free web stats

Snel Geld Lenen – Wat Zijn de mogelijkheden?

Snel geld nodig hebben is altijd vervelend. Meestal zul je als je snel geld nodig hebt, eerst proberen om het geld op de een of andere manier te verdienen. Maar soms zit je zo erg omhoog, en heb je het zo snel nodig, dat je snel geld lenen wilt.

Wanneer dit nodig is, is het handig om te weten wat voor voorwaarden eraan verbonden zijn. Dit artikel bespreekt verschillende type leningen en hun voor- en nadelen. De volgende dingen zullen vandaag besproken worden:

  • Snel geld lenen – de voor- en nadelen op een rij!
  • Als je snel geld lenen wilt! – de makkelijke manieren
  • Snel geld lenen – nog meer opties!
  • Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Snel geld lenen – de voor- en nadelen op een rij!

Je hebt net de premie voor je zorgverzekering voor een jaar vooruit betaald, je zoontje gaat op schoolreis naar Frankrijk waar jij een bijdrage voor moet betalen en nu is er óók nog een dure reparatie nodig voor je auto!

Je hebt eigenlijk geen geld hiervoor, maar je hebt de auto toch nodig voor je werk. Door wat geld te lenen zou je dit kunnen betalen. Dit is gelijk ook het grote voordeel van lenen: je kunt dingen betalen die je anders niet zou kunnen betalen.

Het nadeel ervan is dat je het ook weer terug moet betalen. En misschien wel op een moment dat het je ook niet goed uitkomt. Want je moet het natuurlijk wel weer naast je andere uitgaven betalen!

En alsof dat nog niet erg genoeg is, zijn er ook nog kosten aan verbonden. Als je geld gaat lenen, moet je hier namelijk rente over betalen. Uiteindelijk ben je dus voordeliger uit als je niet gaat lenen.

Vanwege deze nadelen zou ik het aanraden om alleen geld te lenen als je direct geld nodig hebt maar dat je wel weer weet dat je het later terug kunt betalen. Bijvoorbeeld als je nu veel kosten hebt, maar volgende maand niet en dan de lening terug kunt betalen.

Maar in de meeste gevallen zou ik eerst proberen om op een andere manier te verdienen in plaats van snel geld lenen.

Als je snel geld lenen wilt! – De makkelijke manieren

Hoewel ik het in de meeste gevallen afraad, kan het natuurlijk zijn dat je toch snel geld lenen wilt. Welke type leningen zijn er dan? Allereerst kan je natuurlijk lenen van familie of vrienden. Een voordeel hiervan is dat je hier (meestal) geen rente over hoeft te betalen.

Wel is het iets dat de meeste mensen liever niet doen, ook omdat het de verhoudingen kan verstoren. Zorg daarom in ieder geval dat je van te voren duidelijke afspraken maakt en dat je je ook hieraan houdt. Zo voorkom je dat je ruzie krijgt met je naasten.

Een andere vorm van lenen is rood staan. Je stond hier misschien niet bij stil, maar dit is eigenlijk ook geld dat je leent van de bank. Je moet het tenslotte ook weer terugbetalen. Wanneer je rood staan nog niet aan hebt staan bij de bank, is het wellicht handig om dit te doen.

Je geeft jezelf zo iets meer lucht wanneer je krap zit. Maar pas er op dat je het niet als extra eigen geld ziet en constant rood staat. Want ook over het rood staan moet je weer rente betalen! Een nadeel van rood staan is dat je hier geen melding van krijgt.

Het kan dus zo zijn dat er een aantal dingen van je rekening wordt geschreven en dat je daardoor rood staat terwijl er op je spaarrekening nog wel geld staat. Het zou zonde zijn als je op deze manier onnodig rente betaalt!

Snel geld lenen – nog meer opties!

Naast de hierboven beschreven ‘makkelijke’ methodes, wil ik nog een aantal opties bespreken. Allereerst is het nog mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten. Dit kun je doen bij de bank of bij een kredietverstrekker.

Van te voren wordt een bedrag vastgesteld en worden ook de looptijd en rente bepaald. Het voordeel hiervan is dat je dus precies weet hoeveel en hoe lang je zult moeten aflossen. Het nadeel is dat het iets minder snel te regelen is dan bijvoorbeeld rood staan.

Nog een bekende manier van snel geld lenen is via de creditcard. In tegenstelling tot de pinpas/ debit card betaal je hier niet met geld dat je al gestort hebt, maar met geld wat je, de naam zegt het al, op krediet krijgt.

Later zul je hier een rekening van krijgen en vaak wordt het dan gelijk van je betaalrekening afgeschreven. Ook bij de creditcard is het zo dat je iets aan rente betaalt over je transacties. Maar naast dat je met de creditcard op krediet kunt kopen, heeft het nog een voordeel.

Bij sommige aankopen, zoals bijvoorbeeld vliegtickets, is het de enige betaalmogelijkheid. Ook kun je met je creditcard in meer landen geld uit de muur halen dan met je pinpas. Handig om te hebben als je op reis gaat dus!

Kortom: het is vervelend als je snel geld nodig hebt, maar er zijn gelukkig nog genoeg mogelijkheden om te lenen. Bedenk echter wel zoals ik in de tweede paragraaf al zei: ‘zorg altijd dat je het later terug kunt betalen’.

Wanneer dit niet zo is, is het waarschijnlijk beter om iets op je uitgaven te korten. Of om meer te gaan verdienen natuurlijk! Ben jij geïnteresseerd in methodes om geld te verdienen? Lees dan hieronder verder!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen lezen over hoe je snel geld lenen kunt. Maar er zijn natuurlijk nog meer manieren om snel aan geld te komen buiten lenen. Als je hier meer over wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen vanuit huis! En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *