Zoals je in eerdere artikelen/ pagina’s hebt kunnen lezen, wist ik in het begin HELEMAAL NIETS van het online geld verdienen! Ik wist hoe de computer aan en uit ging, en hoe ik iets op kon zoeken in Google. Dat was het.

En omdat ik nog geen geld had (ik moest net met mijn baan stoppen vanwege mijn gezondheid, en werd voor een groot deel afgekeurd) kon ik dus ook niet betalen voor bijvoorbeeld een cursus. 1 ding is zeker; ik heb hierdoor wel heel veel geleerd. Dus…. Het is mij gelukt terwijl ik niets wist en geen geld had. Dat betekend dat jij dit ook kunt! Zeker wanneer je mijn blog volgt en de informatie en tips goed gebruikt!

Het maakt niet uit of je:

–           Een baan hebt of niet

–          Of je ervaring hebt of niet

–          Of je jong of oud bent

–          In welk land je woont (op internet heb je bereik over de hele wereld!)

Zolang je maar bereid bent advies ter harte te nemen, om te leren, en je focust! Daarnaast heb je een klein beetje doorzettingsvermogen nodig.

Het mini-stappenplan voor online geld verdienen

Het meeste is allemaal in de losse artikelen al een keer beschreven. Maar om het overzichtelijk te maken (je kunt hierna als je wilt de losse artikelen lezen) heb ik een stappenplan om te beginnen, in het kort, voor je:

1: Zoek informatie op over de verschillende methodes voor online geld verdienen

2: Bedenk welke methode het beste bij je past/wat jij wilt gaan doen

3: Wat heb je hiervoor nodig? Zorg ervoor dat je alles bij de hand hebt om te starten

4: Begin met de informatie die je hebt (als je geen ervaring hebt, en nog niets weet, kun je op deze site zoeken naar een geschikte cursus, of via het contact formulier even aan me vragen of ik een geschikte cursus weet) met het opbouwen van de methode om geld te verdienen.

5: Focus! Richt je even geheel op de methode die je hebt gekozen, en ga geen andere dingen uitproberen. Let op: tijd is nodig met online geld verdienen! En als iets niet werkt, ga dan eerst opzoek naar meer informatie waarom het niet zou kunnen werken. Zo kun je dit eerst proberen te verbeteren. (ook daar kun je op deze blog regelmatig nieuwe artikelen over vinden)
Ook jij kan online geld verdienen!

6: Begin met online geld verdienen! En werk natuurlijk wel verder aan je project, totdat deze zover af is dat dit niet meer hoeft.

7: Hou hetgeen je bent gestart, regelmatig bij

8: Alles naar wens? En loopt het zoals jij wilt? Dan kun je verder met het uitbouwen van de methode (bijvoorbeeld met meerdere websites), of iets nieuws gaan proberen.

Wil je vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Lees de artikelen die je helpen met de bovenstaande stappen, en schrijf je in op de nieuwsbrief!

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website