free web stats

Geld Verdienen via Internet – Thuis Blijven en Geld Verdienen!

De  mogelijkheden van het internet zijn eindeloos: je kunt er vinden hoe laat het in de Filippijnen is, hoeveel saldo je nog op je rekening hebt staan of waar je moeders vlucht tussen New York en Amsterdam zich op dit moment bevindt. Met andere woorden: er is bijna niets wat je op het internet niet kunt vinden doen.

Naast alleen maar feiten opzoeken, kun je natuurlijk ook geld verdienen via internet. Van callcentermedewerker tot beroepspokeraar: het kan allemaal. Dit artikel zal enkele vormen van geld verdienen via internet nader toelichten. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Geld verdienen met het invullen van enquêtes – niet de meest interessante of lucratieve manier
  • Geld verdienen via internet met beleggen – niet fysiek op de beurs maar gewoon vanuit huis!
  • Leef je uit op YouTube – geld verdienen met creativiteit!
  • Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Geld verdienen met het invullen van enquêtes – niet de meest interessante of lucratieve manier

Een van de manieren waarop je kunt verdienen op het internet, is door het invullen van enquêtes.  Het lijkt te mooi om waar te zijn en dat is het gedeeltelijk helaas ook. Ja het is zo dat bedrijven mensen betalen om enquêtes in te vullen. Dit doen ze om de respons te verhogen. Helaas is het wel zo dat het veel tijd kost en vaak weinig oplevert.

Soms bieden bedrijven een aantal euro voor een uurtje werk. Er zijn helaas echter veel onbetrouwbare bedrijven bij waardoor je nooit zeker weet of je je geld krijgt. Ook is het regelmatig zo dat je alleen cadeaubonnen krijgt. Voor een keertje leuk, maar je hebt natuurlijk liever echt geld.

Het enige voordeel aan enquêtes verdienen is dat je het in je eigen tempo kunt doen en er niet te veel aandacht voor nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld een enquête invullen terwijl je ondertussen tv aan het kijken bent.

Maar een echt lucratieve  manier van geld verdienen via internet, is het invullen van enquêtes niet. Misschien is het aardig voor erbij als je veel tijd hebt, maar in loondienst werken verdient vaak meer. Er zijn dus betere manieren om geld te verdienen via internet, deze manieren zullen we in de volgende paragrafen bespreken.

Geld verdienen via internet met beleggen – niet fysiek op de beurs maar gewoon vanuit huis!

Een methode die een stuk lucratiever kan zijn dan het invullen van enquêtes, is het geld verdienen door middel van beleggen. De aandelen markt is natuurlijk een markt die alleen uit cijfers bestaat en aandelen zijn niet eens tastbaar. Hoe is dat nou beter weer te geven dan thuis op een computerscherm?

Tegenwoordig werken dan ook heel veel beleggers vanuit huis. Op deze manier kan iedereen beleggen. En hoewel ik zelf nog geen poging heb gewaagd, weet ik genoeg voorbeelden van mensen die er bakken met geld mee hebben verdiend.

De keerzijde bij het beleggen die veel mensen vergeten, is dat er ook verliezen geleden kunnen worden. Het is goed om dit in het achterhoofd te houden, dan kun je daar extra rekening mee houden door bijvoorbeeld een kleiner bedrag te beleggen.

Verlies leiden is nooit leuk, maar door niet te veel in te zetten voorkom je dat het te veel invloed heeft op de rest van je leven. Zelfs de beste beleggers leiden wel eens verlies. Dus zit niet direct bij de pakken neer als het even niet lukt. Naarmate je meer ervaring hebt, zul je zien dat het je steeds makkelijker zal afgaan.

En zoals gezegd is het een prachtige manier van geld verdienen via internet! Het hoeft zelfs niet per se vanuit je huis te gebeuren maar het kan bijvoorbeeld ook via je smartphone in de trein. Of misschien op je werk: zo ben tegelijkertijd op twee manieren bezig met geld verdienen!

Leef je uit op YouTube – geld verdienen met creativiteit!

Creativiteit is mooi want dat maakt een mens uniek. Daarnaast kun je met creativiteit ook nog geld verdienen via internet. Namelijk door filmpjes te maken en te plaatsen op YouTube. Als mensen jouw filmpjes leuk vinden, zul je veel kijkers krijgen, en daar is weer geld mee te verdienen!

Je hebt het namelijk vast al wel eens gezien: de advertenties die voor een filmpje komen bij Youtube. Niet alleen de site zelf verdient hier geld aan, ook jij als videomaker kunt hieraan verdienen! Per 1.000 views van je filmpje is namelijk tussen de €0,30 en €4,00 te verkrijgen!

Om geld te verdienen aan de advertenties moet je eerst de optie ‘inkomsten genereren’ aanzetten, dit kun je doen bij ‘functies’. Hierna zul je dus tussen €0,30 en €4,00 per 1.000 views krijgen. Als je eenmaal een filmpje hebt gemaakt, kun je dus achterover zitten om het geld binnen te zien komen!

Maar je kunt ook meerdere filmpjes maken en zo over al deze filmpjes tegelijkertijd geld krijgen. Op deze manier kunnen de inkomsten aardig oplopen. Hier alvast een aantal populaire filmpjescategorieën om je op weg te helpen:

  • Muziekvideo’s: maak een video met de songtekst op de muziek. Deze filmpjes worden vaak veel bekeken.
  • Evenementen: ben je bij een sportwedstrijd of een concert? Maak dan wat opnamen daar! Misschien heb je geluk en film je wat spectaculaire momenten die veel mensen terug willen kijken!
  • Instructievideo’s: als je ergens goed in bent dan kun je instructievideo’s maken om het andere mensen ook te leren. Franse taal of pianospelen bijvoorbeeld. Het mooie hiervan is dat je meerdere lessen en dus ook meerdere filmpjes kunt maken!
  • Bloopers: zakte een van je vrienden net  door zijn stoel en heb jij het vastgelegd? Post het op YouTube! Bloopers zijn erg populair!
  • Etc.

Genoeg mogelijkheden dus! Maar als jij zelf iets kunt verzinnen is het ook prima. Creativiteit en nieuwe dingen worden vaak beloond met veel views. Probeer dus iets leuks te maken, want: geen kijkers = geen inkomsten!

Structureel veel geld verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb gelezen hoe je op een aantal manieren geld kunt verdienen via internet. Maar misschien hou je er niet van om thuis te werken of op internet te zitten. Maak je geen zorgen, er zijn namelijk nog genoeg andere mogelijkheden om geld te verdienen. Als je er nog meer wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *