free web stats

Rijke Mensen en Hun Geheim – een Analyse

Droom je er altijd al van om een strandhuis te hebben aan de Côte d’Azur? Of zou je je altijd nog een keer een bekende gast willen zijn op feestjes in Hollywood? Dan zou je vast een van de rijke mensen willen zijn.

Dit artikel kijkt naar de rijke mensen en de nog rijkere mensen. Er zijn altijd mensen die nog meer verdienen. In welke sectoren lopen nou veel rijke mensen rond? En hoe kan het dat ze zo rijk zijn geworden?

Rijk is een subjectief begrip maar om een goed evenwichtig beeld te geven, zal zowel naar de rijke miljonairs als de superrijke miljardairs worden gekeken. En misschien zie je beroepen voorbij komen waar je zelf in de toekomst ook nog wel rijk mee zou kunnen worden. Het artikel is opgebouwd uit de volgende paragrafen.

  • De zakenmannen – van krantenjongen tot miljonair
  • De populaire kinderen van toen – sport en muziek kunnen ook geld opleveren
  • Waar zijn ze bekend van? Geen idee maar rijk zijn ze wel!
  • Veel geld verdienen in loondienst? Ook daar vind je rijke mensen
  • Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

De zakenman – van krantenjongen tot miljonair

Het mag natuurlijk geen verassing heten: veel van de meest rijke mannen zijn zakenmannen. Sommigen zijn geworden met een uniek bedrijf, zoals Bill Gates met Microsoft. Maar de meesten hebben hun geld verdiend door te beleggen en te investeren.

Maar ook deze beleggers moeten hun eerste kapitaal ergens vandaan gehaald hebben. En dat geld is dan meestal toch vergaard door het laten groeien van een eigen bedrijf. Vanuit deze basis is het namelijk relatief gemakkelijk om steeds een beetje groter te worden. En als je dan groot genoeg bent kun je gaan denken aan het opkopen en verkopen van andere bedrijven.

Maar toch zijn veel van deze rijke mensen onder op de ladder begonnen. De zogenaamde weg van krantenjongen naar miljonair. Ik noem een Carlos Slim of een Warren Buffet. Nu behoren ze tot de rijkste mensen ter wereld maar eens hadden ze net zo weinig te besteden als jij!

Dus ook als je nu nog burgers staat te bakken bij een hamburgerketen hoef je je geen zorgen te maken. Belangrijk is denk ik dat je de absolute wil hebt om geld te verdienen en overal mogelijkheden in kunt zien. Dan is er misschien nog veel mogelijk, ook al lijkt het nu erg ver weg.

De populaire kinderen van toen – sport en muziek kunnen ook geld opleveren

Als je terugdenkt welke kinderen populair waren op de middelbare school, zijn dat vaak de kinderen die ook goed waren in sport of muziek. Maar sport en muziek zijn ook voor volwassenen belangrijk. Het zijn misschien wel de belangrijkste bijzaken in het leven voor veel mensen.

Er wordt dan ook veel geld uitgegeven aan muziek en sport: mensen gaan naar concerten, ze gaan naar voetbalwedstrijden of nemen een abonnement op een betaalzender voor sport. Veel van dit geld komt terug bij de sporters en de muzikanten. Je vindt dan ook veel rijke mensen in deze werelden.

Zo tekende de honkballer Giancarlo Stanton afgelopen week een contract waarbij hij 260 miljoen dollar in 12 jaar verdient! En de wereldtournee van Madonna in 2012 bracht nog 173 miljoen euro op. Niet niks voor een ster op haar retour. Kortom: met muziek en geld is goed geld te verdienen.

Zelfs als je het iets minder doet dan deze voorbeelden, is er nog een goedbelegde boterham mee te verdienen. Maar bedenk wel altijd: het begon met passie voor de muziek of de sport. Daardoor ben je er goed in geworden en dat je er later wellicht geld mee kunt verdienen hoef je niet als doel te zien. Al kan het soms toch helpen als je moet afzien tijdens een training.

Waar zijn ze bekend van? Geen idee, maar rijk zijn ze wel!

De laatste jaren is er weer een nieuwe categorie van rijke mensen bijgekomen: de beroemdheden zonder specifiek talent. Vaak zijn dit mensen die door mee te doen aan het een of andere tv-programma bekend zijn geworden bij het grote publiek.

Bijvoorbeeld Jokertje uit Oh Oh Cherso of Kim Kardashian. Ze kunnen niet heel veel maar omdat ze nu beroemd zijn en zich in die kringen bewegen, duiken ze toch steeds weer op in nieuwe programma’s. Reken maar dat ze flink wat geld verdienen door aan die programma’s mee te doen.

Ik vind het persoonlijk nogal triest dat dit soort mensen zoveel publieke aandacht krijgen. En waarschijnlijk zou je het een nieuwe vorm van acteren kunnen noemen. Maar je moet het hun nageven: het is ze toch maar mooi gelukt om veel geld te verdienen. Dat geeft de gewone burger toch weer moed!

Veel geld verdienen in loondienst? Ook daar vind je rijke mensen

Na de eerste paar paragraven gelezen te hebben denk je misschien dat je alleen rijk kunt worden door beroemd te zijn. Dit is natuurlijk niet waar want ook in loondienst vind je genoeg rijke mensen.

Enkele beroepen die interessant zijn als je veel geld wilt verdienen zijn:

  • Chirurg
  • Econometrist
  • Luchtverkeersleider
  • Etc.

Dit zijn veelal wel beroepen waar je gestudeerd voor moet hebben. Maar als je er echt in wilt investeren, is voor jou misschien nog wel een omscholing mogelijk. Tot je 26e kun je zelfs met als enige diploma het VWO een opleiding volgen. Behaal snel je wft schade particulier.

Er zijn echter wel strenge selectiecriteria. Maar niemand had gezegd dat rijk worden makkelijk ging worden toch? Als je echt de motivatie hebt, moet je het gewoon proberen. En als het niet lukt zijn er gelukkig ook nog genoeg andere manieren om geld te verdienen!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien waarmee de rijken der aarde hun geld verdienen. Maar natuurlijk zijn er ook nog andere methodes om geld te verdienen. Als je nog meer manieren wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *