free web stats

Geld Verdienen met Sms – van deze Tijd of gedateerd?

Geld verdienen met sms’jes was hot in het begin van dit millennium. Wallpapers, ringtones of je horoscoop: voor allen kon je je aanmelden bij berichtendiensten waar je vervolgens klauwenvol geld aan moest betalen.

Dit geld ging natuurlijk ergens heen: de berichtendiensten natuurlijk. Zij verdienden er namelijk grof geld aan. ‘Zolang je aan de kant van de aanbieder zit, is het dus zeer lucratief’ zul je misschien denken.

Maar is dat ook tegenwoordig nog zo in de tijd waarin steeds minder mensen sms’jes versturen? Dit artikel zal die vraag beantwoorden aan de hand van de volgende onderwerpen:

  • Geld verdienen met sms – hoe werkt het?
  • De theorie in de praktijk: is geld verdienen met sms nog mogelijk tegenwoordig?
  • Geld verdienen met apps – de opvolger van geld verdienen met sms!
  • Betere manieren om structureel geld te verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

Geld verdienen met sms –  hoe werkt het?

Allereerst zal ik de theorie uitleggen van hoe het geld verdienen met sms werkt. Om te beginnen moet je een bepaald product aanbieden waarvoor mensen zouden willen betalen. Dit kan zoals eerder gezegd bijvoorbeeld een horoscoop zijn.

Mensen die zich dan aanmelden bij je dienst krijgen dan eens in de zoveel tijd een horoscoop per sms. Per bericht dat de abonnees dan krijgen, zal een bepaald bedrag in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld 70 cent per bericht waarvan jij dan 50 cent krijgt!

Om mensen zich bij  je aan te melden, moet je natuurlijk wel naamsbekendheid krijgen. Dit kan door bijvoorbeeld een reclamespotje op de lokale tv uit te zenden als je genoeg geld hebt of door een website te maken waar mensen zich aan kunnen melden.

In het begin zal het moeilijk zijn om genoeg klanten binnen te halen maar als je eenmaal enige bekendheid hebt zullen de inkomsten binnen blijven komen. Maar hoe zet je dan een service op waarbij de klanten automatisch sms’jes krijgen? Deze zogeheten sms dienst kun je opzetten via bijvoorbeeld messagebird.

Ik zal er hier niet al te veel op in gaan omdat ik mijn vraagtekens zet bij deze manier van verdienen. Als je geïnteresseerd bent, kun je er gerust een kijkje nemen maar in de volgende paragrafen zal ik meer vertellen over of geld verdienen met sms in de huidige tijd nog een goede methode is. Als je dáár in geïnteresseerd bent, kun je dus beter verder lezen!

De theorie in de praktijk: is geld verdienen met sms nog mogelijk tegenwoordig?

Het zal je vast niet ontgaan zijn: snapchat, whatsapp en facebook zijn allemaal populair en dat is natuurlijk ten koste gegaan van de populariteit van sms’en. Helaas voor ons is dit ook enigszins ten koste gegaan van de mogelijkheid om geld te verdienen met sms.

Wie wil een horoscoop per sms krijgen als hij deze ook gratis met een app kan zien? Wie betaalt er nog om een ringtone opgestuurd te krijgen als je deze ook gewoon kunt downloaden? Of wie betaalt er tegenwoordig nog voor een wallpaper? Het antwoord is niemand!

Weinig mensen onder de 16 zullen dan ook gehoord hebben van het bedrijf Jamba wat 10 jaar geleden nog veel geld verdiende in het aanbieden van sms diensten. Ook voor nieuwkomers is er jammer genoeg nog weinig geld te verdienen met het aanbieden van diensten. Want waar haal je nu je abonnees vandaan?

Er is eigenlijk nog maar een mogelijkheid waarbij je gegarandeerd bent van structureel geld verdienen met sms. Namelijk door je aan te melden voor reclamediensten. Dit kan bijvoorbeeld bij smsprofit.  Zij sturen je dan reclame via sms wanneer je aangemeld bent en daarvoor krijg je dan een kleine vergoeding.

Dit kan ook met je mailadres maar om echt grote bedragen gaat het hier niet. Kortom geld verdienen met sms is niet meer van deze tijd en niet de beste manier om geld te verdienen.

Geld verdienen met apps – de opvolger van geld verdienen met sms!

Goed, als je dan toch geld wilt verdienen met je telefoon is het bouwen van apps misschien een betere optie dan het omzetten van een sms dienst. Waar sms’jes namelijk niet zoveel verstuurd meer worden, zijn er miljoenen mensen die apps downloaden.

Het bouwen van een app is iets moeilijker dan een sms dienst beginnen maar het wordt steeds makkelijker! Op internet zijn talloze handleidingen te vinden waar uitgelegd wordt hoe het moet.

Desnoods kun je iemand die iets meer van informatica weet je laten helpen. Er zijn een aantal manieren waarop je aan de apps kunt verdienen:

  • Advertentie-inkomsten: je maakt een gratis app. Waar je het geld echter uit haalt zijn de advertenties die getoond worden tijdens het gebruik van je app.
  • Extra onderdelen: bij veel apps zie je dat er bepaalde extra onderdelen binnen de app gekocht kunnen worden. Zo kun je in een racespel mensen bijvoorbeeld laten betalen voor de beste auto.
  • Betaalde versie: je maakt naast je gratis versie een volledige betaalde versie van de app. Meestal is dit dan een versie waarbij geen advertenties meer getoond worden. Het grote voordeel van het maken van een betaalde app naast een gratis app, is dat het niet veel extra werk kost.

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om geld te verdienen met apps. Wat in ieder geval het belangrijkste is, is dat je een app maakt die mensen willen hebben. Wees dus creatief en speel in op de behoeften van de mensen.

Er is nog genoeg over te vertellen maar in ieder geval is het een betere optie dan geld verdienen met sms. Wellicht vertel ik er in een later artikel nog meer over!

Betere manieren om structureel geld te verdienen? Verdien minimaal €2950,- per maand met Geldgorilla Geheimen!

In dit artikel heb je kunnen zien dat geld verdienen met sms’jes niet meer van deze tijd is. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden zoals het verdienen met apps.  Als je meer wilt weten over andere manieren om geld te verdienen, dan is het videoprogramma Geldgorilla Geheimen iets voor jou!

In dit programma leer je namelijk hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen. En dat allemaal zonder technische kennis, investeringen of kosten! Dus twijfel niet: schaf het programma aan en ga ook €2950,- per maand verdienen!

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *