Er bestaan op dit moment verschillende websites waar je je in kunt schrijven voor geld verdienen met artikelen. Je kunt je hier gratis aanmelden en direct beginnen met schrijven!

Wat moet je ervoor doen?

Het is eigenlijk vrij simpel. Het is de bedoeling dat je een informatief artikel schrijft over een bepaald onderwerp. Het artikel moet meestal tussen de 300 en 500 woorden zijn. na het schrijven van het artikel, lever je deze in bij de betreffende website. De beheerders van de website kijken het artikel na, en keuren deze goed, of af. Wanneer je artikel wordt goedgekeurd, wordt deze geplaatst op de artikelwebsite. En vanaf dan moment kun je geld verdienen met artikelen.

Maar hoe kun je geld verdienen met artikelen?

Je kunt geld verdienen met artikelen op een website, doordat er Adsense reclame wordt getoond. Dit is reclame van  Google, welke je ook kunt zien bovenin de zoekresultaten van de Google zoekmachine. (Dit kunnen tekst en/of beeld advertenties zijn) Wanneer mensen jouw artikel lezen, en op de getoonde advertentie klikken, levert dit inkomsten op. Een deel hiervan is voor de artikelwebsite zelf, en een deel hiervan ontvang jij. Dit deel kan verschillen per website waar je artikelen voor schrijft.

Extra mogelijkheden

Bij een aantal artikelwebsites heb je zelfs meer mogelijkheden om online geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld reviews over producten schrijven, andere artikelen beoordelen en fans sparen. Hier moet je dan wel actief in mee doen.

Wat kun je ermee verdienen?

Wat je er mee kunt verdienen, kan heel erg verschillen. Het ligt er een beetje aan hoe populair het onderwerp is waar je over schrijft, en of de artikelwebsite veel wordt bezocht. Ook verdien je meer geld met een artikel van goede kwaliteit. En, natuurlijk is er het feit; hoe meer artikelen je schrijft en geplaatst hebt, hoe meer kansen je hebt op inkomsten! Kortom, het van verschillen van een paar euro tot c.a. €200,- per maand. En er zijn natuurlijk altijd fanatiekelingen die meer online geld verdienen met het schrijven van artikelen!

Wat zijn de voordelen?

–          Het is een vrij eenvoudige manier van online geld verdienen Geld verdienen met artikelen

–          Je kunt je gratis aanmelden en hebt er verder geen kosten aan

–          Het kost niet veel tijd

–          Je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt

–          Als het artikel eenmaal staat, hoef je hier niets meer aan te doen

–          Je hebt geen eigen website nodig

Wat zijn de nadelen?

–          Er zijn (soms veel) voorwaarden waar je artikel aan moet voldoen

–          Het kan lang duren voor het artikel wordt goedgekeurd

–          Er is een redelijke kans dat het artikel niet wordt goedgekeurd, dus dat je het voor niets hebt gedaan. (al kun je wel proberen het dan bij een andere site aan te bieden)

–          Je verdient in kleine beetjes, naar mate de populariteit van je artikel

Conclusie?

Je kunt, wanneer je er actief mee aan de slag gaat, leuk geld verdienen met het schrijven van artikelen. Ook is het gratis en kun je het doen wanneer het jou uitkomt. Proberen kan dus geen kwaad! Tips voor het schrijven van artikelen

Tip: Lees altijd eerst goed de voorwaarden voordat je je aanmeld.

Wanneer je je in wilt schrijven en geld wil verdienen met artikelen, kun je dat onder andere op deze site doen; Plazilla 

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website