free web stats

Hoe Geld Verdienen in de Huidige tijd: 6 Tips Waarmee Jij Geld Kunt Verdienen

Het is nog steeds een tijd van economische crisis. Daardoor is het niet gemakkelijk om aan een baan te komen en geld te verdienen. Het is daarom raadzaam om meerdere mogelijkheden en manieren te hebben om geld te verdienen.

Dit artikel zal enkele van de meest gebruikte en rendabele manieren toelichten, zodat jij ook je wat extra’s  kunt verdienen in deze moeilijke tijd. Achtereenvolgens passeren de volgende onderwerpen de revue:

 • Wat doen de andere mensen? De meest voorkomende manieren van geld verdienen
 • Hoe geld verdienen buiten loondienst? Als zelfstandige bijvoorbeeld!
 • Geld verdienen met aandelenhandel- op de beurs of gewoon vanachter de pc
 • Hoe geld verdienen met mijn eigen inboedel? Handelen in producten en diensten
 • Geld verdienen met je eigen creativiteit – ga toch schrijven!
 • Hoe geld verdienen op een structurele en gemakkelijke manier? Geldgorilla Geheimen!

Wat doen de andere mensen? De meest voorkomende manieren van geld verdienen in loondienst

Als we kijken naar de cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dan zien we dat de 3 sectoren waar de meeste mensen in werken achtereenvolgens ‘Overheid en zorg’, ‘Handel, vervoer en horeca’ en ‘Zakelijke dienstverlening’ zijn.

Mocht je nog een studie kunnen en willen volgen dan is het dus wellicht verstandig om een studie te kiezen die zich hier op toespitst. Zoals detailhandel bijvoorbeeld.

Hoe geld verdienen buiten loondienst? Als zelfstandige bijvoorbeeld!

Goed, het is dus duidelijk in welke sectoren er enig uitzicht is op werk. Maar wat als je liever om de een of andere reden liever niet werken in loondienst? Ook dan zijn er nog andere mogelijkheden om geld te verdienen.

Het meest gebruikelijke is dat mensen een eigen bedrijfje beginnen. In 2013 waren er maar liefst ruim 1,4 miljoen zelfstandigen. Het grote voordeel als zelfstandige is dat er geen managers meer tussenzitten die een deel van de winst pakken.

Wel heb je een stuk minder zekerheid als zelfstandige. Wanneer het niet zo goed met het bedrijf gaat, gaat het ook met je eigen inkomsten niet zo goed. Maar het is natuurlijk wel een goede motivatie om goed werk te leveren als je zelf voor je eigen inkomsten zorgt.

Daarnaast is er nog een hele rits aan mogelijkheden om geld te verdienen zonder aan het werk te hoeven in loondienst of als zelfstandige. Wat te denken bijvoorbeeld van:

 • Handelen in aandelen
 • Verhuur/handel van producten
 • Gokken op sportwedstrijden
 • Freelance schrijven of vertalen van artikelen
 • Spelen van casinospellen
 • Etc.

In de volgende paragrafen zal voor enkele van deze mogelijkheden kort toegelicht worden hoe je er geld mee kunt verdienen.

Geld verdienen met aandelenhandel – op de beurs of gewoon vanachter de pc

Aandelen: de handel van effecten en dividend, de wereld van snelle jongens in flitsende wagens en krijtstreeppakken. Dit zijn de associaties die veel mensen, in ieder geval ik, bij deze wereld hebben.

Dit is echter een cliché dat allang niet meer van toepassing is. Het is tegenwoordig namelijk ook mogelijk om in aandelen te handelen vanachter je eigen pc! Waarschijnlijk kun je het zelfs al via je eigen bank, al moet je de mogelijkheid misschien nog wel even aanvragen.

Dit maakt het erg makkelijk en erg comfortabel om in aandelen te handelen: gewoon vanuit huis in je ochtendjas! Zaak is waarschijnlijk wel dat je enig inzicht in de financiële ontwikkelingen en enige kennis van de bedrijven hebt.

Een ander nadeel van het handelen in aandelen is dat je een startkapitaal moet investeren wat je ook kunt verliezen. Want hoewel je hoge winsten kunt behalen, zijn die er ook vanwege de risico’s dat je het geld kunt verliezen. Koop daarom nooit meer aandelen dan je in geld kunt verliezen.

Hoe geld verdienen met mijn eigen inboedel? Handelen in producten en diensten

Nog een leuke mogelijkheid om geld te verdienen is met je eigen spullen. ‘Met mijn eigen spullen?’ zul je denken. Jazeker! Je hebt vast nog een hoop spullen die je nooit of zelden gebruikt. Probeer ze te verkopen via sites als Marktplaats of Ebay.

Je kunt er namelijk zeker nog geld voor krijgen. Maar ook met spullen die je later nog wel weer wilt gebruiken is nog geld te verdienen. Namelijk met verhuur! Wie weet heb jij nog wel een klopboor die je bijna nooit gebruikt.

Mensen die hem nodig hebben, willen ook niet een nieuwe klopboor aanschaffen. Op bijvoorbeeld ‘huren van buren’ kun je je spullen verhuren aan anderen voor geld. Op dezelfde manier dat als je spullen verhuurt kun je ook diensten aanbieden. Biedt bijvoorbeeld aan om de belastingaangifte van mensen te doen.

Geld verdienen met je eigen creativiteit – ga toch schrijven!

Weer een interessante optie om geld te verdienen: schrijven. Niet heel veel mensen weten dat je met schrijven geld kunt verdienen, maar toch is dit een uitstekende manier als je een beetje schrijfvaardigheid hebt.

Op bijvoorbeeld Odesk worden veel klussen geplaatst waarbij mensen artikelen moeten schrijven. Voor het afgeleverde werk krijg je dan per uur of een vooraf afgesproken bedrag betaald.

Het fijne van dit schrijven is dat je het vanuit huis kunt doen en ook kunt bepalen hoeveel opdrachten je wilt doen. Maar je hoeft niet per se voor anderen te schrijven. Ook als je voor jezelf schrijft kun je er geld mee verdienen.

Bijvoorbeeld door mensen naar aanleiding van je artikelen naar je eigen website te lokken. Door advertenties toe te staan op je site kun je een gedeelte van de advertentie-inkomsten krijgen als je veel bezoekers hebt. Een andere optie is om bijvoorbeeld een zelfgemaakt product aan te prijzen wat je dan probeert te verkopen.

Hoe geld verdienen op een structurele en gemakkelijke manier? Geldgorilla Geheimen!

Je hebt nu weer een aantal ideeën over hoe je het hoofd boven water kunt houden in deze roerige en moeilijke tijd. Maar er zijn nog meer manieren om geld te verdienen. En de volgende manier zou ik je niet willen onthouden.

Met het videoprogramma Geldgorilla Geheimen leer je aan de hand van duidelijke video’s hoe je minimaal €2950,-  per maand kunt verdienen. En dit allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus schaf het programma ook aan en start met geld verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *