free web stats

Geld Maken voor iedereen: Geld Verdienen met weinig!

Het is een veelvoorkomend probleem: je wilt veel geld verdienen, maar je hebt geen vermogen wat je hiervoor aan kunt wenden. Als je destijds kapitaal had gehad, dan had je toch zeker aandelen van Apple gekocht 10 jaar geleden?

Maar helaas! Omdat het voor jou niet mogelijk was, ben je nu nog steeds arm. Gelukkig is ook daar wat aan te doen. Je kunt namelijk geld maken op vele manieren en vaak zonder dat je er veel liquide middelen voor nodig hebt. In dit artikel zal ik in de volgende paragrafen uitleggen hoe dit in zijn werk gaat:

  • Arbeid: geld maken met je handen!
  • Lenen: snel geld maar met voorwaarden
  • Je geld verdienen met kansspelen: een leuke en lucratieve manier van geld maken…. voor de winnaar!
  • Snel en makkelijk geld maken vanuit je huis met Geldgorilla geheimen! – Een superhandig videoprogramma

Arbeid: geld maken met je handen!

Bam! Goed ik trap hier inderdaad maar weer eens een open deur in: je kunt makkelijk geld maken met weinig middelen door te werken. Dit is misschien niet de methode waar je direct aan dacht bij het zien van dit artikel. Toch verdient een groot deel van de bevolking op deze manier zijn geld.

En waarom eigenlijk ook niet? Er zijn zat banen waar je veel geld kunt maken. Medisch specialisten, econometristen, bestuurders, directeuren, etc. Er zijn in Nederland genoeg mensen die in loondienst zijn en meer dan de balkenendenorm (circa 230 duizend euro per jaar in 2013) verdienen.

Natuurlijk krijg je zo’n goed betaalde baan niet zomaar. Daarom is het niet verkeerd om te proberen een goede opleiding af te ronden in de richting waar je in zou willen werken. Door lager op de carrièreladder te beginnen en aan je cv en netwerk te bouwen zou je uiteindelijk misschien zo’n baan kunnen krijgen.

Belangrijk hiervoor zijn geduld en toewijding. Ze bestaan wel, maar toch zie je weinig mensen van onder de 30 die in functie als bijvoorbeeld directeur zijn. Maar ernaar streven kan nooit kwaad!

Lenen: snel geld maar met voorwaarden

Ja je hoort het hier goed: ook lenen is een vorm van geld maken. Het is niet de meest ideale manier want het geld dat je leent, moet je altijd terugbetalen. Toch is het handig als je het geld voor een uitgave niet hebt en je wilt op een snelle manier aan geld komen.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten leningen. De ene lening loopt wat langer dan de andere lening en bij de ene lening moet je ook wat meer betalen dan bij de andere lening. Maar uiteindelijk betaal je altijd meer dan het geld wat je hebt geleend. De uitlener wil er natuurlijk ook geld aan verdienen. Veel voorkomende vormen van lenen zijn:

  • Kopen op afbetaling: Je koopt iets en betaalt er pas later voor. Pas hierbij wel op dat je niet met dubbele uitgaven komt te zitten. Ook kan het zo zijn dat je nog af moet betalen voor iets dat al kapot is of dat je al niet meer gebruikt. Leuk is anders…
  • Rood staan: Rood staan is iets dat je eerst moet activeren bij je bank. Als je rood kunt staan, kun je ook geld pinnen als er niets meer op je rekening staat. Je komt dus onder de nulgrens te staan en betaald rente over dit bedrag wat je dus eigenlijk leent.
  • Creditcard: Met de creditcard kun je betalen waarna het bedrag later pas van je rekening wordt afgeschreven. Dit in tegenstelling tot je pinpas waarbij je eerst geld op je rekening moet hebben gezet voordat je ermee kunt betalen. Over de uitgaven met de creditcard moet je vaak veel rente betalen.
  • Hypotheek: Een bijzondere vorm van lenen, namelijk met een onderpand van vaak onroerend goed. Hoewel dit meestal wordt gebruikt om hetzelfde onroerend goed te kopen, kan het ook gebruikt worden om ‘gewoon’ geld te lenen. Als je bijvoorbeeld een bedrag nodig hebt om een huis te kopen voor je dochter, is dit een mogelijkheid.

Ook lenen is dus een vorm van geld maken. Hoewel het niet de meest handige manier is als je structureel geld wilt verdienen, kan het handig zijn voor als je op de korte termijn snel wat nodig hebt.

Je geld verdienen met kansspelen: een leuke en lucratieve manier van geld maken….. voor de winnaar!

Ok dan! Nu nog een manier van geld maken waar je misschien wel wat meer over zou willen weten. Namelijk geld maken door middel van kansspelen. ‘Kan daar structureel geld mee verdiend worden?’ zul je denken. Ik kan bevestigend antwoorden, al moet er wel een onderscheid gemaakt worden tussen de kansspelen.

Er zijn namelijk spellen waarbij kans het enige aanwezige element is. Bij een spel als poker komt er echter veel meer bij kijken zoals strategie en bluffen. Hierdoor zie ik dit spel ook niet als puur kansspel. Als je goed hierin bent, valt er zeker geld mee te verdienen. En je kunt online al op de lage limieten beginnen vanaf 1 cent.

Ook met het wedden op sport is geld te verdienen. Een mooie manier is om steeds in te zetten op een weddenschap met een quotering van tussen de 2 en 3. Je begint met een laag bedrag en begint opnieuw als je wint.

Als je niet wint moet je je inzet verdubbelen. Zo kun je uiteindelijk altijd je begininzet erbij winnen. Om het risico laag te houden is het aan te raden om genoeg geld te hebben om 7 keer te verdubbelen. Dit betekent dat je 128 euro moet hebben. Toch niet heel veel geld als je geld wilt maken.

Snel en makkelijk geld maken vanuit je huis met Geldgorilla geheimen! – Een superhandig videoprogramma

Naast de manieren beschreven in dit artikel is er nog een manier van geld maken. Namelijk met het videoprogramma Geldgorilla geheimen. In dit programma wordt in duidelijke instructievideo’s uitgelegd hoe je geld kunt verdienen.

Schaf het programma aan en leer ook hoe je zonder technische kennis, investeringen of kosten minimaal €2950,- euro per maand kunt verdienen.

Meer informatie

Ontdek de methode om €2950 vanuit huis te verdienen, zonder technische kennis

Alex & Frank hebben een geniale methode opgezet om online geld te verdienen.

Je hebt geen technische kennis nodig, geen opleiding of diploma, geen startkapitaal. Daarnaast het relatief weinig geld en moeite.

Verdien €2950 Vanuit Huis Zonder Technische Kennis, Kosten Of Website

1 Reactie op Geld Maken voor iedereen: Geld Verdienen met weinig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *