free web stats

Hoe belangrijk is het om je website te beveiligen?

Goed, dit is eigenlijk een artikel dat ik later zou plaatsen. Ik probeer eerst voor iedereen een beetje de basis informatie te delen, zodat iedereen ook kan begrijpen waar alle artikelen over gaan. Want niet iedereen heeft al ervaring met het online geld verdienen. Maar, toen ik net mijn e-mail controleerde had ik een bericht, over pogingen tot inbraak op mijn website. Hierdoor ben ik gaan beseffen dat dit vaker gebeurd als dat je verwacht, en het toch heel belangrijk is om je website goed te beveiligen! Vandaar dat ik toch eerst dit artikel met je wil delen.

Een wijze beslissing

Omdat dit de eerste website was die ik heb gemaakt, is dit toch een beetje mijn “kindje”. En omdat ik daarnaast ook weet dat veel mensen op zoek zijn naar een manier om geld te verdienen, heb ik besloten om deze site als eerste te vernieuwen. Dit met alle kennis en ervaring die ik ondertussen heb opgedaan.  Ik wilde hier nu echt een professioneel ogende website van maken, met waardevolle informatie voor de bezoekers. Hier is een heel traject aan vooraf gegaan! Eerst heb ik bedacht hoe de site er uit moest zien, hoe deze gebruiksvriendelijk kon zijn, en welke mogelijkheden ik er aan toegevoegd wilde hebben.

Je hoort en ziet het op dit moment overal in het nieuws; DDOS aanvallen, spyware, malware en ga zo maar door. Veel bekende en grote bedrijven en instanties zijn hier de laatste tijd aan onderworpen. (Denk maar aan de banken en het UWV) Eerder, waarschijnlijk ook omdat ik te weinig ervaring had, en niet dacht dat het voor een website zo belangrijk kon zijn, heb ik hier eigenlijk nooit iets speciaal voor gedaan. Maar, nu bedacht ik me dat ik toch extra beveiliging wilde. Het is al een verschrikkelijk idee dat mensen dit doen, en ik kon niet tegen het idee dat zo al het harde werk in 1 keer weg kon zijn! Vanmorgen bleek dit dus een wijze beslissing.

Pogingen tot inbraak op de website Beveiliging van je website

Zoals iedere morgen, eerst even de mail controleren. Een groot uitroepteken trok mijn aandacht. Mailtje geopend, en het was een bericht van een van de beveiligingssystemen die ik op de website heb ingebouwd. Het was een melding over een IP adres (adres van een computer), die zichzelf had geblokkeerd. Dit is gebeurd na poging tot inloggen, met een fout wachtwoord en hierna heeft diegene geprobeerd om het wachtwoord te wijzigen. Daar schrok ik wel van. Dit zal eerder ook wel zijn gebeurd, maar toen had ik het nooit door.

Nog meer meldingen

Gelijk maar even de tijd genomen om eens goed naar dit systeem te kijken, en om te zien wat voor informatie deze allemaal opslaat. Dat was nog meer schrikken! Er bleken de hele nacht (terwijl de website net weer 2 dagen open is) 3 personen te zijn geweest die bezig zijn geweest om te proberen in te breken in de website… Zo blijkt maar weer hoe belangrijk goede beveiliging is! En gelukkig had ik hier nu voor gezorgd.

 

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

2 Reacties op Hoe belangrijk is het om je website te beveiligen?