free web stats

Gratis geld verdienen – 3 manieren om wat extra te krijgen

Gratis geld, dat kan toch helemaal niet zou je zeggen? Goed, het is waar dat je voor de meeste dingen eerst iets in gang moet zetten. Maar er zijn toch een aantal manieren waarop je bijna zonder moeite een beetje geld kunt krijgen.

Het geld dat op deze manier, bij wijze van spreke liggend op de bank, verdiend kan worden; noemen we in dit artikel ‘gratis geld’. De volgende manieren om gratis geld te krijgen komen in het volgende artikel aan bod:

  • Gratis geld bij het kopen van producten of diensten
  • Gratis geld door belastingaangifte te doen
  • Structureel gratis geld verdienen – Geldgorilla geheimen

Gratis geld bij het kopen van producten of diensten

Veel bedrijven willen je graag hun producten verkopen. En om jou over de streep te trekken geven ze er vaak een welkomstcadeau bij, vaak ook in de vorm van gratis geld.

Als je toch al overweegt om een product aan te schaffen, een creditcard bijvoorbeeld, is het nuttig om te kijken wat voor welkomstcadeaus de verschillende aanbieders geven.

Maar niet alleen bij een creditcard kun je geld krijgen. Ze geven bijvoorbeeld ook gratis geld weg bij:

  • Tijdschriftabonnementen: vaak wordt er een fikse korting gegeven als je lid wordt, dit is in principe gratis geld.
  • Goksites: als je je bij een gokwebsite voor het eerst aanmeldt dan kun je meestal een stortingsbonus krijgen. Als je dan €100,- stort krijg je bijvoorbeeld €200,-.
  • Bankrekeningen: ook als je een bankrekening opent of als je een gevraagde storting tijdens een speciale actie maakt, kun je geld krijgen. Een tijdje terug opende ik ergens een bankrekening en kreeg ik €50,-. Makkelijk verdiend toch?
  • Etc.

Zo zie je maar weer: het loont om even naar de actievoorwaarden te kijken als je bepaalde dingen wilt kopen!

Gratis geld door belastingaangifte te doen

Nog een andere manier om gratis geld te krijgen is door aangifte te doen bij de belastingdienst. De meeste mensen balen als ze een blauwe envelop op de deurmat zien vallen. Dit is echter niet geheel terecht.

Het merendeel van de bevolking betaalt namelijk te veel belasting en zou dus geld terug kunnen krijgen. Maar als je geen aangifte doet krijg je het ook niet terug.

En als je wel belastinggeld terug moet betalen verdien je waarschijnlijk ook al dusdanig veel dat je niet per se gratis geld hoeft te krijgen. Dus wacht er niet mee, dit geld is zo makkelijk te krijgen dat het bijna gratis geld is.

Structureel gratis geld verdienen – Geldgorilla geheimen

Je kunt nu al een beetje aan de slag om gratis geld te verdienen. Hoewel dit niet supergrote hoeveelheden zijn, is het toch lekker meegenomen. Maar er is nog een andere manier om gratis geld te verdienen, en wel op structurele basis!

Hoe dit moet wordt uitgelegd in het videoprogramma Geldgorilla geheimen. Dit programma laat aan de hand van duidelijke video’s zien hoe je zonder kosten en kennis maandelijks minimaal €2950,- kunt verdienen. Structureel gratis geld dus!

Twijfel niet en schaf het programma ook aan. Vele mensen zijn je al voorgegaan en het is een maar een kleine investering. Maar wel een met een groot resultaat. Daarom raad ik het ook iedereen aan!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

1 Reactie op Gratis geld verdienen – 3 manieren om wat extra te krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *