free web stats

Snel Geld nodig? 5 Tips Om Direct Geld Te krijgen!

Soms zit je helemaal zonder geld, dat is dan heel vervelend. Daarom is het goed om enkele ideeën te hebben voor als je snel geld nodig hebt. Dan kun je de volgende keer als je krap zit er direct wat aan doen.

Dit artikel geeft een vijftal tips die de moeite waard zijn als je snel geld nodig hebt. De volgende onderwerpen zullen daarbij besproken worden:

  • Lenen – de noodoplossing als je snel geld nodig hebt
  • Zelf je eigen tijd indelen en direct beginnen: word freelancer!
  • Snel aan de slag? Het uitzendbureau is de perfecte plek!
  • Toch geen cent te makken? Wees gerust, de overheid helpt!
  • Nooit meer snel geld nodig? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Lenen – de noodoplossing als je snel geld nodig hebt

‘Lenen, wat heb ik daaraan?’ zul je denken. Ik kan je zeggen dat lenen toch een goede mogelijkheid is wanneer je snel geld nodig hebt. Je hoeft er namelijk niks extra’s voor te doen.

Is de wasmachine kapot gegaan, komt je auto tegelijkertijd niet door de APK en worden de contributies voor de sportvereniging voor je kinderen ook nog deze maand afgeschreven? Dat kan gebeuren en daar kun jij niet zo veel aan doen.

Als je dan op dat moment ook al een drukke baan hebt, kan ik me voorstellen dat je gaat lenen. Belangrijk is dat je leent omdat je snel geld nodig hebt omdat je eenmalig veel kosten op hetzelfde moment hebt.

Door je normale uitgavenpatroon te blijven hanteren, zul je het uiteindelijk wel terug kunnen betalen. Dit is gewoon een uitzonderlijke situatie.

Maar ook als je besluit te lenen als je niet hebt te maken met lenen, is het goed om in gedachten te houden dat je het wel terug moet betalen en met rente. Kijk dus of het realistisch is dat je het binnen de gestelde termijn terug kunt betalen.

En kijk ook of er niet te veel rente wordt gevraagd. Sommige leningen moet je bijna dubbel terug betalen door hun hoge rente. Maar als je het terug kunt betalen en de rente niet te hoog is, dan is lenen zeker een mooie manier als je snel geld nodig hebt.

Zelf je eigen tijd indelen en direct beginnen: word freelancer!

Waar de vorige manier een manier is die voor iedereen toegankelijk is maar wel geld kost, is de volgende manier er een die niet iedereen kan maar alleen geld oplevert. Het gaat namelijk om geld verdienen als freelancer.

Freelance is een vorm van werk waarbij een individu een vooraf vastgestelde prestatie levert voor de opdrachtgever. Het is dus anders dan loondienst want er is geen dienstverband voor een bepaalde duur.

Het voordeel voor zowel de freelancer als de opdrachtgever hierbij is dat het zeer flexibel is. Het werken als freelancer kun je doen naast je andere bezigheden. Ideaal want als je veel tijd hebt, kun je veel werken en als je even wast minder tijd hebt, werk je minder. Ook als je even snel geld nodig hebt, kun je dus een tijdje wat meer werken.

Een ander voordeel van deze vorm van werken, is dat het meestal mogelijk is vanuit huis. Daardoor is het ook naast je andere werk mogelijk.  Op internet zijn talloze sites te vinden waar freelancers zich aan kunnen melden zoals bijvoorbeeld oDesk en Elance. Opdrachten die bijvoorbeeld worden gedaan op freelancebasis zijn:

  • Schrijven
  • Vertalen
  • Programmeren
  • Auto’s repareren
  • Etc.

Er is dus veel mogelijk op freelancebasis. Kijk voor jezelf waar je talenten liggen, en of je die misschien kunt omzetten in activiteiten als freelancer. Waar je wel rekening mee moet houden is dat freelancer zijn ook enkele nadelen heeft.

De belangrijkste nadelen zijn dat je zelf je verzekeringen en pensioenen moet regelen. Maar ook de onzekerheid van inkomsten en de steeds veranderende werkomstandigheden kunnen als vervelend ervaren worden.

Snel aan de slag? Het uitzendbureau is de perfecte plek!

Als je snel geld nodig hebt, kan het zijn dat je structureel wat meer moet werken om de geldproblemen op te lossen. Het uitzendbureau is dan een goede plek om te kijken. Hier bieden ze namelijk allerlei werk aan waaronder ook korte klussen.

Als jij dus veel beschikbaar bent en in het profiel van de werkgever past, zul je veel werk aangeboden krijgen. Het uitzendbureau zoekt als het ware de werkgever en de werknemer bij elkaar. Het is dus een kleine moeite om je in te schrijven bij het uitzendbureau – of bij meerdere, er zijn er tientallen! – en je kunt er veel plezier van hebben.

Maar ook als je niet volledig beschikbaar bent, kan het handig zijn om je in te schrijven bij een uitzendbureau. Ze hebben namelijk ook klussen in het weekend of in de avond en bovendien kun je altijd weigeren als je niet kunt. Kortom, het uitzendbureau is een mooie aanvullingen op de mogelijkheden als je snel geld nodig hebt!

Toch geen cent te makken? Wees gerust, de overheid helpt!

De paragraaf die ik nu ga schrijven, moet je niet als promotie zien. Ik vind niet dat mensen te gemakkelijk aanspraak moeten maken op een uitkering, maar soms is het de beste mogelijkheid. Lukt het even niet om aan de bak te komen? De rekeningen blijven toch doorlopen. Voor dit soort gevallen kun je bij de overheid terecht.

Zoals gezegd moet je dit alleen doen als het niet lukt om op andere manieren geld te verdienen. Dit kan door allerlei omstandigheden zijn. Ikzelf heb ook een tijdje in de WW gezeten. Als het zover komt moet je niet bang zijn om hulp te vragen.

Naast met geld steunen ze je ook door coaching en trainingen te geven met het doel een baan te vinden. Wil je dit toch echt niet dan zijn er misschien nog andere mogelijkheden. Lees in de volgende paragraaf welke!

Nooit meer snel geld nodig hebben? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je een aantal manieren kunnen zien van geld verdienen als je snel geld nodig hebt. Maar misschien heb je geen zin om voor een uitzendbureau of als freelancer te werken. Maak je dan geen zorgen, er zijn namelijk nog genoeg andere mogelijkheden om geld te verdienen.

Als je er nog meer wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou! In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *