free web stats

Passief inkomen – geld verdienen zonder er veel voor hoeven te doen

Lekker in de tuin zitten en wachten tot het geld binnenkomt, dat klinkt goed of niet? Als jij je hierin kunt herkennen, heb je een passief inkomen. Je bent ooit een keer iets begonnen en hoeft er nu niks meer voor te doen om geld binnen te krijgen.

Dit artikel laat een de volgende manieren zien waarop je een passief inkomen kunt genereren:

  • Sparen: een passief inkomen zonder grote investeringen
  • Investeren: meedelen in andermans succes
  • Geld verdienen met verhuur
  • Structureel minimaal €2950,- euro verdienen vanuit huis: Geldgorilla geheimen!

Sparen: een passief inkomen zonder grote investeringen

Sparen is een type passief inkomen dat iedereen wel kent. Je zet wat geld op je spaarrekening en naar verloop van tijd krijg je er een beetje rente voor terug. Het grote voordeel is dat je voor deze vorm van passief inkomen weinig hoeft te investeren: ook als je weinig geld hebt, kun je het al op een spaarrekening zetten.

Het nadeel is dat het vaak niet heel veel oplevert. Zeker sinds de kredietcrisis zijn rentepercentages flink omlaag gegaan. Je kunt pas van sparen leven als je grote sommen geld opzij kunt zetten.

Ook is de ene spaarvorm voordeliger dan de andere. Zo zijn er spaarrekeningen waar je je geld voor een bepaalde periode niet kunt opnemen. Dit levert meer op dan een spaarrekening waar je zo je geld af kunt halen.

Investeren: meedelen in andermans succes

Een andere manier van passief inkomen is door te investeren. Ken jij mensen of bedrijven waar jij vertrouwen in hebt dat ze gaan groeien? Misschien kun je wel aandelen kopen of op een andere manier investeren.

Als het bedrijf dan groeit en winst maakt, deel jij hierin mee. De truc is om in te stappen als iets nog relatief onbekend is vóórdat het gaat groeien. Als je een paar jaar geleden bijvoorbeeld had geïnvesteerd in Bitcoin, was je nu miljonair geweest. Het vereist dus wel een zekere investeerderneus.

Geld verdienen met verhuur

Nog een optie voor een passief inkomen is door geld te verdienen met verhuur. Dit kan van alles zijn, zo zijn er sites waarop je gereedschap kunt verhuren maar het is ook mogelijk om vakantiehuisjes te gaan verhuren.

Hoe langer de tijd dat je het kunt verhuren, hoe passiever het inkomen. Als je een huis verhuurt, hoef je er bijna niks aan te doen. Alleen zo nu en dan wat onderhoud. Ook gaat het bij dingen die je langere tijd verhuurt vaak om meer geld.

Het is dus altijd beter om bijvoorbeeld een kamer te verhuren dan een boormachine. Het nadeel hiervan is weer net als bij enkele andere manieren van passief inkomen dat de investeringen daarvoor redelijk hoog liggen.

Structureel minimaal €2950,- euro verdienen vanuit huis: Geldgorilla geheimen

Een passief inkomen is natuurlijk erg aantrekkelijk maar helaas niet voor iedereen weggelegd. Zoals gezien heb je er wel wat geld voor nodig om de inkomsten op gang te brengen. Daarom heb ik nog een andere tip voor je hoe je minimaal €2950,- euro per maand kunt verdienen.

Namelijk met het videoprogramma Geldgorilla geheimen. Hierin wordt uitgelegd hoe je zonder kennis, investeringen en kosten minimaal €2950,- euro per maand kunt verdienen. Schaf het ook aan en verdien straks ook geld terwijl je in de tuin zit!

Klik hier voor meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *