Goed nieuws! Gisteravond (29-06-2013) bericht gekregen dat het systeem een foutje had. Ik kan nu inloggen en gaan beginnen met testen! Binnenkort laat ik je weten of je hiermee echt geld kunt verdienen met je mobiel!

Je zal misschien gemerkt hebben dat het iets stiller is op de blog, dan gewoonlijk. Ik ben op dit moment met 2 nieuwe, grote, projecten gestart. (Ik kan nog niet verklappen wat J) Maar, ondanks de drukte, kwam ik een product tegen waarvan ik dacht dat het leuk zou zijn om deze te testen, en hiervan de resultaten met jullie te delen! Het gaat hier om “Instagram Onthuld”, hiermee leer je hoe je kunt geld verdienen met je mobiel.

Product betaald, maar nog niets ontvangen…

Gisterochtend had ik een mailtje in mijn inbox van mij favoriete internet marketeer. Ik kreeg een video te zien waarop uitgelegd werd wat “Instagram Onthuld” inhield, en wat je zou leren. (om in weinig tijd geld verdienen met je mobiel) Nou, dat klonk wel leuk! En hoewel het ontzettend druk is, kon ik het niet laten. Dit leek me een leuk product om te testen, om je dan te kunnen laten weten of het werkt. Na het betalen (€87,-) werd ik doorgestuurd naar…. Weer een verkoop video! Ik zou na afloop worden doorgestuurd naar het product dat ik besteld had. Maar, na afloop, gebeurde er niets…

Poging twee, om het product te ontvangen

Ik wist dat de verkoop via Paypro liep, en dan ontvang je altijd een e-mail met het bewijs van aankoop, maar ook met een reserve link. Dus, op de link in de mail geklikt, om alsnog het product te ontvangen. Maar, ook dat ging niet op! Weer werd ik doorgestuurd naar de zelfde verkoop video, en zou hierna doorgestuurd worden. Je raad het vast al, het ging precies hetzelfde. Dus, wel betaald, en nog niets ontvangen. Ik moest nu echt weg, en besloot het later nog eens te proberen. Maar ook dat haalde niets uit.

En toen verder… Geld verdienen met je mobiel

Het kan prima zijn dat dit een foutje is natuurlijk. Er stonden 2 telefoonnummers onder in de e-mail, dus dan maar even bellen. Beide nummers gaven steeds aan in gesprek te zijn. Na een aantal pogingen dan toch maar anders proberen. Ik heb veel moeite moeten doen om een e-mailadres te achterhalen. Ten eerste heb ik Paypro aangeschreven, en die gaf mij een e-mailadres. En de internet marketeer, omdat hij het product had gepromoot. En van een andere collega, kreeg ik weer een ander e-mailadres. Dus ook naar deze 2 beide adressen, een e-mail gestuurd met de uitleg over wat er gebeurd was, en dat ik toch graag het product wilde ontvangen.

Geld verdienen met je mobiel?

Tot op heden heb ik helaas nog niets gehoord. Ik kan geen slechte reviews vinden en de andere marketeers die ik ken, zijn enthousiast over het product. Ik wacht het nog even af, en laat je weten hoe het afloopt. Mocht het in orde komen, kun je binnenkort een review verwachten. Dan hoor je of je kunt starten met geld verdienen met je mobiel.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website