free web stats

Miljonair Worden en Leuke Dingen doen: Wie Wil dat Nou niet?

De laatste paar artikelen gingen met name over hoe je geld kunt verdienen. Maar met het geld alleen houdt het niet op natuurlijk: je kunt er veel leuke dingen mee doen! Dit artikel geeft een idee van wat je zoal zou kunnen doen, mocht je miljonair worden. Daarnaast zullen een paar tips worden gegeven over hoe je zelf miljonair zou kunnen worden.

Zie het als een motivatie om de tips uit de voorgaande artikelen te gebruiken en geld te verdienen. De volgende onderwerpen komen in het artikel aan bod:

  • Vakanties voor miljonairs –waar ’gewone mensen ‘ van dromen
  • Een groter huis als miljonair
  • Miljonair worden – luxe hebben
  • Leren van de voorbeelden: hoe zijn de miljonairs miljonair geworden?
  • Miljonair zonder talent? In deze tijd kan het!
  • Ook miljonair worden? Maak een begin met Geldgorilla Geheimen!

Vakanties voor miljonairs – waar ‘gewone mensen’ van dromen

Vakantie is voor veel mensen een van de leukste tijden van het jaar, dit geldt ook zeker mocht je miljonair worden. Denk eens aan de oneindige vakantiemogelijkheden die je dan hebt. Je kunt even gaan pronken in Marbella zoals in de reclame van de Staatsloterij.

Maar je kunt bijvoorbeeld ook op safari in Afrika,  trekken door Mongolië of shoppen in New York. Niet-miljonairs kunnen dit ook maar moeten er meer voor sparen. Miljonairs kunnen dit vaker langer en luxer. Wie wil dat nou niet?

Een groter huis als miljonair

Een andere mooie kant aan het miljonair worden is dat je een groter en beter huis kunt kopen. Vroeger was het programma Cribs op MTV waarbij de rijke en beroemde bevolking haar huis aan de tv-kijker liet zien.

In dit programma was niks te gek: voetbalvelden in de tuin, een zwembad in de kelder, een bioscoop op het balkon, een inloopkast ter grootte van een heel huis, etc. Als je miljonair bent, heb je veel meer geld om leuke ideeën werkelijkheid te laten worden.

Daarnaast is het met geld mogelijk om een betere locatie voor je huis te vinden. Wil je uitzicht op de zee hebben of heb je liever een penthouse in een metropool; met geld kan het! Ook zal je weinig last van je buren meer hebben: koop gewoon een leuke lap grond bij je huis en het probleem is opgelost.

Miljonair worden – luxe hebben

Maar bovenal houdt het miljonair worden luxe hebben in. Niet alleen met betere vakanties en huizen, maar luxe hebben in alles. Je kunt bijvoorbeeld een Bentley kopen met alle opties erop. En je daarin dan ook nog rond laten rijden door je eigen chauffeur!

Je kunt het je veroorloven om kaviaar te eten in restaurants met Michelinsterren.  Kaviaar, champagne, wild, noem maar op: je hebt er allemaal geld voor. Daarnaast kun je alles van de nieuwste gadgets kopen van Google Glass tot een tv met gebogen scherm.

Je gebruikt nog net geen 20-eurobiljetten als toiletpapier maar het scheelt niet veel.  Het begint wel erg aantrekkelijk te lijken om miljonair te worden hè? Laten we dan maar eens gaan kijken wat de huidige miljonairs allemaal goed hebben gedaan waardoor ze miljonair zijn geworden.

Leren van de voorbeelden: hoe zijn de miljonairs miljonair geworden?

Als je iets wilt, is het altijd goed om te kijken bij mensen die het al hebben  om te kijken hoe ze dat bereikt hebben. In dit geval bij de miljonairs dus. Als wordt gekeken naar de rijkste Nederlanders en rijkste mensen ter wereld, dan is te zien dat daar veel investeerders en beleggers tussen zitten.

Een goede manier om miljonair te worden is dus om te investeren zou je zeggen. Je moet dan wel net weten waarin en welk bedrijf je verwacht dat een grote groei gaat maken. Maar als je het goed doet, kan het zeker erg gunstig uitpakken.

Een ander manier is om, net als bijvoorbeeld Bill Gates, zelf een bedrijf op te starten en van daaruit door te ontwikkelen. Het voordeel hieraan is dat je zelf volledig je eigen koers kan bepalen. Dus als jij een talent hebt dat je denkt te kunnen benutten bij het opstarten voor een bedrijf, dan kun je hier goed geld mee verdienen. Het kost soms veel tijd en werk, maar op deze manier kun je zeker miljonair worden.

Miljonair zonder talent? In deze tijd kan het!

Ook beroemd worden is een methode om miljonair te worden. Meestal wordt men eerst rijk en vervolgens beroemd, maar het kan ook andersom. De meeste mensen zijn beroemd omdat ze een bepaald talent hebben.

Sporttalenten zoals Roger Federer en Epke Zonderland, acteurs zoals Jullia Roberts en Tina Fey of politici zoals Silvio Berlusconi en Angela  Merkel. Maar van sommige mensen vraag ík me in ieder geval af waarom ze nu zo beroemd zijn, ze zijn namelijk niet echt bijzonder.

Denk bijvoorbeeld aan Snooki of Kim Kardashian. Ze kunnen weinig bijzonders en zijn eigenlijk ook niet heel erg interessant maar toch zijn ze erg rijk. Ze benutten alle mogelijkheden om zich in de schijnwerpers te zetten en zijn op deze manier bezig met miljonair worden, wat ze ook gelukt is.

Ook in Nederland is het mogelijk om op deze wijze rijk te worden. Er zijn talloze voorbeelden zoals Barbie, Sterretje of Britt Dekker om er maar een paar te noemen. Ze zijn wellicht (nog) niet allen helemaal miljonair, maar ze zijn goed bezig om rijk en beroemd te worden. Dit geeft de gewone burger moed dat hij dit na kan doen!

Ook miljonair worden? Maak een begin met Geldgorilla Geheimen

Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel wat zin hebt gekregen om geld te gaan verdienen. Ik heb namelijk nog een unieke tip voor je hoe je zelf geld kunt verdienen. Namelijk met het videoprogramma GeldGorilla Geheimen.

In dit programma wordt aan de hand van duidelijke video’s uitgelegd hoe je minimaal (of dus meer!) €2850,- euro per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten!

Dus schaf het programma aan en leer zelf hoe je je geld kunt verdienen. Wie weet is dit wel het begin van jouw weg om miljonair te worden!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *