free web stats

Snel Geld Verdienen met beleggen, dat Kan Jij ook!

Beleggen klinkt voor de meeste mensen als een ver-van-hun-bedshow. Je denkt waarschijnlijk aan zakenmannen in grote Mercedessen, of aan ‘The Wolf of Wall Street’. Het is zeker waar dat er in de wereld van beleggen met veel geld gespeeld wordt. Maar ook voor de kleinere man valt er geld te verdienen met beleggen!

Je kunt met een redelijk klein bedrag namelijk al slim beleggen. Je inleg wordt dan als het goed is vanzelf meer waard, zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Een beetje de koersen in de gaten houden en om advies vragen kan ervoor zorgen dat je veel geld verdient. Lees hier alles over geld verdienen met beleggen.

Hoe kan ik geld verdienen met beleggen?

Misschien heb je je nooit echt verdiept in beleggen, en weet je niet hoe je er snel geld mee kunt verdienen. De meeste mensen beleggen in aandelen. Dat houdt in dat je eigenlijk een stukje van een bedrijf koopt voor een bepaald bedrag. Afhankelijk van de koersen wordt jouw stukje bedrijf meer of minder geld waard.

Door je aandelen later te verkopen, kun je veel winst maken als het bedrijf waarin jij geïnvesteerd hebt een goede groei doormaakt. En je hoef jezelf natuurlijk niet te beperken tot één bedrijf; in principe kun je zo veel aandelen kopen als je wilt! Door je opties te spreiden heb je meer kans dat je geld verdient.

Meestal leveren aandelen dividend op. Dividend is jouw beloning voor je investering in een bedrijf, en dit komt meestal neer op ongeveer 3-4% van de waarde op jaarbasis van het aandeel. Je kunt ook koerswinst maken op aandelen, namelijk door je aandelen tegen een hogere koers te verkopen dan waarvoor je ze gekocht hebt.

Ik weet helemaal niets van beleggen… wat nu?

Beleggen is voor veel mensen onbekend terrein. Toch hebben we je aan het begin verteld dat iedereen geld kan verdienen door te beleggen. Het maakt niet uit of je een ervaren belegger bent of pas net het woord hebt opgezocht in het woordenboek. Hoe kan dat? Hoe kan ook jij geld verdienen met beleggen?

Veel mensen die net beginnen met beleggen, investeren hun geld in een zogenaamd beleggingsfonds. Eigenlijk besteed je het beleggen dan uit; het beleggingsfonds koopt met jouw geld verschillende aandelen. Hierdoor spreid je jouw kansen op winst en verlies. Als het met één aandeel slecht gaat, maak je daardoor niet gelijk verlies.

Beleggingsfondsen zijn erg interessant, omdat je normaal gesproken een aardig vermogen nodig hebt om goed op aandelen te kunnen spreiden. Bovendien zijn de meeste beleggingsfondsen gespecialiseerd, zodat je zelf kun kiezen in wat voor sector je wilt beleggen. Je hoeft jezelf dus minder in te lezen over beleggen in een bepaald gebied.

Door te beleggen via een beleggingsfonds spreid je dus je opties zonder heel veel geld te investeren. Het beleggingsfonds doet al het zware werk voor jou en kiest de aandelen om in te beleggen. Als het met één aandeel slecht gaat, kun je nog steeds winst maken. Ideaal dus voor de beginnende belegger!

Kan ik met beleggen wel snel geld verdienen?

Beleggen kan je veel geld opleveren, maar dan hebben we het meestal over de lange termijn. Om even snel cash binnen te halen is beleggen wat minder geschikt. Het kan bijvoorbeeld even duren voordat een bepaald bedrijf veel winst gaat maken en je aandeel dus in waarde stijgt. Je hebt hier zelf geen invloed op.

Als je echt veel geld met beleggen wilt verdienen, moet je daar een redelijk grote investering voor doen. We hebben het dan niet alleen over geld, maar ook over tijd: je zult dingen moeten leren over aandelen, beleggen en koersen om een intelligente belegging te kunnen doen. Die tijd kan niet iedereen opbrengen.

Natuurlijk kun je een beleggingsfonds het werk laten doen. Het nadeel hiervan is dat je via een beleggingsfonds minder snel veel geld verdient. Omdat jouw relatief kleine geldinbreng over meerdere aandelen verspreid is, merk je er minder van als het bijvoorbeeld met één aandeel heel goed gaat. Professionele beleggers doen daarom liever zelf hun beleggingen.

Als je voor het snelle geld wilt gaan, is beleggen wellicht niet de beste optie. Het kan veel tijd kosten eer je echt veel winst gaat maken. Daartegenover staat dat je met beleggen slapend rijk kunt worden (tenminste, via een beleggingsfonds). We hebben het echter nog niet over de risico’s van beleggen gehad.

Wat zijn de risico’s van beleggen?

Het grootste risico van beleggen kun je waarschijnlijk zelf wel bedenken: je aandelen dalen plotseling zeer sterk in waarde. Als jouw aandeel minder waard wordt, betekent dat dat je minder geld krijgt wanneer je het aandeel weer zou verkopen. Je hebt dan netto verlies gemaakt op je aandeel. En dat wil je nou net niet!

Koersen kunnen deels voorspeld worden, maar fluctueren ook zeer sterk. Van de ene op de andere seconde kan de koers veranderen. Ook kunnen onvoorziene gebeurtenissen een grote invloed hebben op de koers. Denk bijvoorbeeld aan de olieramp van BP in 2010: het aandeel van BP daalde hierna met 50%!

Door je aandelen te spreiden, kun je voorkomen dat je veel geld verliest met beleggen. Hetzelfde geldt voor een beleggingsfonds. Hiermee geef je wel de mogelijkheid om snel geld te verdienen op. De beleggingswereld is er één van risico’s: als je goed belegt, kun je veel geld verdienen. Maar kies je verkeerd, kun je zomaar alles kwijt zijn!

Veilig én snel geld verdienen? Dat kan met het GeldGorilla programma!

Beleggen is dus niet geheel zonder risico’s. Ben je op zoek naar een manier om snel en veilig veel geld te verdienen? Dan is het GeldGorilla geheimen programma op je lijf geschreven. In dit programma leer je hoe je minimaal €2950,- per maand kunt verdienen zonder ook maar enige voorkennis of kosten! Schrijf je direct in voor het GeldGorilla geheimen programma!

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *