Een product met HOOG CONVERTERENDE graphics. Het Grafische Pakket van Cunjabo’s Academy.

Ik heb deze gister aangeschaft en zal hier vandaag een review over schrijven.

Wat zijn hoog converterende graphics?

Graphics zijn afbeeldingen die op websites kunnen worden gebruikt. Meestal geven zij iets aan, maar ook is het de standaard header, banner, ecover etc. Het doel van deze graphics is om een website er aantrekkelijk uit te laten zien, de producten die je aanbied goed te promoten en de klant aan te zetten tot actie. Hiermee verhoog je de conversie van de website. Conversie is het percentage bezoekers dat zorgt voor een inkomen. Dus wanneer je 100 bezoekers hebt, en 6 hiervan kopen een product, dan heb je een conversie van 6%. Met hoog converterende graphics wordt dus bedoelt dat deze graphics voor een hogere conversie/omzet zorgen. Deze zijn dus erg nuttig als je meer geld wilt verdienen met je website!

Waar kun je de graphics voor gebruiken?

Je kun deze hoog converterende graphics gebruiken om je website eruit te laten springen. Zoals met de headers uit het pakket. Daarnaast kun je de klanten zonder al te veel moeite (een goede tekst is hier wel must) overhalen tot actie over te gaan. Je kunt je eigen producten, of de affiliate producten die je promoot, op een goede manier neerzetten en promoten. Zoals met de mooie ecovers die het pakket aanbied. Zeker een productpagina kun je helemaal inrichten om de klant vast te houden met de kleinere graphics. Je kunt hiervoor gebruik maken van de verschillende doodles en andere afbeeldingen uit het pakket. (Doodles zijn eigenlijk met de hand gemaakte krabbeltjes) De teksten kun je bewerken met markeringen en mooie lettertypes.

Wat zit er in het pakket?

–          Een duidelijke add to cart button

–          Veel verschillende pijlen

–          Achtergronden

–          Banners en headers

–          Bullet-points

–          Verdelers

–          Doodles

–          Covers voor ebooks, dvd’s en cd’s

–          Garantie certificaten en zegels

–          Headlines

–          Fotoframes

–          Optin boxes

–          Testomonial boxes

En nog veel meer graphics die je kunt gebruiken om te zorgen dat alles er goed uit ziet! Een aantal voorbeelden zie je op de afbeelding hiernaast. Hoog converterende graphics

De graphics zijn zo gemaakt dat je ze met een programma geheel naar eigen wens kunt invullen en aanpassen. Hiervoor heb je wel het programma GIMP nodig, of Photoshop. Het programma GIMP kun je hier gratis downloaden: http://gimp.nl.softonic.com/ . Photoshop kun je aanschaffen via Adobe, deze is niet gratis.

Wat kost het?

Het gehele pakket kost eenmalig €39,- en er is een niet goed geld terug garantie.

Conclusie

Mooie, hoog converterende graphics voor een mooie prijs. Het is wel even wennen om ze zelf te bewerken en in te vullen, maar dat gaat lukken. Maar ze zullen zeker helpen om de omzet van je website te verhogen!

Eigenlijk ben ik er maar heel even mee bezig geweest omdat ik gister hard aan de website heb gewerkt. En toen ik het product had gedownload, kwam ik erachter dat er zelfs een compleet pakket was van Cunjabo’s Academy! Een pakket compleet met software voor mooie websites, deze hoog converterende graphics, een cursus om hier geld mee te verdienen, en ook nog eens cursussen voor de nieuwste Google updates! Hoewel ik het pakket voor deze graphics aanraad, ga ik er zelf nog niet mee verder. Ik wil volgende week (dan heb ik weer wat meer tijd) het complete pakket ineens aanschaffen! Dan ga ik het geheel uitproberen en zal ik ook hier een review over schrijven.

Het grafische pakket van Cunjabo’s Academy

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website