free web stats

Geld Verdienen met Website in 3 Simpele Stappen

Een website is een mooi platform waar je je eigen mening of ideeën op kunt zetten. Je kunt schrijven over wat je bezighoudt in het dagelijks leven, reisverhalen schrijven of een column over eten schrijven. Kortom, je kunt er van alles opzetten.

Maar wist je dat er ook veel mensen zijn die geld verdienen met websites? En dat zijn niet alleen mensen die informatica hebben gestudeerd! Er zijn ook talloze mensen zoals jij en ik die geld verdienen met websites. Dit artikel geeft een kort stappenplan waarmee het ook voor jou mogelijk moet worden om op deze manier geld te verdienen. De volgende stappen zullen voorbij komen:

  • Waarover moet mijn website gaan? Het onderwerp is de basis!
  • Het onderwerp is er, nu het medium – het maken van een website
  • Trek de bezoekers naar de website – kies een onderwerp waar veel interesse voor is!
  • Geld verdienen met website lukt niet? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Waarover moet mijn website gaan? Het onderwerp is de basis!

Belangrijk is dat je in ieder geval weet waarover je website gaat. Als je een onderwerp hebt, geeft dat enige richting aan je website. Er zijn daarbij een aantal punten die van belang kunnen zijn. Daarom de volgende tips:

  • Kies een onderwerp dat je aanspreekt: als je een onderwerp hebt dat je interesseert, zul je zien dat het schrijven ook gemakkelijker gaat. Bovendien heb je er waarschijnlijk al enige kennis van dus dan hoef je je niet voor alles opnieuw in te lezen.
  • Kies een onderwerp waarvoor veel interesse is: dit is vooral van belang als je geld wilt verdienen met websites. Ik kom er in een latere paragraaf nog op terug maar als je een onderwerp kiest waar veel interesse voor is, komen er meer mensen op je site af. Met bijvoorbeeld Google Adwords kun je zien hoeveel op bepaalde zoektermen gezocht wordt.
  • Kies een onderwerp waarvoor je content kunt blijven maken: als de mensen eenmaal op je site zitten, dan wil je natuurlijk dat ze daar blijven. Dan is het mooi als je een onderwerp hebt waar je over kunt blijven schrijven. Bijvoorbeeld een site over koken waar je elke week een nieuw recept plaatst.

Deze tips sturen je al een heel eind in de richting van goede onderwerpen. Je weet er vast al wel een paar! Natuurlijk zijn er meer dingen van belang maar met deze tips kun je al een goede selectie maken. Nu je je onderwerp hebt gekozen, wil je natuurlijk een website maken. Hoe dat moet, lees je in de volgende paragraaf!

Het onderwerp is er, nu het medium – het maken van een website

Nu kunnen we verder met het maken van een website. Bij het maken van de website kun je kiezen of je het op een gratis site bij bijvoorbeeld Blogger of WordPress. Maar je kunt er ook voor kiezen om een domeinnaam te kopen. Dit staat wat professioneler omdat er geen extensie is van een gratis site en dit is aan te raden als je een site hebt voor commerciële doeleinden.

Daarna zijn er weer keuzes: ga je werken met een bestaand concept of ontwerp je een hele nieuwe site. Nieuwe ontwerpen kun je zelf als je verstand hebt van programmeren of  je kunt het door iemand anders laten doen. Maar ook als je voor een bestaand iets kiest is het mogelijk om iets goeds te maken.

Sites zoals het eerder genoemde WordPress  (en vele anderen) bieden namelijk template sites aan tegen betaling. Dit is een soort concept waarbij je niet veel zelf hoeft te ontwerpen. En wat je moet doen is makkelijk. Ideaal voor als je niet veel verstand hebt van programmeren. Zo kan ook jij geld verdienen met websites!

Trek de bezoekers naar de website – kies een onderwerp waar veel interesse voor is!

Ik had het al eerder gezegd: een onderwerp waar wat je aanspreekt en waar je content voor aan kunt blijven leveren, kun je wel. Maar het is niet gemakkelijk om te weten wat populaire onderwerpen onder de internetgebruikers zijn. Een handig hulpmiddel om daarbij te gebruiken is Google Adwords.

Hierin kun je zien hoe vaak op bepaalde zoekwoorden wordt gezocht. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe vaak er in december is gezocht op ‘geld verdienen’. Er zullen ook alternatieven verschijnen die erop lijken waardoor je kunt zien wat de populairste woordcombinaties zijn. Toch handig om dan die woorden in jouw artikelen te verwerken.

Daarnaast zie je hoeveel concurrentie er is met andere sites die dezelfde woorden gebruiken. Het klinkt allemaal misschien nog wat vaag maar ik zou zeggen: ‘speel er wat mee en zie het zelf’. Het is erg handig en ook nog eens voor Google gebruikers gratis te gebruiken.

Als je dan populaire onderwerpen hebt en er ook nieuwe stukken over kunt blijven plaatsen, kun je zeker geld verdienen met websites. Hoe? Verwijs in de artikelen bijvoorbeeld naar producten die ze kunnen kopen naar aanleiding van de artikelen die je verkoopt. Om bij het eerdere voorbeeld te blijven: probeer via de artikelen een kookboek te verkopen.

Geld verdienen met website lukt niet? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien hoe je in een aantal stappen geld  kunt verdienen met een website. Maar misschien ben je niet zo handig met de computer of verdien je je geld liever op een andere manier. Maak je dan geen zorgen, er zijn namelijk nog genoeg andere mogelijkheden om geld te verdienen.

Als je er nog meer wilt weten, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou! In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *