Je kunt online geld verdienen met een startpagina. Hieronder zal ik je uitleggen hoe, en waar je op moet letten.

Er zijn veel verschillende startpagina’s te vinden op internet. Bij de meeste kun je je gratis aanmelden, en direct je eigen startpagina aanmaken. Als je kijkt naar een startpagina, zie je vaak aan de zijkanten reclame afbeeldingen, of bijvoorbeeld de standaard tekst advertenties van Google.

Wanneer het mogelijk is om je eigen reclame te tonen, kun jij hier ook geld mee verdienen. Doordat een bezoeker hier op klikt, ontvang jij hier een vergoeding per klik voor. Deze vergoeding per klik, wordt meestal afgekort naar CPC.

Wat moet je ervoor doen?

Natuurlijk moet je je als eerste aanmelden bij een startpagina. Kies een onderwerp, en richt de startpagina in. Het beste is het, wanneer je bruikbare, bij het onderwerp passende, linken plaatst. (Doe dit wel even in overleg met de beheerders van een website of webwinkel) Op deze manier krijgt jouw startpagina meer waarde voor bezoekers. Wanneer je de startpagina hebt ingericht, en deels hebt ingevuld, meld je je aan bij Google Adsense; Inschrijven Google AdsenseGeld verdienen met een startpagina

Let op: je hebt hier wel een Gmail account voor nodig. Bij Google Adsense meld je jouw startpagina voor het tonen van reclame. Het duurt even voordat deze wordt gekeurd. Wanneer je startpagina is goedgekeurd, kun je de code voor reclame plaatsen in je startpagina.

Wat kun je er mee verdienen?

Voorheen kon je hier meer geld mee verdienen, dan tegenwoordig. Het is nog steeds wel mogelijk, maar startpagina’s worden nu minder bezocht. Hoe dat kan? Het internet is ondertussen beter ontwikkeld, net als zijn gebruikers. Je kunt nu veel meer vinden in de zoekmachines, waardoor startpagina’s minder nodig zijn. Wel is het zo, dat als je je echt richt op een bepaald onderwerp, je meer kans op bezoekers hebt. Als je je richt op specifieke informatie waar mensen veel op zoeken, kun je nog aardig wat bezoekers trekken.

Waar moet je op letten?

Voordat je je aanmeld bij een startpagina, lees dan eerst goed de voorwaarden. Deze zijn de afgelopen jaren verscherpt, en je kunt niet overal meer geld verdienen met een startpagina. Soms is het niet eens mogelijk om je eigen reclame te tonen. Ook zal je goed de regels moeten lezen. Niet alles is toegestaan en vaak moet je binnen een maand een minimum aantal linken hebben geplaatst. Daarnaast is het meestal nodig om de startpagina binnen een bepaalde tijd bij te werken. Doe je dat niet? Kan jouw startpagina zonder pardon worden verwijderd.

Toevoeging aan het onderwerp geld verdienen met een startpagina:

Sinds de laatste Google Pinguïn Update kun je niet veel geld meer verdienen met een startpagina, zonder er veel werk en tijd aan te besteden. Dit komt doordat de startpagina’s in waarde zijn gedaald, en deze niet meer goed zijn om linken op te bouwen. Vaak is het al heel moeilijk (ook al doe je heel erg je best) om te zorgen dat een startpagina zelfs maar door Google gezien/geïndexeerd wordt.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website