Je kunt geld verdienen met reclame op bijvoorbeeld een website.  Hieronder leg ik je uit wat je hiervoor nodig hebt, en dat het op verschillende manieren mogelijk is.

Wat heb je hiervoor nodig?

Ten eerste heb je hier een eigen website voor nodig, of moet je lid zijn van een advertentie programma. Het kan ook in een webwinkel, maar dat raad ik je af. Waarom? De kans is groot, dat wanneer je interessante reclame toont aan je bezoekers,  je je klanten doorverwijst naar een ander. Wanneer zij hier op klikken, vergeten ze terug te keren naar jouw webwinkel, en kopen ze niets. Je leid ze dus eigenlijk door naar de concurrent. Ook kun je dit doen met een gratis website, zoals een startpagina.

Wat is beter voor het geld verdienen met reclame?

Je kunt meer verdienen, en makkelijker, met een eigen website, in de plaats van een gratis website. Met een gratis website zijn er beperkingen, en vaak veel regels, waardoor het niet is toegestaan om reclame te tonen. Ook kost het meer moeite om deze vindbaar te maken, dan je echte eigen website. Je kunt dus het beste een eigen website maken (of laten maken) voor het geld verdienen met reclame.

Verschillende manieren voor geld  verdienen met reclame

Er zijn verschillende methodes en programma’s waarmee je geld kunt verdienen met reclame. Een er van is bijvoorbeeld de reclame van Google, Adsense. Je plaatst de code in je website, en je toont op die manier reclame aan je bezoekers. Hiervoor krijg je per klik betaald. In een vorig artikel kun je hier meer over lezen; geld verdienen met startpagina’s. Daarnaast, kun je ook advertentieruimte verhuren aan bedrijven. Zij leveren dan reclame materiaal, in bijvoorbeeld de vorm van een banner. Je zou dit per klik kunnen laten betalen, maar het meest betrouwbare vind ik, als ze per maand een vast bedrag betalen. Dit is ook fijn, omdat je weet wat je aan het eind van de maand hebt verdient.

Wat moet je er voor doen?  geld verdienen met reclame

Voor de Adsense reclame, kun je het beste even het artikel dat hierboven staat lezen. Voor het geld verdienen met reclame, met het verhuren van advertentieruimte, kun je het volgende doen; Het is mogelijk om bedrijven hiervoor aan te schrijven. Zorg er dan altijd wel voor, dat het onderwerp van de site, ook gerelateerd is aan het product of de dienst die zij aanbieden. Maar, wanneer je een website van goede kwaliteit hebt, met waardevolle informatie en veel bezoekers, vragen deze bedrijven vaak zelf al informatie op, als zij interesse hebben. Het belangrijkste is dan wel, dat je goed vindbaar bent in de zoekmachines.


Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website