Op dit moment kun je veel geld verdienen met Facebook. Een van de methodes hiervoor is het maken van een fanpagina, en deze dan verkopen.

Hoe zorg je voor een fanpagina op facebook?

Ten eerste moet je een onderwerp uitzoeken. Zoek een onderwerp uit dat je leuk vind, of waarvan jij denkt dat het populair is. (Hoe populairder het onderwerp, des te sneller heb je fans!)

Wanneer je bent ingelogd op Facebook, en op jouw persoonlijke pagina bent, kun je helemaal naar beneden scrollen. Hier vind je een link “pagina maken”. Wanneer je hierop klikt, krijg je een scherm te zien zoals op de bijgevoegde afbeelding. Hier kun je kiezen uit het soort fanpagina dat het moet worden. Vanaf hier maak je een pagina aan over het door jouw gekozen onderwerp. Deel hier regelmatig (het liefst een aantal keren per dag) nuttige informatie en leuke foto’s of filmpjes op.

Als je pagina zover klaar is, en je hebt het een en ander aan berichten geplaatst, kun je op zoek gaan naar fans. Natuurlijk kun je de pagina eerst met je vrienden die je al op Facebook hebt, delen. Vraag hierbij of ze de pagina willen liken. Promoot je Facebook pagina zoveel mogelijk op allerlei sociale media, websites etc. (Geen fans/likes kopen, dit maakt de pagina veel minder waard!)

Hoe kun je nu geld verdienen met facebook, met je fanpagina?

Wanneer je veel fans hebt, en je deelt regelmatig berichten, kun je hier geld verdienen met facebook, door je pagina te verkopen. Zoek op internet naar websites waar je jouw pagina te koop kunt aanbieden. Plaats de pagina op zoveel mogelijk verschillende sites en wacht dan de reacties af.

Hoe bereken je wat jouw fanpagina waard is?

Het berekenen hoeveel geld je kunt verdienen met de pagina, is wel erg moeilijk. Er zijn systemen waarmee je dit kunt uitrekenen, maar die raad ik je niet aan. Deze doen dat voor persoonlijke pagina’s, en niet voor degene met een commercieel doeleinde. Ik heb ondertussen veel informatie opgezocht, doordat ik op dit moment bezig ben om een vriend te helpen met de verkoop van zijn Facebook fanpagina. (Vandaar vandaag dit artikel 🙂 ) De schattingen liggen ruim uiteen; van 1 cent per fan tot €130,- per fan! Ik denk dat je zelf moet kijken naar berichten van mensen die hem eventueel willen kopen en wat zij hiervoor over hebben. Daarnaast ligt het er ook een of jouw pagina echt doelgericht is, of bijvoorbeeld voor een bepaald merk is. Geld verdienen met Facebook

Tip: Ga niet direct op een bod in, de meeste mensen zullen proberen het voor een zo laag mogelijk bedrag te kopen. Wacht het af en als je na een poosje denkt een redelijk bod te hebben, ga dan onderhandelen.

Zo kun je dus geld verdienen met Facebook. Maar, er zijn nog meer manieren om geld te verdienen met sociale media

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website