free web stats

Rijk Worden – Tips Om Veel Geld Te Verdienen

Het is heerlijk om te dagdromen en je voor te stellen dat je alles hebt. Grote huizen, verre rijzen, dure drankjes: het kan niet op! Maar waarom blijft het eigenlijk meestal slechts bij dagdromen? Is het niet mogelijk om te proberen deze dromen werkelijkheid te laten worden en rijk te worden?

Jazeker! Rijk worden is mogelijk. De ene methode werkt beter dan de andere en dan nog is er geen garantie dat het echt lukt. Maar je maakt meer kans om rijk te worden als je de tips in dit artikel opvolgt dan wanneer je in je dromen blijft hangen.

Dromen mag, maar probeer wel iets om de dromen te realiseren. Een eigen eiland is misschien wat lastig; maar een tweede huis, een Porsche in de garage of een zwembad in de tuin zijn ook al mooie dingen toch.

Om dit te bereiken geef ik je daarom in dit artikel enkele tips die je kunnen brengen in de richting van rijkdom kunnen brengen. Dat zal aan de hand gaan van de volgende paragraven:

  • Weinig uitgeven, veel verdienen – het klinkt zo simpel, maar klopt het?
  • Rijk worden op vele manieren – hoe zijn anderen rijk geworden?
  • Rijk worden zonder problemen – valkuilen waar je op moet letten
  • Verdien ook minimaal €2950,- euro per maand – Hoe? Geldgorilla Geheimen!

Weinig uitgeven, veel verdienen – het klink zo simpel, maar klopt het?

‘Ok, ik wil rijk worden dus ik moet veel verdienen en weinig uitgeven’ denk je. Op zich zit hier een kern van waarheid in, want hoe groter het verschil (in positieve zin) tussen je uitgaven en inkomsten zijn, des te rijker je wordt.

Het gaat echter niet altijd op. Veel mensen die rijk zijn geworden door te investeren of met een eigen bedrijf, hebben eerst veel geld uitgegeven om geld te genereren. Rijk worden vereist dus soms ook geld uitgeven en vooral risico nemen.

Als je bijvoorbeeld een lading fietsen goedkoop kunt kopen, moet je het soms doen als je denkt dat je er later meer geld voor terug kunt krijgen. Ook al is het in totaal een grote som geld voor je. Dit heet handel en er is bestaat dus een zeker risico dat het niks oplevert of dat je zelfs verlies lijdt.

Welke investeringen je wel en niet moet doen moet dus afhangen van je eigen inzicht. Verdiep je daarom goed in waar je je geld aan uit gaat geven. Ik had niet gezegd dat het makkelijk ging worden om rijk te worden!

Rijk worden op vele manieren – hoe zijn anderen rijk geworden?

Je weet nu dat rijk worden soms risico nemen vraagt. Maar op welke manieren kun e allemaal rijk worden? Ik zal een aantal veel voorkomende manieren kort toelichten:

  • Rijk worden door te investeren: Dit is ook al kort naar voren gekomen in de vorige paragraaf. Je kent iemand ,of een bedrijf, met een idee waarvan je verwacht dat het veel geld kan opleveren. Zelf hebben ze het geld niet, dus jij investeert in hun met afspraak dat jij een gedeelte van de winst krijgt.
  • Rijk worden met een idee: Dit is eigenlijk de andere kant van het investeren: nu ben jij degene met het idee en heb jij geen geld. Investeerders investeren in jou en jij geeft een gedeelte van de opbrengst aan hen.
  • Gebruik je talent: Jij bent vast ergens heel erg goed in. Als je er uitzonderlijk goed in bent dan valt er misschien geld mee te verdienen. Zo is het gemiddelde salaris in de Eredivisie voetbal al meer dan 300 duizend euro. Topvoetballer Lionel Messi verdient zelfs 16 miljoen euro per jaar. Dat is zelfs meer dan 300 duizend euro per week. Voor dat salaris wil je ook wel aan je talent werken toch? En iemand als Jan Smit hoeft dankzij zijn zangkunsten ook geen droog brood te eten.    Dus probeer je talenten te benutten en te vermarkten en mogelijk kan jij er ook rijk mee worden.

Rijk worden zonder problemen – valkuilen waar je op moet letten

Maar rijk worden is niet zomaar een rechte weg op het doel af. Soms zijn er hobbels en ook valkuilen waar mensen mee te maken krijgen.  Het belangrijkste is dat je je in ieder geval altijd aan de wet houdt van het land waar je je geld verdient.

De meest gemaakte overtreding bij rijk worden is dat mensen, al dan niet expres, te weinig belasting betalen. Zo was een vriend van mij aan het begin van het jaar te laag ingeschaald voor het betalen van inkomstenbelasting. Hierdoor betaalde hij volgens een te laag tarief en moest hij aan het eind van het jaar 10 duizend euro terugbetalen.

Het spreekt voor zich dat dit erg zuur is, daarom kun je maar beter gelijk alles goed bijhouden. Ook als je geld verdient voor jezelf is het belangrijk dat je  alles goed documenteert. Kosten die je maakt, opbrengsten, begrotingen, alles!

Als je alles legaal doet, zal het rijk worden ook makkelijker gaan. Je krijgt minder met vervelende tegenslagen te maken waardoor blijkt dat je minder geld hebt dan je eigenlijk dacht.

Verdien ook minimaal €2950,- euro per maand – Hoe? Geldgorilla Geheimen!

Ik heb het in dit artikel een aantal maal herhaald: rijk worden is nog niet zo makkelijk. Hoewel dit waar is, ken ik nog een methode waar iedereen geld mee kan verdienen. Namelijk met het videoprogramma Geldgorilla geheimen.

In dit programma wordt aan de hand van duidelijke instructievideo’s uitgelegd hoe je geld kunt verdienen. Op deze manier kan iedereen minimaal €2950,- euro per maand verdienen. En dat zonder investeringen, technische kennis of kosten. Dus schaf het programma ook aan en begin met rijk worden!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *