Een webwinkel beginnen zonder voorraad heeft veel voordelen! Je kunt zonder grote investering beginnen (je hebt geen voorraad van producten en verpakkingsmateriaal nodig, en dus geen opslagruimte) en zonder veel risico. Deze methode heet “dropshipping”.  Je maakt een webwinkel op basis van de producten van de dropshipping leverancier, en stuurt de bestellingen door naar hen. Zij handelen verder alles voor je af.

Betrouwbare dropshipping leveranciers zijn hiervoor wel heel belangrijk!

Doordat je zelf wel het aanspreekpunt, en de verantwoordelijke bent voor je webwinkel, is het nodig goede afspraken te maken met een dropshipping leverancier. Je bent wel geheel afhankelijk van je leverancier! Daarnaast is het belangrijk dat ze een goede communicatie voeren. Wanneer er een probleem is, moet dit wel netjes samen opgelost kunnen worden.

Ga alleen aan de slag met ervaren dropshipping leveranciers

Wanneer je een bijzondere productgroep hebt, zijn hier waarschijnlijk weinig dropshipping leveranciers voor te vinden. Je zou het bedrijf kunnen aanschrijven, en zien of zij interesse hebben om op basis van dropshipping samen te werken. Maar, dit kan ik echter niet aanraden!  Uit eigen ervaring weet ik dat dit niet goed werkt. Doordat het bedrijf hier niet op ingesteld is, en hier geen ervaring mee heeft, worden er teveel fouten gemaakt. En het kost tijd en geld om dit op te lossen. Hier worden je klanten niet blij van!

Kun je dropshipping leveranciers zelf vinden?

Je hebt dus besloten een webwinkel zonder voorraad te beginnen, en gaat via internet op zoek naar geschikte dropshipping leveranciers. En na uren  Dropshipping leveranciers vindenzoeken, of zelfs dagen en soms zelfs weken, heb je nog niets gevonden! Maar je wilt natuurlijk wel graag beginnen! Hoe kan het dat je nog steeds geen leveranciers hebt gevonden, terwijl alles altijd vindbaar is op internet?  De meeste dropshipping leveranciers zijn zo druk bezig met hun bedrijf, en alle bestellingen, dat ze hier geen tijd voor hebben. Dus het is niet dat ze niet gevonden willen worden, maar ze hebben het simpelweg te druk! (En vaak denken ze; waarom zou je hier tijd aan besteden als je bedrijf het toch al goed doet?)

Maar hoe kun je dan wel betrouwbare en ervaren leveranciers vinden?

Het handigste is, om wanneer je wilt beginnen, een dropshipping leverancier lijst aan te schaffen. Dit is een lijst/ebook met een compleet overzicht van dropshipping leveranciers. Deze is samengesteld door iemand met ervaring, en heeft ze allemaal voor je verzameld. Dit scheelt een hoop werk en tijd, zelfs al zou je ze wel zelf kunnen vinden.  Daarnaast zijn het betrouwbare leveranciers, met de ervaring voor een goede samenwerking.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website