Zoals ik ongeveer een maand geleden liet weten, heb ik het product “Instagram Onthuld” aangeschaft.

Ik heb het product de afgelopen maand uitgebreid getest, en zal nu de uitslag met je delen.

Helaas is dit geen positieve review, maar ik ben liever eerlijk! Mijn mening is dat het zonde van je tijd en geld is om dit product aan te schaffen!

Het product in het kort

Ik kan natuurlijk niet teveel verklappen, maar ik zal in het kort proberen uit te leggen wat de bedoeling is. Misschien ben je al bekend met het sociale platform Instagram? Dit is een platform waar je alleen met je mobiel toegang tot hebt. Het doel van het platform is het plaatsen van foto’s. Met het product Instagram Onthuld leer je hoe je geld kunt verdienen met het gebruik van je mobiele telefoon, op Instagram.

De test

De maker van het product verteld en laat met behulp van video’s zien hoe je met 2 soorten accounts geld kunt verdienen aan CPA. (Let op: hier komt natuurlijk veel meer bij kijken dan dat ik hier uitleg!) In de eerste 2,5 week heb ik het eerste account getest. Ik heb dagen achtereen herhaald wat de maker had laten zien.

Helaas zonder enig resultaat, terwijl er in de sales video steeds wordt verteld dat je in 20 minuten al geld zou kunnen verdienen met deze techniek. Hierna heb ik dit account nog een week bijgehouden.

Halverwege de tweede week, heb ik het tweede soort account dat hij heeft laten zien, opgezet. Hier ben ik ook c.a. 2,5 week intensief mee bezig geweest. Tot nu toe heeft het zelfs nog geen lead opgeleverd. (en ik ben met per account zeker 8 uur per week bezig geweest!)

Voordelen van het product:

  • Alles wordt op video uitgelegd en je kunt het zo na doen.
  • Het kost je behalve de aanschaf van het product geen cent
  • Het is heel eenvoudig werk

Nadelen:

  • De maker van het product is zeer moeilijk bereikbaar en je kunt lang wachten op een reactie. Hier kun je mijn eerste ervaringen hierover lezen
  • De informatie is niet helemaal volledig, de maker springt tijdens de uitleg soms halverwege ergens anders op over.
  • Hoewel de maker van het product zegt dat de video’s op pauze gezet kunnen worden, is dit niet altijd het geval.
  • Ook wordt te aangegeven dat nog weinig mensen dit doen, terwijl ik er al een redelijk aantal ben tegen gekomen die precies hetzelfde doen

Geld verdienen met je mobiel

Conclusie:

Ik heb beide account soorten uitgebreid getest, precies hetzelfde als op de video. (Meestal werkt een product niet als je niet precies de aanwijzingen opvolgt!) Er wordt dus gezegd dat je in 20 minuten werk c.a. 20 dollar kunt verdienen.

In de c.a. 40 uur werk die ik hier aan heb besteed, is er zelfs nog geen lead geweest. (En deze heb je nodig om te kunnen verdienen) Daarnaast is het niet prettig dat als je een product van iemand aanschaft, dat het zo moeilijk is om contact hierover op te nemen.

Je zou het product kunnen proberen, want de maker zegt dat als het je niet bevalt, dat je dan binnen 30 dagen je geld terug kunt vragen. (wat wel moeilijk wordt als je geen contact op kunt nemen)

(Na het aanschaffen van dit product kwam ik erachter dat ik al eerder iets van deze man had gekocht (Het Gouden Paaseieren Ticket) en hiervoor mijn geld had terug gevraagd omdat er weinig bruikbare en vooral onvolledige informatie in stond)

Heb jij al ervaring met “Instagram Onthuld”? Ik hoor graag je mening! 

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website