free web stats

Leer Eenvoudig Geld Verdienen Door Klikken!

Tegenwoordig kunnen we op zo veel verschillende manieren geld verdienen; van auto’s wassen tot een Facebookpagina beheren, van het in elkaar zetten van websites tot het werken vanuit je luie stoel. Geld verdienen door middel van klikken is één van deze manieren. En inderdaad, je werkt vanuit je luie stoel.

Geld verdienen door te klikken klinkt uitermate eenvoudig. Maar het klinkt ook een beetje vaag. Wat doe je precies wanneer je geld verdient door te klikken? Waar klik je op? In dit artikel wordt helemaal uitgelegd hoe je geld kunt gaan verdienen met klikken.

Daarnaast kun je lezen over een aantal sites die geld verdienen door klikken aanbieden. Als laatste kun je lezen over de gevaren van het geld verdienen door klikken, want een oplichting schuilt in een klein hoekje! Lees dus verder als je geïnteresseerd bent in het verdienen van geld door te klikken.

Hoe verdien ik geld met klikken?

Geld verdienen met klikken klinkt heel erg vaag. Natuurlijk klik je niet simpelweg met je muis en verdien je een cent per muisklik. Nee, geld verdienen met klikken is een verzamelterm voor het verdienen van geld door via je computer promotiemateriaal te bekijken, zoals online advertenties en dergelijke.

In veel gevallen krijg je e-mails binnen gestuurd op het adres dat je op hebt gegeven aan het bedrijf dat de mogelijkheid geeft om op deze manier geld te verdienen. Deze aanmelding is in de meeste gevallen eenmalig. Dit houdt in dat als je je eenmaal hebt ingeschreven, het niet meer nodig is om iets anders te doen. Je krijgt nu de mails automatisch binnen.

Soms is het openen van de email al genoeg om geld te verdienen. In andere gevallen moet je een actie uitvoeren. Zo moet je misschien een enquête invullen of online aan een onderzoek meewerken. Je kunt soms ook spelletjes spelen of andere leuke dingen doen.

Uitbetaling gaat nooit in cash via dit soort bedrijven. Ook zal je waarschijnlijk nooit de baas spreken, of één van je collega’s. Je werkt thuis mee aan dit soort onderzoeken. Bij aanmelding geef je je gegevens op, en de bedrijven gebruiken die om je uit te betalen. Vaak kun je uitbetaald krijgen voor wat je doet nadat je een bepaald bedrag hebt verdiend.

Voorbeelden

Er zijn een aantal websites die men de mogelijkheid geven om geld te verdienen door op advertenties en dergelijke te klikken. De één is natuurlijk wat bekender dan de ander. De bekendste websites zijn vaak ook het meest betrouwbaar. Voor het gemak hebben we een aantal wat bekendere voorbeelden even voor je op een rijtje gezet:

  • Zinngeld: bij Zinngeld kun je je gratis inschrijven. Je verdient geld door bijvoorbeeld online te winkelen, enquêtes in te vullen of door simpelweg een mailtje te lezen dat binnenkomt. Wanneer je je aanmeldt bij Zinngeld, krijg je ook een cadeaubon ter waarde van 15 euro.
  • Euroclix: Euroclix is een bekend online spaarprogramma, waarbij je je ook gratis kunt aanmelden. Je kunt punten sparen, die ‘clix’ worden genoemd, door mee te doen aan acties, te klikken op e-mails, mee te doen aan onderzoeken en enquêtes en het spelen van spelletjes. Je kunt al snel nadat je geld hebt verdient om uitbetaling vragen.
  • Surfrace: ook Surfrace biedt gratis aanmelding aan. Je ontvangt een startsaldo en kunt ook na korte tijd uitbetaling aanvragen. Je kunt geld verdienen door advertenties te bekijken, websites te bezoeken, enquêtes in te vullen, maar ook door producten uit te proberen! Ook zijn er vaak verschillende winacties waar je aan mee kunt doen.
  • Spaarbron: bij Spaarbron kun je nadat je 6,50 bij elkaar hebt gespaard al een uitbetaling aanvragen. Dit wordt binnen een week overgemaakt, dus voor snel geld kun je bij Spaarbron geld verdienen met zaken zoals het lezen van mails en het spelen van spelletjes.
  • BetaaldeMails: het laatste bedrijf op dit lijstje is BetaaldeMails. Via met name het bekijken van advertenties en het meedoen aan enquêtes of marktonderzoeken, kun je gemakkelijk geld verdienen.

In tegenstelling tot regulier werk, kun je via deze sites op verschillende manieren tegelijk verdienen. Als je je aanmeldt bij alle bedrijven, hebben al deze bedrijven jouw gegevens en kunnen ze je enquêtes, mails en dergelijke versturen zodat je meer geld kunt verdienen. Vaak gaat het betalen per verwerkte email.

Gevaren

Jammer genoeg zitten er ook genoeg gevaren aan het geld verdienen met klikken. Er zijn immers niet onwijs veel mensen die op deze manier hun geld verdienen. Dit is met de reden dat je met gemak opgelicht kan worden, of dat je online identiteit gestolen kan worden.

Zoals je hebt gelezen is het altijd verplicht om je gegevens op te geven zodat je uitbetaald kan krijgen voor het werk dat je doet. Jammer genoeg gebruiken veel van deze websites je gegevens om juist geld van je bankrekening af te halen. En omdat je geen naam kent van een medewerker van dit bedrijf, is het ook heel lastig om je geld terug te krijgen.

Wat ook kan gebeuren, is dat je gegevens worden doorgespeeld aan derden. Deze kunnen je dan ook allerlei informatie sturen of je irriteren via mailtjes waar je helemaal niet betaald voor krijgt. En dat wil je natuurlijk niet.

Maar wat tegenwoordig jammer genoeg veel gebeurt, is dat je identiteit gestolen wordt. Met deze gegevens kan men namelijk eenvoudig via een site als Marktplaats iemand oplichten. Wanneer dan de persoon waarmee het slachtoffer dacht gesproken te hebben deze persoon aangeeft, word jij dus aangegeven. En dat is helemaal onprettig, aangegeven worden terwijl je zelf het slachtoffer bent!

Dit soort gevaren zijn enkel helemaal te voorkomen door niet op dergelijke sites te komen. Maar als je toch geld wilt verdienen met klikken, dan is het handig om naar sites te gaan waar goede recensies over zijn geschreven en die veel leden hebben. Hiermee is het risico het kleinst dat er iets met jouw gegevens gebeurt wat je niet wilt.

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

1 Reactie op Leer Eenvoudig Geld Verdienen Door Klikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *