free web stats

Reactie beleid

Het beleid voor het plaatsen van een reactie

 

Onder de artikelen van deze Online geld verdienen blog, heb je de mogelijkheid om een reactie te plaatsen. Heb je een vraag, of een opmerking? Plaats dan gerust een reactie.

Maar, lees wel even het volgende alsjeblieft:

Ik zou het fijn vinden als je bij het plaatsen van een reactie, respect hebt voor alle tijd die ik er voor neem, en het werk dat ik doe, om jou aan informatie te helpen. Daarnaast moet een geplaatste reactie niet storend zijn voor de lezers. Hou je daarom, bij het plaatsen van een reactie, aan de volgende regels:

– Lees het artikel, en plaats dan een reactie die gerelateerd is aan het betreffende onderwerp.
Plaats een reactie op de Online Geld Verdienen Blog

– Plaats alleen serieuze reacties, met vragen over het onderwerp, of aanvullende informatie. Dit zodat de reactie ook nuttig is voor de andere lezers van het artikel.

– Hou het netjes! Gebruik geen scheldwoorden, discrimineer niet, en doe het niet om anderen ergens op te wijzen. Heb respect voor iedereen, en ook alle vragen die er gesteld worden. (Er bestaan geen domme vragen!)

– Plaats niet alleen een reactie om een link te krijgen, want ik ben natuurlijk niet aan het werk om jouw vindbaarheid te verbeteren!

– Vul bij het plaatsen van een reactie, je echte gegevens in. (E-mailadressen worden niet gepubliceerd) Dus je echte naam en e-mailadres.

– Probeer geen spam te plaatsen.

Het bovenstaande zegt voldoende, dus hou het netjes.

Mocht dit niet het geval zijn, worden reacties niet geplaatst. Indien je je meerdere keren niet aan de regels houd, zal je IP-adres (het adres dat gelinkt is aan de computer waarmee je deze website bezoekt), worden geblokkeerd! Je kunt dan dus niet meer op deze site komen.

Het bovenstaande is geen garantie dat een reactie wordt geplaatst, of dat de bijgevoegde url wordt geplaatst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *