free web stats

Hoe Verdien Ik geld? 3 Manieren Om met Kerst Wat Extra Te hebben!

Het einde van het jaar komt eraan en de kerstdiners volgen elkaar allemaal rap op. Etentje hier, etentje daar: hartstikke leuk natuurlijk maar minder leuk voor de portemonnee. Het kost namelijk allemaal best veel geld!

Met dit artikel probeer ik je een beetje te helpen om toch nog wat extra geld te hebben met de kerstdagen. Want ook al ben je best wat geld kwijt rond de feestdagen in december (sinterklaas, kerst, oud en nieuw…), missen wil je het toch ook niet. Aan de hand van de volgende manieren zal ik de vraag ‘hoe verdien ik geld?’ proberen te beantwoorden:

  • Stap over! – Een makkelijke manier om geld te besparen in deze tijd!
  • Hoe verdien ik geld? Door het maken van video’s bijvoorbeeld!
  • Ook geld verdienen na de feestdagen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Stap over! – Een makkelijke manier om geld te besparen in deze tijd!

Alhoewel besparen niet helemaal hetzelfde is als verdienen, is het echt een tip die de moeite waard is. Aan het einde van het jaar is het namelijk mogelijk om over te stappen bij je zorgverzekeraar. Door over te stappen kun je vaak veel besparen omdat andere verzekeringsmaatschappijen je met welkomstbonussen proberen te paaien.

Wel moet je goed weten waarvoor je verzekerd wilt zijn. Dan kun je daarna vergelijken bij welke maatschappij je dat het goedkoopste kunt verzekeren. Dit kan bijvoorbeeld bij sites als Independer of de zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Als je alleen een basisverzekering kiest, maakt het helemaal weinig uit bij welke maatschappij je zit. Wat er vergoed wordt vanuit de basisverzekering is namelijk overal hetzelfde en is bepaald door het ministerie van  volksgezondheid.

Maar niet alleen bij zorgverzekeringen is het handig om over te stappen. Ook door over te stappen van energieleverancier is flink wat geld te besparen. En wat maakt het nu allemaal uit? De stroom/het gas wat uit de leiding komt, blijft toch hetzelfde. Hier een aantal tips als je wilt overstappen van energieleverancier:

  • Overstappen loont: vrijwel voor iedereen die overstapt, is het goedkoper. Dit komt met name door de bonussen die gegeven worden aan overstappers. Als je nog nooit bent overgestapt kan het helemaal veel schelen doordat je al jaren te duur zit!
  • Let op de opzegboete: bij sommige leveranciers geld een opzegboete als je je contract opzegt voordat het afloopt. Deze boetes variëren meestal zo tussen de 50 en 125 euro. Het is dus goed om te kijken of je nog een boete zou moeten betalen als je overstapt. Al betaalt je nieuwe energieleverancier de boete soms ook.
  • Vergelijk en neem de tijd: Net zoals bij de zorgverzekeringen is het goed om de verschillende aanbieders te vergelijken via vergelijkingssites als Gaslicht. Neem vervolgens de tijd om te zien wat het beste en goedkoopste voor je is.

Misschien vraag je je na deze paragraaf nog steeds af ‘hoe verdien ik  geld?’. Want besparen is natuurlijk altijd goed en mooi meegenomen, maar toch wat anders dan verdienen. Daarom zal ik in de volgende paragraven wat meer vertellen over manieren waarop je geld kunt verdienen.

Hoe verdien ik geld? – Door het maken van video’s bijvoorbeeld!

Een leuke manier om geld te verdienen is door het maken van video’s. Als je namelijk genoeg mensen naar deze video’s kunt laten kijken, zul je inkomsten vergaren zonder dat je nog iets hoeft te doen! Zolang er views bij komen, verdien je namelijk geld!

Belangrijk hiervoor is dat je dus interessante onderwerpen hebt waar de mensen naar willen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de opnames van een concert of sportwedstrijd, een ongelofelijke blooper die je toevallig hebt gefilmd of een serie met lessen waarbij je mensen Spaans leert spreken.

Het voordeel van die laatste optie is dus ook dat je meerdere filmpjes met een onderwerp kunt maken. 10 filmpjes met allen evenveel views is 10 keer zo veel geld. Zoals je hier al ziet, is het maken van de filmpjes het meeste werk. Als je die eenmaal hebt kun je bijna achterover gaan leunen.

‘Hoe verdien ik geld dan met de filmpjes?’ hoor ik je al denken. Het is eigenlijk vrij simpel: namelijk door advertentie-inkomsten. De advertenties die je op YouTube ziet leveren namelijk niet alleen YouTube geld op, maar ook de eigenaar van het filmpje.

Met elke 1.000 views die er zijn bij je video is namelijk tussen de €0,30 en €4,00 euro te verdienen. Dit hangt af van hoe vaak er op de advertenties geklikt wordt.

Om dit te doen moet je wel de optie ‘inkomsten genereren’ inschakelen onder functies. Samenvattend dus: ‘inkomsten genereren aanzetten’ –> filmpjes maken –> achteroverleunen. Een mooie manier van verdienen toch? Dan kun jij weer lekker van je kerstkalkoen genieten!

 Ook geld verdienen na de feestdagen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

‘Hoe verdien ik geld?’ vroeg je je in het begin van dit artikel af. Nu weet je hoe je snel wat geld kunt verdienen maar het is natuurlijk ook mooi om geld te blijven verdienen. Maak je geen zorgen, er zijn namelijk nog genoeg mogelijkheden om dit te bewerkstelligen zodat je ook geld kunt verdienen na de feestdagen.

Als je meer wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou! In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *