free web stats

Wat Is de Manier Om Geld Te verdienen? 4 Goede opties!

Wat is de manier om geld te verdienen? Een goede vraag want er zijn natuurlijk erg veel manieren om je geld te verdienen. En de ene manier werkt natuurlijk beter als de andere.

Al verschilt het ook van persoon tot persoon en hangt het af van je kwaliteiten: sommige mensen kunnen geld verdienen met voetballen en andere mensen niet.

Dit artikel zoekt naar de beste manier om geld te verdienen. Een aantal opties zullen hierbij besproken worden. Achtereenvolgens zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Geld verdienen in loondienst – de geijkte manier
  • Sparen – de meest simpele manier om geld te verdienen
  • Beleggen – meedelen in andermans succes
  • Ontdek meer mogelijkheden om geld te verdienen met Geldgorilla Geheimen – Verdien structureel €2950,- per maand!

Geld verdienen in loondienst – de geijkte manier

Hoewel het voor veel mensen misschien een nobrainer is, wil ik zeggen: je kunt geld verdienen in loondienst. Dit is de klassieke manier van geld verdienen. Je levert volgens een contract een bepaalde prestatie voor een aantal uur en krijgt hier loon voor.

Ook al zijn er ook steeds meer mensen die hun geld op een andere methode verdienen, zijn er nog steeds mensen die hier veel geld mee maken. Er zijn nog genoeg mensen die meer dan de balkenendenorm (ongeveer €230.000,- per jaar in 2013) verdienen.

‘Hoe krijg ik dan een baan?’ Er zijn een aantal manieren om dat te bewerkstelligen. Hier zie je er een paar:

  • Uitzendbureaus: schrijf je in bij verschillende uitzendbureaus. Als ze werk vinden dat bij jouw profiel past, zullen ze jou opbellen!
  • Sollicitatiebrieven sturen: veel bedrijven zetten nog steeds vacatures open waarop gesolliciteerd kan worden door een brief in te sturen. Maar er kunnen ook zogeheten ‘open sollicitaties’ gedaan worden. Er hoeft dan geen vacature te zijn om de brief op te richten.
  • Netwerken: dit klinkt misschien zakelijk maar met iedereen die je spreekt, kun je netwerken. Kijk of zij werk doen dat jij leuk vindt. Praat met ze hierover en maak jouw interesse en wensen kenbaar. Dit is minder anoniem dan brieven sturen en wellicht denken ze bij een volgende vacature aan jou.
  • Etc.

Zo zie je maar: ook werken in loondienst is een goede manier om geld te verdienen. Het geeft in ieder geval veel zekerheid omdat je een contract hebt en weet waar je aan toe bent. In de volgende paragraven zullen we andere manieren bespreken om geld te verdienen.

Sparen – de meest simpele manier om geld te verdienen

Naast werken in loondienst, is sparen ook een manier om geld te verdienen, die veel mensen wel kennen. Het is niet alleen een hele bekende methode; het is bovendien ook erg simpel om uit te voeren. Je hoeft er namelijk niets voor te doen behalve geld op je bankrekening te zetten.

Het werkt door een klein beetje geld op een (meestal) aparte spaarrekening te zetten. Omdat je het hier moeilijker van af kunt halen dan op je betaalrekening, krijg je als tegenprestatie een klein beetje rente. Hoe zwaarder de voorwaarden zijn om het geld eraf te halen, hoe meer rente je zult krijgen.

Een voordeel van deze manier van geld verdienen is dat je ook al rente kunt krijgen als je weinig geld op de rekening hebt staan. Het nadeel is dan weer dat de rente meestal niet heel erg hoog is.

We kennen allemaal nog wel de tijden van voor 2008 en voor de kredietcrisis. Toen was het voordeling om je geld op een spaarrekening te zetten. IJslandse banken boden zelfs rentepercentages aan van wel 5,25%! Maar we weten allemaal nog wel dat dat niet goed afgelopen is…

Dus hoewel het makkelijk is om te sparen en er ook zeker nog geld mee te verdienen is, zijn er ook betere dingen met je geld te doen. Zo zou je je bijvoorbeeld bezig kunnen houden met beleggen, daarover in de volgende paragraaf iets meer!

Beleggen – meedelen in andermans succes

Op de methode van beleggen zal ik hier slechts kort ingaan. Veel van het beleggen komt namelijk aan op je eigen inzichten en intuïtie. Dit betekent dat niemand het je helemaal precies kan leren hoe het moet.

Niemand weet het namelijk ook echt zeker. Je belegt op basis van je verwachtingen en zelfs de beste beleggers maken wel eens financiële missers. Belangrijk is dat je enig inzicht hebt in de aandelenmarkt en af en toe (zeker in het begin!) ook een portie geluk.

Wie had bijvoorbeeld een paar jaar geleden kunnen voorspellen dat de Bitcoin koers nu zo hoog zou zijn? Het is dus jouw doel om te voorspellen welk bedrijf het goed gaat doen zodat je kunt meedelen in hun succes.

Wat verder ook belangrijk is, is dat niet meer investeert dan je wilt verliezen. Want zoals gezegd, verliezen alle beleggers wel eens. Maar als je niet té veel investeert, zal de impact van de verliezen in elk geval meevallen.

Ontdek meer mogelijkheden om geld te verdienen met Geldgorilla Geheimen – Verdien structureel €2950,- per maand!

In dit artikel heb je een aantal manieren kunnen zien waarmee je snel geld kunt verdienen. Het zou natuurlijk lekker zijn wanneer je structureel wat meer geld zou verdienen. Als je daar benieuwd naar bent, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *