is soms zonder dat je het door hebt, snel geld verdienen illegaal.

Dit artikel gaat in op de juridische zaken die van belang zijn bij het geld verdienen, zodat jij niet per ongeluk iets doet dat eigenlijk illegaal is. De volgende zaken zullen in dit artikel behandeld worden:

  • Snel geld verdienen illegaal? Ja!… Als je geen belasting betaald!
  • Nederland regeltjesland: veiligheid eerst!
  • Hoe verdien ik eerlijk mijn geld? – Belangrijke regels om op te letten
  • Handig de regels gebruiken – op een slimme manier extra geld verdienen
  • Snel geld verdienen op een legale manier: Geldgorilla geheimen!

Snel geld verdienen illegaal? Ja!… Als je geen belasting betaald!

Je kent hem wel, de blauwe envelop van de belastingdienst met het verzoek om belastingaangifte te doen. Soms krijg je geld terug, soms moet je geld betalen. In Nederland betaald iedereen belasting over al het geld dat in een jaar verdiend is.

Als je in loondienst werkt, wordt al een bepaald percentage op je loon ingehouden voor belastingen. Ook wordt gedurende het jaar geregistreerd hoeveel je werkt je werkgever je uren koppelt aan je burgerservicenummer.

In loondienst zul je dus niet snel te weinig belasting betalen. Maar je moet er wel rekening mee houden dat je ook over andere verdiensten zoals rente, aandelen, inkomsten uit een eigen bedrijf en erfenissen ook belasting moet betalen.

Gelukkig is er op de site van de belastingdienst een handig programma waar je alle bedragen makkelijk kunt invullen, dat dan uitrekent hoeveel je te veel of te weinig hebt betaald. Maar belangrijk is dus wel om in ieder geval al je verdiensten goed te registreren.

Nederland regeltjesland: veiligheid eerst!

Nederland is een regeltjesland bij uitstek. Ik was ooit een keer in een mijn in Bolivia en zag daar taferelen die in Nederland nooit voor zouden kunnen komen. De mijnwerkers waren dronken, maakten weken van 80 uur, hadden geen gehoorbeschermers als ze dynamiet afstaken, etc.

Soms zou je willen dat Nederland ook wat soepeler is met de regels, maar denk eraan dat de regels er zijn om je te beschermen. Zo hoeven we hier nooit (te) zwaar te tillen of (te) lange werkdagen te maken. Dat is toch ook wat waard!

Als je een eigen bedrijfje hebt met werknemers is het belangrijk om op de hoogte te zijn van deze regels, de zogenaamde Arbeidsomstandighedenwet (Arbo-wet). Hierin zijn de algemene rechten en plichten van werkgevers en werknemers vastgelegd.

Wanneer je deze plichten als werkgever dus niet naleeft, ben je illegaal bezig! Maar niet alleen voor werkgevers is het interessant om er kennis van te hebben, maar ook voor werknemers. Zo weet je wat rechten zijn als werknemer en wat je niet hoeft te accepteren.

Hoe verdien ik eerlijk mijn geld? – Belangrijke regels om op te letten

Met alle regels en wetten is het soms moeilijk om te weten wat wel en wat niet mag. Niemand kent het hele wetboek uit zijn hoofd, maar er zijn enkele regels waar veel mensen mee te maken krijgen en belangrijk zijn om te weten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het Burgerlijk Wetboek:Hierin staan de regels over bijvoorbeeld proeftijd, vakantie, opzegtermijnen en ontslag. Bij elke regel staat of uw cao of uw arbeidsovereenkomst hiervan mag afwijken.
  • De Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag: Hierin staat dat de werkgever minstens het minimumloon moet betalen.
  • De Wet arbeid en zorg: Hierin staat de informatie over een aantal verlofregelingen waarop u als werknemer recht heeft.
  • Etc.

Naast deze wetten is ook de collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) van belang. Hierin zijn de arbeidsovereenkomsten vastgelegd die zijn afgesproken tussen een werkgever of werkgeversorganisaties met werknemersorganisaties.

De CAO is dus binnen een bedrijf of een hele sector dus vaak hetzelfde. Zo weten de werknemers en werkgevers wat hun rechten en plichten zijn. Het individuele contract tussen werknemer en werkgever wordt daarna binnen de regels van de CAO vastgesteld.

Hier is meer informatie te vinden omtrent de belangrijke wetten met betrekking tot arbeid.

Handig de regels gebruiken – op een slimme manier extra geld verdienen

Bewust of onbewust ben je dus soms illegaal bezig, soms is het nog niet zo makkelijk en duidelijk met alle regels. Maar soms kun je de regels ook in je voordeel gebruiken. Zo kan een werkgever bijvoorbeeld verschillende subsidies krijgen als hij een werknemer met een beperking in dienst neemt.

De netto kosten zijn dan dus minder hoog, terwijl een werknemer met een beperking niet altijd een slechtere werknemer hoeft te betekenen. Een andere optie is om vacatures te vullen met stagekrachten, zij hoeven minder te verdienen dan een normale werknemer maar krijgen wel werkervaring.

Dit is dus voordelig voor beide partijen. En zo zijn er nog meer manieren waarop je de regels in je eigen voordeel kunt gebruiken. Dus wees creatief en zoek uit welke opties er mogelijk zijn!

Snel geld verdienen op een legale manier: Geldgorilla geheimen

Je hebt nu gelezen waar je rekening mee moet houden als je op een legale manier snel geld wilt verdienen. Maar gelukkig zijn er ook genoeg manieren waarop dit kan en de volgde manier is daar zeker een voorbeeld van.

Namelijk met het videoprogramma Geldgorilla geheimen! In dit programma zie je in duidelijke video’s hoe je al snel minimaal €2950,- euro per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten!

Dus twijfel niet en schaf Geldgorilla geheimen ook aan, en ga net als degenen die je voor zijn gegaan ook duizenden euro’s verdienen. Het is het geld zeker waard!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *