Wat brengt meer op? Investeren of gratis geld verdienen? Dit is een vraag, die veel mensen stellen, wanneer ze willen starten met online geld verdienen. Ik heb ondertussen beide mogelijkheden onderzocht, en zal hier de uitkomst met je delen.

Gratis online geld verdienen

Wanneer je wilt bijverdienen, is dit een prima optie. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om dit te doen. Bijvoorbeeld door je aan te melden bij spaarprogramma’s of bij een programma voor enquêtes, en hier opdrachten voor uit te voeren. Zo verdien je punten welke om te zetten zijn in geld. Nog een mogelijkheid is het beheren van een eigen startpagina, en hier reclames op te tonen waarmee je kunt verdienen.

Waarom is gratis online geld verdienen meer geschikt om bij te verdienen?

De spaarprogramma’s  en de programma’s voor enquêtes, moet je vaak redelijk lang sparen om iets uitbetaald te kunnen krijgen, en je verdient er niet veel mee. Wel is het mogelijk om te proberen meer te verdienen door bijvoorbeeld reclame te maken op websites die je gratis kunt aanmaken. Het grote nadeel hiervan is dat meestal de mogelijkheden erg beperkt zijn. Er zijn bij gratis websites vaak allerlei regels waar je je aan moet houden en je hebt maar een klein beetje ruimte om er iets van te maken.  Ook kost het veel meer werk om een mooi plaatsje in de zoekmachines te krijgen. Dit komt doordat het geen direct domein is, maar een domein van een andere website.

Voorbeeld: direct domein: http://www.jouwdomeinnaam.nl

Gratis website: http://www.dewebsite.jouwdomeinnaam.nl

Dan toch investeren?

Ja, wanneer je echt geld wilt verdienen, als een goede aanvulling op je al bestaande inkomen, is dit verstandig. En zeker wanneer je wilt proberen om een volledig inkomen er mee te verdienen. Als je begint met online geld verdienen, kunnen dit al kleine investeringen zijn, waar je al een heel eind mee komt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een host abonnement en een eigen domeinnaam. Dit zorgt voor veel minder werk, en een groter bereik. Ook staat het professioneler. Daarnaast is het verstandig als je nog geen ervaring hebt, om een cursus te volgen. Ook dit hoeft tegenwoordig helemaal niet duur te zijn. De goede en betaalbare cursussen zullen later ook op deze blog worden besproken. geld verdienen en investeren

Conclusie:

Om bij te verdienen, is gratis online geld verdienen een goede optie. Ook kun je bijvoorbeeld beginnen met een gratis website of blog om te oefenen. (Een goede gratis blog, kun je hier aanmaken : WordPress)

Zo kun je eerst wat ervaring op doen in het schrijven, maar ook in het bouwen van een website. Dit maakt het al een stuk makkelijker als je geen ervaring hebt, en je straks voor het “echte” geld wilt gaan. Heb je al ervaring, of wil je direct voor het “echte” online geld verdienen gaan, dan kun je beter beginnen met het investeren van een klein bedrag. Wanneer je meer ervaring hebt, kun je meer investeren. Je weet dan ook beter waar je in kunt investeren, maar ook wat niet de moeite is. Als je regelmatig op mijn blog terug komt (zet hem in je favorieten), dan zul je hier ook veel over lezen. Zo hoef je dit niet allemaal zelf uit te zoeken!

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website