free web stats

Ik Wil geld! – Lees Hier Hoe Je het Snel Kunt krijgen!

Ben jij nooit tevreden met de hoeveelheid geld die je hebt en denk je: ‘ik wil geld hebben!’? Dan ben je niet de enige! Geld is iets wat we allemaal nodig hebben en ik heb ook vaak genoeg gedacht: ‘ik wil geld om dit of dat te kopen!’.

Maar door alleen te wensen, krijg je het geld helaas nog niet. Je moet echt actie ondernemen om meer geld te krijgen. Dit artikel vertelt je wat je kunt doen, maar daarna moet je het toch echt zelf doen! De volgende onderwerpen zullen de revue passeren:

  • Geld verdienen door arbeid – de meest gangbare manier
  • Geld verdienen door te beleggen – voor als je al wat geld hebt
  • Geld verdienen met handel – koop en verkoop van spullen
  • Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Geld verdienen in loondienst – de meest gangbare manier

Wil je geld hebben dan is het, voor zover je dat nog niet doet, goed om ervoor te gaan werken in loondienst. Dit is namelijk de manier waarop de meeste mensen hun geld verdienen. Nu zal je misschien denken: ‘vertel me iets wat ik nog niet weet!’.

Daarom zal ik een aantal suggesties geven die het zoeken naar betaald werk moeten vergemakkelijken:

  • Schrijf je in bij uitzendbureaus: dit kost erg weinig moeite en kan je best wat opleveren. Door je bij alle uitzendbureaus in te schrijven (er zijn er tientallen), zul je regelmatig werk aangeboden krijgen. Ook dagklussen die bijvoorbeeld mooi te doen zijn naast je studie!
  • Voer netwerkgesprekken: laat mensen in je omgeving weten dat je werk zoekt en praat men hen over hun werk. Ga ook kijken of je, eventueel via-via, mensen kunt spreken bij de bedrijven waar jij wilt werken. Mensen praten graag over hun eigen werk en willen je over het algemeen ook wel helpen.
  • Bied je aan als freelancer: op het internet zijn talloze sites waar je je kunt aanbieden als freelancer. Als je bijvoorbeeld al kunt schrijven, vertalen of programmeren; kun je je hier inschrijven. Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoe je de tijd indeelt. Daartegenover staat dat je bijvoorbeeld geen vakantiegeld en pensioen krijgt. Houd hier rekening mee in het loon dat je vraagt!

Wanneer je deze tips opvolgt, zul je zien dat je veel meer kans hebt op betaald werk. En wanneer je betaald werk hebt, zul je niet meer hoeven denken: ‘ik wil geld hebben’. In de volgende paragrafen komen nog meer methodes om geld te verdienen aan bod.

Geld verdienen door te beleggen – voor als je al wat geld hebt

De volgende methode die ik behandel is geld verdienen door te beleggen. Hierbij is de uitspraak ‘ik wil meer geld’ wellicht meer van toepassing dan ‘ik wil geld’. Om te beleggen, moet je namelijk ook wat investeren. Het is dus belangrijk dat je al iets van geld hebt.

Daarnaast komt er veel aan op eigen inzicht en intuïtie. Als jij een bedrijf ziet waarvan je verwacht dat ze flink zullen groeien, dan kun je er in investeren. Als ze dan inderdaad gaan groeien, krijg jij een gedeelte van de winst.

Maar vergeet niet, als je verkeerd belegt en het bedrijf maakt verlies, dan zal ook jij op je investering verliezen. Beleg dus nooit meer geld dan je kunt verliezen! Niemand weet wat er in de toekomst gebeurt.

Dat de overheid een paar jaar geleden het gebruik van gloeilampen verbood, had niemand kunnen voorspellen. Toch had dit wel gevolgen voor mensen die in deze industrie hadden geïnvesteerd. Soms zijn er gewoon externe factoren waar je van te voren geen rekening mee had kunnen houden.

Op deze manier verliezen zelfs de beste beleggers wel eens. Maar er is zeker ook goed geld mee te verdienen. Zo is belegger Warren Buffet een van de rijkste mensen ter wereld! Belangrijk  is wel dat je de mogelijkheid op verlies altijd in je achterhoofd houdt. Zo raak je niet te erg teleurgesteld.

Geld verdienen met handel – koop en verkoop van spullen

De volgende methode schoot me te binnen omdat een ex-collega van mij het er laatst met mij over had. Hij verdiende namelijk aardig wat geld met de handel van spullen. Hij kocht namelijk spullen op veilingen om die vervolgens weer via zijn eigen netwerk aan de man te brengen.

Belangrijk is dat je weet wat ongeveer de marktprijs is. Vervolgens kun je proberen de goederen op de veiling voor een lagere prijs proberen te kopen. Daarna moet je ze dan natuurlijk met winst proberen te verkopen.

Omdat de hoeveelheden die aangeboden worden op de veilingen soms groot zijn, is het ook belangrijk dat je er opslagruimte voor hebt. Het kan namelijk soms een tijdje duren  voordat je de spullen verkocht hebt. Zo zat mijn collega een tijdje met 50 zadelpennen voor fietszadels!

Als dit geen probleem voor je is, is het zeker een leuke en avontuurlijke manier om geld mee te verdienen. De veilingen vinden zowel online als offline plaats. Een aantal links naar veilingsites kun je hier vinden.

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je een aantal manieren van kunnen lezen waarmee je geld kunt verdienen. Maar dit zijn natuurlijk niet alle manieren. Als je meer wilt weten over geld verdienen dan is er het videoprogramma Geldgorilla Geheimen.

In dit programma leer je hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen vanuit huis! En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *