free web stats

Hoe je snel geld kunt verdienen met oude elektronische apparaten

Wie heeft er niet een oude gsm, tablet of laptop in huis liggen? Niet lang geleden bleek uit een onderzoek van Telecompaper dat bijna veertig procent van alle Nederlanders niets doet met een oude mobiele telefoon. Dit zijn vaak oude mobiele telefoons die of niet meer werken of bewaard worden als een reserve voor als het echt nodig is. Wat al deze Nederlanders waarschijnlijk niet weten is dat ze deze oude mobieltjes maar ook andere elektronische apparaten ten gelde kunnen maken. Heb je nog een oude iPhone 4 is de kast liggen of een Samsung Galaxy S5? Dan weet je nu dat je er nog wat voor kunt krijgen. Je krijgt je geld meestal al binnen enkele werkdagen op je rekening gestort. Dit is interessant voor iedereen die snel wat bij wil verdienen zonder er al teveel moeite voor te doen.

Verkopen of bewaren?

Het bewaren van een oude toestel is slim voor als je huidige apparaat het plotseling niet meer doet. Wat echter vaak gebeurt is dat het toestel ergens bewaard wordt en vervolgens nooit meer van de plek gehaald wordt. Doordat het toestel oud is komt het niet meer van de plek af. Zo is het mogelijk dat de meeste mensen wel ergens een oude telefoon hebben liggen. “Geschat wordt dat er inmiddels meer dan 6 miljoen mobiele telefoons bewaard worden terwijl ze niet meer gebruikt gaan worden”, volgens Smartphoneverkopen.com. “Dit is een doorn in het oog voor iedereen die om het milieu geeft. De verkoop van een oud toestel is een veel betere optie”.

Hergebruik

Een groot deel van deze oude toestellen is namelijk nog goed genoeg voor hergebruik. Hoewel jij er niet veel meer in ziet kan iemand anders er nog gebruik van maken. De afgedankte toestellen die opgekocht worden door de inkopers kunnen aan een recyclingbedrijf verkocht worden maar ook aan verkopers in het buitenland. In landen waar mensen niet veel te besteden hebben zijn oude toestellen meer dan welkom. Met de verkoop van je toestel geef je het een tweede leven zodat iemand anders er nog een tijdje van kan genieten.

Wat krijg je ervoor?

Het bedrag dat je ervoor krijgt verschilt per toestel. Een nieuw model staat gelijk aan een hogere vergoeding dan een ouder model. Een redelijke iPhone 6S levert bijvoorbeeld nog minimaal €300,- op. De nieuwprijs van dit toestel is op dit nog maar €584,- waardoor je een groot deel van je geld terugkrijgt voor je oude iPhone. Een tablet vaak zelfs nog veel meer. Dit heeft te maken met de dagwaarde van het toestel. Over het algemeen geldt ook dat schade de prijs naar beneden drijft. Een defect toestel kun je ook verkopen maar dan ontvang je er minder voor. Snel geld verdienen hoeft niet veel tijd te kosten zoals je kunt zien. Benieuwd hoeveel jij nog voor je oude apparaat kunt krijgen?

 

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

1 Reactie op Hoe je snel geld kunt verdienen met oude elektronische apparaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *