free web stats

Overstappen van energieleverancier kan je geld besparen

Om maar even te beginnen met een goed voorbeeld: maar liefst 1,3 miljoen huishoudens stapten het afgelopen jaar over van energieleverancier. Met als hoofddoel geld besparen op de energierekening.  Mooi nieuws, want overstappen loont! Volgens de toezichthouder kan de besparing oplopen tot bijna 400 euro per jaar. Wilt u ook net als 1,3 miljoen huishoudens veel geld besparen op uw energiekosten?

Steeds meer consumenten stappen over

Meer dan de helft van de Nederlanders weet dat je veel geld kunt besparen door over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. De besparing kan oplopen tot 400 euro per huishouden per jaar, zo blijkt uit de nieuwe Energiemonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Uit het rapport blijkt ook dat het aantal overstappers opnieuw flink toegenomen is. Inmiddels is nog maar een kwart van de consumenten nooit gewisseld.

Waarom stappen mensen over?

De belangrijkste reden om te wisselen van energieleverancier blijft de prijs. Op de tweede plaats wordt een welkomstpremie genoemd. Ook groene stroom of een duurzame energieleverancier motiveert mensen de laatste jaren meer om te switchen.

Overstappen steeds makkelijker en sneller

Consumenten vinden het steeds gemakkelijker om te vergelijken. En het vergelijken gaat steeds sneller, terwijl het aantal leveranciers en de diversiteit in energiecontracten flink is toegenomen. Verder is de bewustwording om de energierekening te controleren zichtbaar groter geworden, een ontwikkeling waar Engie energie bij kan helpen.

Overstappen dwingt tot concurreren

Door regelmatig prijzen te vergelijken en over te stappen naar een goedkopere leverancier stimuleren we leveranciers om scherpe prijzen te bieden. Dus wees geen slaper en ga opzoek naar “goedkope energie” want dit kan u nog wel eens veel geld besparen.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *