free web stats

Hoe kunt u geld besparen met een kredietkaart?

De kredietkaart wordt gezien als één van de handigste betaalmiddelen die een consument kan hebben. Hoewel het ook aan de dure kant kan zijn, vinden velen het toch fijn om er één in bezit te hebben.. Velen zien het als voordeel om alles in één keer te betalen aan het eind van de maand in plaats van dat er direct geld wordt afgeschreven zoals bij een pinpas. De kunst is dan wel om dan voldoende geld op de rekening te hebben staan zodat de verstrekker het kan aflossen.
Echter is een kredietkaart meer dan enkel een betaalmiddel.  Het kan namelijk ook veel geld besparen, mits de deze goed wordt gebruikt. Hoe doet u dat?

Extra opties

Bij een lokale bank wordt vaak een gewone kredietkaart verleend waar geen extra opties aan verbonden zitten. Echter zijn er wel partijen die dit wel aanbieden. Zo bieden sommige kredietverstrekkers de eerste maanden 5% korting op alle tankbeurten als er wordt betaald met een Mastercard. Andere partijen bieden de mogelijkheid om punten te sparen met een Travelpas van Mastercard. En zo zijn er nog tal van leuke opties dat wordt aangeboden door diverse partijen. Bedenk dus goed of u een kredietkaart bij u lokale bank wilt aanschaffen of dat u een deurtje verder kijkt en meerdere opties kunt ervaren.

Sparen met een kredietkaart

Wist u dat het ook mogelijk was om te sparen met uw kredietkaart? Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is geld over te maken van uw betaalrekening naar de kredietrekening. Hierdoor ontstaat er een positief saldo en bij meer dan 500 euro, wordt er spaarrente vergoedt. Bovendien kunt u bij een bepaald bedrag meer geld uitbesteden met uw kredietkaart. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *