Dit  is weer even een heel ander artikel, maar ik wil even deze frustratie met je delen. Overal worden je gratis dingen aangeboden. Op t.v., in het reclameblaadje, en, vooral op internet. Maar, er staat gratis bij, tot je er op in gaat!

Herken je deze frustratie?

Je kunt bijvoorbeeld gratis informatie krijgen, ebooks, films en muziek downloaden, je ergens inschrijven en ga zo maar door. En als je eerst bij de kosten of voorwaarden gaat kijken (we zijn ondertussen op de hoogte dat er dan wel eens iets mis is), zie je niks bijzonders. Prima, je wilt hetgeen er aangeboden wordt graag hebben of gebruiken, en je klikt op kopen/downloaden of inschrijven. En dan gebeurd er iets waar ik echt superslecht tegen kan… Het blijkt helemaal niet gratis te zijn! En begrijp me niet verkeerd, ik wil best ergens voor betalen, maar als DIT er staat, wil ik ook dat DIT gebeurd

Tegenwoordig als er “gratis” staat, kun je er haast al vanuit gaan dat er een addertje onder het gras zit. Je mag “gratis” downloaden, maar dan moet je wel even dit abonnement aangaan, je ontvangt deze informatie, maar zit dan wel aan dit proefabonnement vast wat automatisch over gaat in een echt abonnement, en er is nog veel op te noemen. En wat ik het ergste vind, is dat er nu weer een of andere hype is…

We hebben het in de voorgaande artikelen natuurlijk gehad over online geld verdienen met enquêtes. En wat nu deze hype is, is als je gratis gebruik van iets wilt maken, je eerst een aantal van deze enquêtes moet invullen. Wel slim, want zo hoeven zij dat niet te doen, en ze verdienen er wel mee. Maar ondertussen, omdat je iets al heel graag wilt, geef jij je gegevens overal op, waardoor je weer helemaal gek wordt gemailed en gebeld voor reclames!

Gratis is Gratis

Normen en waarden

Ik ben waarschijnlijk (dit hoor ik tenminste nog al eens) een brave hendrik en erg zwart en wit als het aankomt op normen en waarden. (Eerlijk, mijn bijnaam is “Moeder Theresa” , dat is toch wel heel suf!) Maar goed, ik hecht hier inderdaad gewoon veel waarde aan. En dan vooral eerlijkheid en transparantie, geen oplichterij. Dus, als er GRATIS staat, zorg er dan ook voor dat het GRATIS is!

Op deze blog, zal ik er dan ook alles aan doen om je de juiste informatie te geven. Wanneer er gratis bij staat is het gratis, en wanneer er betaald bij staat, is het betaald. Zo simpel is dat. Daarnaast promoot ik alleen producten waar je voor moet betalen, als ik ook echt van mening ben dat dit het waard is.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website